Eniştemin yeni eşi :((

armut dibine düşmüş resmen ..

hangi namus sahibi baba kızının amcası yaşındaki bi adamla metres hayatı yaşayıp çirkef çirkef msjlar atmasına göz yumar ki?

bi çıkarları var herhalde,ahlaksızlar!görücek günleri var onların merak etme sen..kişiye anca çalıştığı var..iyiliğe iyilik kötülüğe kötülük döner katmer katmer sahibini bulur..

bence facebook olayı değilde asıl sorun çocukların yanında o kadının iç çamaşırlarıyla dolaşması...

ablanız eski eşiyle görüşüp bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmeli...

facebooku takip etmeniz ablanizi yaralamaktan baska bir ise yaramaz.Siz neden o kadini takip ediyorsunuz allahaskina...Bunlari yapmasina siz firsat veriyorsunuz..bence facebook salakligin uyupta huzurunuzu bozmayin..Ablaniza destek olun...ondaki güzelligininin tekrar farkina varmasini saglayin..haa bir de cocuklari sik sik yollamayin oraya...bu kadin belli ki arsiz....

bence facebook olayı değilde asıl sorun çocukların yanında o kadının iç çamaşırlarıyla dolaşması...

kesinlikle çok doğru bir tespit. ya enisteniz karısının çocuklarının yanında uygunsuz sekilde dolasmasını engellesin. bunu yapamıyorsada çocukları o evin dısında gorsün. boyle bır adam o çocukları gormeyi hak etmiyor aslında ama...

Son düzenleme:

kadın zaten kasten yapıyor bunu,arıza çıksın, çocuklar gelmesin..
evde annelerine bahsetsinler,amaç bu..
maksat çocukların ayağını, oradan kesmek..
sanki anneleri de bayılıyor çocuklarını o zillinin evine göndermeye..

çok üzücü bir durum.ablamla aşkla evlendiler herkes çok şaşırdı boşanmalarına diyorsunuz.insan ister istemez kendine pay çıkarıyor.nişanlıyım ve böyle şeyleri okudukça korkmuyor değilim.ayrıca anlamadığım bir durum bu kız daha üniversite öğrencisi ve nasıl bir ailesi varsa nasıl 2 çocuklu bir adamın yuvasını yıkıp evlenmesine izin veriyorlar kızlarının.biraz empati kurmak lazım.olaya biraz farklı açılardan yaklaştım ama bunlar benim kafama takıldı açıkcası

böyle bir durumda baba görmeyi haketmiyor ama maalesef cocukların psikolojisi için babalarıyla görüşmeleri şart(tabiki iççamasıryla dolaşmayan bir eşin yanında)
kesinlikle facebook tan takip etmeyi bırakıp bu konuyu bir an önce ablanızla çözmelisiniz.
şunu da anlamıyorum ablanız bu kızdan ne eksigim var diye mi merak ediyor. bu yüzden onu takip ediyorsunuz. bence bırakın bu boş işleri. illaki eniştenin dikkatini çekmek istiyorsa ne eksigim var o kadından diye araştıracagına, kendine baksın ve güclü olsun.
bi de diğer kadının çirkefliğinden bahsetmişsiniz hep eniştenizde akıllı olsaydı da görseydi bunu. ben hiç bir zaman anlamıyorum her zaman 2. kadınları suçluyorlar. erkegin hiç mi sucu yok. en az o 2. kadın kadar suçlu.
sizde ablanızı bu facebook takip olaylarından uzak tutun. ablanız için umarım en hayırlısı olur...

zaten babaları da çocuklara çok meraklı değildir bu aşamada.çok biliyor gibi konuşmak istemem ama durum farklı olabilir tabi.zaten bunu yapmış bir adam çocuklarına da çok düşkün olmasa gerek.çevremizde farklı örneklerini görüyoruz.formaliteden görüyor olabilir çocuklarını zaten bir kız yüzünden güzelim karısını boşamış etrafta kötü anılıyor birde çocukları istemiyor gibi gözükmemeye çalışıyordur.çokmu kötüyüm ben yaw

çook kötüsünnnn
işin şakası bir tarafa haklısın... adamın umurunda olsaydı zaten önce metres hayatı yaşayıp sonra metresi için karısını boşamazdı.
ama tabi işin iç yüzünüde bilmiyoruz. abla ile enişte arasında bir sorun var mıydı? adam neden metres tuttu?

