Eniştemin yeni eşi :((

maonyaaa

bir melek diliyooorrumm
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
9.284
18
358
Diğer
yardımınıza ihtiyacım var hatunlar.

10yıllık bi aşk evliliği 2 çocuğa rağmen bitti.sebebi üni versiteli bi öğrenci.ablamla eniştem o kadar mutluydikii kimse inanamadıı boşandıklarınaaa.eniştemin böyle bişi yapacağına hala inanamıyrm.boşandılar ve hemen o kızla evlendi.kızz çok çirkinnn neresini beğendi bilmiyoruzz.ablamsa çok güzel yüzüne bakılmaya kıyılmıo.

bazen çocuklar babalarının yanına gidio kız kilotla iç çamaşırlarıyla geziomuş çocukların yanında.enişteme annelerii facebookumu takip edioo bizi izlio diyomuş.

bazen bakıoduk meraktan ama kim olsa bakar.kendide bizimkine bakıodur.böyle bişey varmı arkadaş olmadan kimin takip ettiğini görebilirmiyiz???

bugün kızın facesinin duvarı açılmış baktımki bir sürü ablama laf vurmuş ayağımın alştına alıcam senii gözünü oyarım bakma profilime die dağdan gelmiş bağdakini kovuyor..daha neler neler yazmış biz görelim diee.enişteme face msj yazmışş sofra hazır aşkım hadi ekmeği al gel yenekten sonra dizlerine yatıp film izlemek kadar güzel bişey yok falan die hepsi ablamı çıldırtmak için sizce buu şeytan kızı nasıl alt edebiliriz.bizdemi facemizde laf vuralım napalım yardım edin

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey yapmayın faceden takipte etmeyin bence sinirlerinizi bozmaktan başka bir işe yaramaz engelleyin gitsin...

tatlım uzun zamandır facebook kullanıcısım hiç öyle bişey duymadım ama şöyle bişey vardır profili nherkese açıksa ordan tahmin ediyodur girip baktığını onun dışında yoktur.eniştene gelince yazık zaten aldatılan kadın hep çok güzel olmuştur son zamanlarda ben bunu çok görüyorum

artık eniştenin metresi değil, karısı olmuş..

face ten baktığınızı nerden biliyor.bilen birisi söylemese nasıl bilecek?
ayrıca ona cevap vermek seviye düşürmekten, ex eniştenın totosunu kaldırmaktan başka işe yaramaz..
gerekirse ablan ve sen face hesabınızı kapatın, dondurun..
ona meydan vermeyin..
face siz yapamayız diyorsanız rumuzla açın hesap..

Çamurla Çamur Olmaya Ne Gerek Var..
Hem Artık Nikahlı Karısı..
Yapacak Bir Şey Olduğunu Düşünmüyorum..
Facebook'tan da Takip Edip İyice Ablanızı Üzmeyin..

Sizde Facebook'ta Türlü Türlü Yazılar Yazarsanız, Ağırlığınız Kalmaz..
Attığı Zarfa Gelmeyin ki; Basit İşler Yaptığını Anlasın..

Ablanıza Allah Sabır Versin..

Hiç oralı olmayın
Amacı sizi bu şekilde huzursuz etmek zaten ki amacına ulaşmış
Elbette üzülürsünüz,sıkılırsınız ama karşıya belli etmeyin
Yok sayın onları

Son düzenleme:
Vay anasını be şıllığa bak sen. Yuva yıkanın yuvası olmaz bunu tecrübeyle öğrenir merak etmeyin. Enişte ne haysiyetsizmiş arkadaş 2 çocuktan sonra üniversiteli kızla evlenmiş yazıklar olsun :117:

Hiç birşey yapmanıza gerek yok. Gerçekten kız zaten bunu istiyor takip ettiğinizi biliyor bildiği içinde böyle şeyler yapıyor. Ablan sen ne kadar üstüne düşerseniz o dahada kendini bilmez bir tavır sergiliycek. Siz başınızı dik tutun ablanda kndini toparlasın kuaföre gitsin kendine bakım yptırsın spora gitsin yanlız kalmasın. Hem güzelleşsin hemde unutsun inan en iyi yöntemi bu, ayrıca hiç oralı olmayın.

