- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- 358
nedense engelleyin mesajlarını kaale almıyor konu sahibi
Çünkü işine gelmiyor...İlla bakacak; ne yazıyor,ne yapıyor takip edecek.
bir ara birisi konu açmıştı,arkadaşımın eşi face te sürekli dürtüyor diye.onada onlarca kere engelleyin dedik ama o bin dereden su getirdi şöylede böylede.en sonunda adamı engelleyeceğine konusunu kapattırmıştı
bir ara birisi konu açmıştı,arkadaşımın eşi face te sürekli dürtüyor diye.onada onlarca kere engelleyin dedik ama o bin dereden su getirdi şöylede böylede.en sonunda adamı engelleyeceğine konusunu kapattırmıştı
nedense engelleyin mesajlarını kaale almıyor konu sahibi
çirkefleşsin demek istemem asla, ama öyle bi niyeti olan da karşı taraftan farksızdır. dileyen dilediğini yapsın o halde
o zaman neden başlık açarlar hiç anlamıyorum...mahalle kadınları gibi kavga etme isteği ve bu tür durumlarda "sen haklısın" desteği almak adınaysa, yanlış yerdeler
istemem yan cebime.. salak mı ararsın..
piyano hocası konusu gibi..tövbe yarabbim..
allah akıl vermiş fkir vermiş,
face vermiş engelleme vermiş..
engelle, toptan bitsin dert..
ben derdimi anlatamıyrm galibaaa.bizden çok kız biz elaf atıoo.insan bakmasa bakıoo.siz olsanız bakmadan durabilirmiydinizz.lütfen sözlerinize dikkat ettin herkesin fikrini uygulayacam diye bişey yok.bende ablamın bakmasını istemem ama kendimi onun erine koyuroum.kocana sahip çıksaydın boş bırakmasaydınn beni,m olmazdı diee yazarsaaa kim olsa duramaz.
siz olsanız sizde cvp vermezmisin kızlarr .
elindekinin kıymetini bilseydinn daha neler nelerrr kızlar rburda yazmak istemiyrmm
ben derdimi anlatamıyrm galibaaa.bizden çok kız biz elaf atıoo.insan bakmasa bakıoo.siz olsanız bakmadan durabilirmiydinizz.lütfen sözlerinize dikkat ettin herkesin fikrini uygulayacam diye bişey yok.bende ablamın bakmasını istemem ama kendimi onun erine koyuroum.kocana sahip çıksaydın boş bırakmasaydınn beni,m olmazdı diee yazarsaaa kim olsa duramaz.
puhahaha guldurdun sabah sabah benı yaaaenişte andropoza girmiş belli ki, bu durumda böyle bi pespaye bulması gayet normal, kan beyne değil başka yerlere pompalanıyo çünkü, ama faceden ya da başka bi yerden bulaşmnıza gerek yok, anladığım kadarıyla bulaşma, engelle vs diyenlere itibar etmiyosunuz o zaman facebookla falan uğraşmayın gidin kızı yolun bari adam akıllı hırsınızı alırsınız facede nereye kadar laf vurulur
Şu an ablanız ve eski eşi arasındaki tek ilişki sebebi çocuklar olmalı.
Yeni eşin face den laf atmasıyla değil çocukların yanında iç çamaşırı ile dolaşmasını dert etmeniz lazımken siz kadını alt etme derdindesiniz.
Üzgünüm bu oldukça cahilce. Evlilikler bitebilir oldukça doğal bir durum.
Takip etmenin, izlemenin, laf söylemenin, alt etmek istemenin manası ne.
Ne olacak o kadını boşayıp ablanıza mı dönecek.
Kesinlikle çocuklara yoğunlaşın.
10 yıllık düzenleri alt üst olmuş, babaları başka bir kadınla evli artık.
Onların ne yaşadığıyla ilgili olun, kimbilir minicik dünyalarında ne fırtınalar kopuyor.
Ama anneleri ve teyzeleri ne peşinde.
Bırakın bu işleri.
facebook ta profile bakan kısıleri oğrenmeyi sağlayan bır program hiç duymadım doğrusu ama sizin onun profilinize baktığınızı tahmın etmesi çok zor olmasa gerek. yanı kım olsa bakar tabıkı kaç yıllık esin gitmis çok çirkin bır sekilde seni aldatıp, daha sonrada onunla evlenmis. yanı sizin onun profiline baktığınızı anlaması için alim olmasına gerek yok yanı. ablanın adına çoook üzüldüm gerçekten. Allah yardımcınız olsun. enistenin yeni eşi şimdi zafer kazandım sanıyor ya küçücük aklıyla, size nispet yapmaya çalısıyor, duvarında saçma sapan cümleleri paylasarak. tabı iradesine sahıp olamayıp, üç kuruşluk namusu olan bır kadınla bırlıkte olan bır adamı kazanmak ne kadar nispet yapmaya değer orasıda tartışılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?