:13:aynen, formalite canım..kötü falan değilsin..
görev icabı yani çocukları alıyor,maksat sırasını savmak....

gerçi konu sahibi daha iyi bilir ex eniştesini..düşkün mü çaocuklarına değil mi diye?

aylardır bu bölüme girmiyordum..
okuyorum üzülüyorum diye,kafama takıyorum..
sonra kocaya da sarıyorum..
böylesi de var..şöyle yapanda var diye..

Konu sitemizin güzide bayanlarını saracak potansiyele sahip tamam ama lütfen yorumlarınızda uygun sözcükler kullanınız, terbiye sınırını aşan birkaç kelime çarptı gözüme, lütfen üsluplarınızı bozmayınız...

bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim kesinlikle karşılık vermeyin
onun seviyesine inmeyinnn

bu arada sippsi dedi dersin yaz bunu o evlilik uzun sürmeyecek
yuva yıkanın yuvası olmazmış
deneylerle sabittttitrrrrrrrrrrrr

ayy ilahi güldürdün beni pıntış ne kızzz

bak sen zi***ye,yuva yıkanın yuvası olmaz,boşuna değil bu laf.Allah ablana sabır versin.o adam döner dolanır yine gelir ablana.
böyle bir çirkefle ömür geçmez

Son düzenleme:
Ben faceden anlamam, yokta zaten ama bir arkadaşıma sordum; evet öğreniliyor dedi.Bende bakıyorum kim takip etmiş diye dedi.
Yeni facedede programa gerek yokmuş zaten.

Eski enişteniz!! eğer annen bakıyor demişse, o kadıncıkta eğer göndemelerde bulunuyorsa, ablanızın yerinde olsam elimi bile yaklaştırmazdım o adrese.

Gurunu düşünsün.Hatta öyle bir hale getirsin ki kendini eski eşi ne olursa olsun ondan haber alamasın.
Hayatı hakkında bilgi sahibi olmasın.Çocuklarınıda uyarsın, kendisi hakkında bilgi vermesinler.

Hak yolunu bulacaktır ve mutlaka tecellisini görecektir ablanız inşaallah.
Evet bugunleri acı geçecektir, canı yanacaktır ama mutlu olacağı günler gelecek, bunu düşünsün.

Çalışmıyorsa, çalışma imkanı varsa çalışsın.Bu aralar kendisine mutlaka hobiler edinsin.Başını kaşıyacak vakti olmasın..

Hayatını en güzel şekilde kurmaya gayret etsin.Bu onlara en güzel cevap olur.

profilimi kim gezdi diye bi uygulama var sanırım..

Bence bırakın ona yönelik birşeyler yazmayı hiç takip etmeyin...
Takip ettiğinizi bilince daha beter olur...

hayır cnm aynen öyle sen kötü değilsin çocuklarını gösteriş için alıyor

çocuklara ben güzelmiyim diye soruyormuşş.

fotoğrafımı çekeceksen dur makyaj yapım giyinde öyle çek diyomuş/B]

yani annen istiodur çekte baksın dioo ne biçim bi kadınnnnn buuu

Son düzenleme:
çocuklara ben güzelmiyim diye soruyormuşş.

fotoğrafımı çekeceksen dur makyaj yapım giyinde öyle çek diyomuş/B]

yani annen istiodur çekte baksın dioo ne biçim bi kadınnnnn buuu

güzel olsa ne olur...güzel olmasa ne olur...onun içi çürük elma gibi
bu kadın bile ondan daha güzel benim gözümde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…