allah ıslah etsin böyle erkekleri.. diycek kelime bulamıyorum kızdan önce eniştene.. kızında ne 'mal' olduğu belli kimse kızmasın bunu düzgün bi kadın yapmaz. konuşmalarından ne kadar basit bir kadın olduğu belli oluyor zaten. bana kalırsa enişten kapılmış.. ama kısa süreli bişey olduğuna eminim siz tavrınızı bozmayın herkez kendi kalitesini belli eder zamanla.. ablanda kalitesiyle ağırlığıyla alt eder malesefki hemcinsimizi

Son düzenleme:
bos verin ablanizada nasil face bakabilir diye degilde nasil unutabilir diye yardimci olun bence onlari görmek dahada icini acitir bence

merhaba face ne kım bakmıs gorebılırsın programları var,dıger konulara gelınce bence kıza degılde enıstene ne demelı ,layıgını bulmus sanırım,hayatınıza bakın ablanda kendını hakeden daha ıyı bırıne layık,unutma bugun ablana boyle yapan yarın o kızada yapar.onun sevıyesıne ınmeyın.

kadına face ten kinayeli sözler söylediniz diyelim,
o da, sizinde yazdığınız gibi ...ekmek al ,yemek yaptım, aşkım aman da aman..
bir sürü gereksiz şey olacak,ablan yazık daha üzülecek..
ben ablamın psikolojisi için, isimlerini bile anmam..
hiç uğraşmaya değmez canım..kapatın meseleyi gitsin..
huzurlu mu olcaklar..hayır..

nasıl programı var ? :44:

ikisininde yollari ayrilmis ne gerek var hala ilgilenmeye.nesini takip edipte sinirlerinizi bozuyorsunuz.degmezki.

Kadın ortaya zarf atmış siz de yemişsiniz, nereden bilecek sizin takip ettiğinizi,bence boşverin hiç bakmayın ya da bakın, o sizin bileceğiniz iş;ama okuduklarınızı kafanıza takacaksanız hiç görmeseniz daha iyi.

Ya bu hikayeleri çok duyuyoruz,bir tarafta güzel bir eş,mutlu bir yuva, çocuklar; diğer tarafta eşe nazaran daha az güzel ayrıca şirret mi şirret genç sevgili.Erkeklerin 2. seçeneği tercih etmeye iten sebep nedir çok ama çok merak ediyorum gerçekten

ben benzetmeden yar etmezdim eks ime.şöyle saçlarından tutardın yellozu madem iki kişisiniz.al ondan sonra benim eskiyi tepe tepe kullan seni hurdacı derdim kötü kadın necla gibi gülerdim sonra hahahahaha hahahahha hahahahhahaa

bence ablanla kızın facesini izlemeyi bırakın ne halleri varsa görsünler. senın ablanı bu olaylardan uzak tutman lazım.
eminim eski enişten bin pişman olacak... kapılmış belli ki ama zamanla dank edecek ona da...neyi kaybettiğini anlayacak ama iş işten geçmiş olacak.
yazık...seviyesiz bi insan için iki çocuğa 10 yıllık eşe kıyılır mı yaa. yazık olmuş valla.

face ye gır arama yerıne prıfılıme kım bakmıs yaz bırsuru program ıcınden calısan spam ıcermeyen bır tane sec ve kabul et profılın kapalı bıle olsa tanıdıgın tanımadıgın kım saat kacta eger acık ıse profılın nerelere mesela hangı resme hengı duvar yazına vs....bakmıs hepsını gorebılıyorsunuz kızlar bu yenı bırsey degılkı ben bıldım bılelı var daha ne programlar var bu ne ki.arkadasınız olsun olmasın kım bakmıs gorebılırsınız.

Son düzenleme:
tüylerim diken diken oldu allah kimseye böyle dert vermesin ,ablanızı alın sinemaya gidin ,spora gidin ,gezin tozun, 2 dengesizin adını unutun ,onlar sizi merak etsin çatlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…