bence facebook olayı değilde asıl sorun çocukların yanında o kadının iç çamaşırlarıyla dolaşması...
ablanız eski eşiyle görüşüp bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmeli...
bence facebook olayı değilde asıl sorun çocukların yanında o kadının iç çamaşırlarıyla dolaşması...
ablanız eski eşiyle görüşüp bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmeli...
böyle bir durumda baba görmeyi haketmiyor ama maalesef cocukların psikolojisi için babalarıyla görüşmeleri şart(tabiki iççamasıryla dolaşmayan bir eşin yanında)kesinlikle çok doğru bir tespit. ya enisteniz karısının çocuklarının yanında uygunsuz sekilde dolasmasını engellesin. bunu yapamıyorsada çocukları o evin dısında gorsün. boyle bır adam o çocukları gormeyi hak etmiyor aslında ama...
kadın zaten kasten yapıyor bunu,arıza çıksın, çocuklar gelmesin..
evde annelerine bahsetsinler,amaç bu..
maksat çocukların ayağını, oradan kesmek..
sanki anneleri de bayılıyor çocuklarını o zillinin evine göndermeye..
çook kötüsünnnnzaten babaları da çocuklara çok meraklı değildir bu aşamada.çok biliyor gibi konuşmak istemem ama durum farklı olabilir tabi.zaten bunu yapmış bir adam çocuklarına da çok düşkün olmasa gerek.çevremizde farklı örneklerini görüyoruz.formaliteden görüyor olabilir çocuklarını zaten bir kız yüzünden güzelim karısını boşamış etrafta kötü anılıyor birde çocukları istemiyor gibi gözükmemeye çalışıyordur.çokmu kötüyüm ben yaw
zaten babaları da çocuklara çok meraklı değildir bu aşamada.çok biliyor gibi konuşmak istemem ama durum farklı olabilir tabi.zaten bunu yapmış bir adam çocuklarına da çok düşkün olmasa gerek.çevremizde farklı örneklerini görüyoruz.formaliteden görüyor olabilir çocuklarını zaten bir kız yüzünden güzelim karısını boşamış etrafta kötü anılıyor birde çocukları istemiyor gibi gözükmemeye çalışıyordur.çokmu kötüyüm ben yaw
ailece kaşarlar o da güzel..canım o kızla eks enişte ayrılsa bile o kız hiç üzülmez o kaşarlığı çirkefliği midesin sindirmiş ya herşeyi sindirir olan gül gibi ablamıza oldu işte.bunların pıntışlarını bıçaklan oycaksın oynayacak bi yerleri kalamayacak o zaman:88:
tatlım uzun zamandır facebook kullanıcısım hiç öyle bişey duymadım ama şöyle bişey vardır profili nherkese açıksa ordan tahmin ediyodur girip baktığını onun dışında yoktur.eniştene gelince yazık zaten aldatılan kadın hep çok güzel olmuştur son zamanlarda ben bunu çok görüyorum
zaten babaları da çocuklara çok meraklı değildir bu aşamada.çok biliyor gibi konuşmak istemem ama durum farklı olabilir tabi.zaten bunu yapmış bir adam çocuklarına da çok düşkün olmasa gerek.çevremizde farklı örneklerini görüyoruz.formaliteden görüyor olabilir çocuklarını zaten bir kız yüzünden güzelim karısını boşamış etrafta kötü anılıyor birde çocukları istemiyor gibi gözükmemeye çalışıyordur.çokmu kötüyüm ben yaw
güzel olsa ne olur...güzel olmasa ne olur...onun içi çürük elma gibi
bu kadın bile ondan daha güzel benim gözümde
Eki Görüntüle 322507
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?