arkaş değiliz zaten kızla.nasıl takip ettimizi anlamış bilmiyrmHiçbir şey yapmayın faceden takipte etmeyin bence sinirlerinizi bozmaktan başka bir işe yaramaz engelleyin gitsin...
profili herkese açık değil.sadece bu yazdıklarını açmış biz görelim dietatlım uzun zamandır facebook kullanıcısım hiç öyle bişey duymadım ama şöyle bişey vardır profili nherkese açıksa ordan tahmin ediyodur girip baktığını onun dışında yoktur.eniştene gelince yazık zaten aldatılan kadın hep çok güzel olmuştur son zamanlarda ben bunu çok görüyorum
4 yıl metres hayatı yaşadı ama.artık eniştenin metresi değil, karısı olmuş..
face ten baktığınızı nerden biliyor.bilen birisi söylemese nasıl bilecek?
ayrıca ona cevap vermek seviye düşürmekten, ex eniştenın totosunu kaldırmaktan başka işe yaramaz..
gerekirse ablan ve sen face hesabınızı kapatın, dondurun..
ona meydan vermeyin..
face siz yapamayız diyorsanız rumuzla açın hesap..
amin tatalım ben bakamasam ablam bakıo merak edioo yuvam nie yıkıldı dieeÇamurla Çamur Olmaya Ne Gerek Var..
Hem Artık Nikahlı Karısı..
Yapacak Bir Şey Olduğunu Düşünmüyorum..
Facebook'tan da Takip Edip İyice Ablanızı Üzmeyin..
Sizde Facebook'ta Türlü Türlü Yazılar Yazarsanız, Ağırlığınız Kalmaz..
Attığı Zarfa Gelmeyin ki; Basit İşler Yaptığını Anlasın..
Ablanıza Allah Sabır Versin..
haklısın bide ablama anlatabilsem bunuHiç oralı olmayın
Amacı sizi bu şekilde huzursuz etmek zaten ki amacına ulaşmış
Elbette üzülürsünüz,sıkılırsınız ama karşıya belli etmeyin
Yok sayın onları
Vay anasını be şıllığa bak sen. Yuva yıkanın yuvası olmaz bunu tecrübeyle öğrenir merak etmeyin. Enişte ne haysiyetsizmiş arkadaş 2 çocuktan sonra üniversiteli kızla evlenmiş yazıklar olsun :117:
acaba nerden bilioooo:26:Hiç birşey yapmanıza gerek yok. Gerçekten kız zaten bunu istiyor takip ettiğinizi biliyor bildiği içinde böyle şeyler yapıyor. Ablan sen ne kadar üstüne düşerseniz o dahada kendini bilmez bir tavır sergiliycek. Siz başınızı dik tutun ablanda kndini toparlasın kuaföre gitsin kendine bakım yptırsın spora gitsin yanlız kalmasın. Hem güzelleşsin hemde unutsun inan en iyi yöntemi bu, ayrıca hiç oralı olmayın.
daha 22 yaşınd akız bu kadar çirkef hem yuva yıktıı hemmm çamur atıo kıskançlıktan yapıo die düşünüyrn kendi çok çirkin ablamda barby bebek gibiallah ıslah etsin böyle erkekleri.. diycek kelime bulamıyorum kızdan önce eniştene.. kızında ne 'mal' olduğu belli kimse kızmasın bunu düzgün bi kadın yapmaz. konuşmalarından ne kadar basit bir kadın olduğu belli oluyor zaten. bana kalırsa enişten kapılmış.. ama kısa süreli bişey olduğuna eminim siz tavrınızı bozmayın herkez kendi kalitesini belli eder zamanla.. ablanda kalitesiyle ağırlığıyla alt eder malesefki hemcinsimizi
ablama yaşattıklarını yaşasınnn bakalım kendi dayanabilecekmimerhaba face ne kım bakmıs gorebılırsın programları var,dıger konulara gelınce bence kıza degılde enıstene ne demelı ,layıgını bulmus sanırım,hayatınıza bakın ablanda kendını hakeden daha ıyı bırıne layık,unutma bugun ablana boyle yapan yarın o kızada yapar.onun sevıyesıne ınmeyın.
kadına face ten kinayeli sözler söylediniz diyelim,
o da, sizinde yazdığınız gibi ...ekmek al ,yemek yaptım, aşkım aman da aman..
bir sürü gereksiz şey olacak,ablan yazık daha üzülecek..
ben ablamın psikolojisi için, isimlerini bile anmam..
hiç uğraşmaya değmez canım..kapatın meseleyi gitsin..
huzurlu mu olcaklar..hayır..
bende onu anlamadım cnmnasıl programı var ? :44:
inşşo çirkeflikle yakında amcana da dünya kaç bucak gösterir merak etme sen
ikisininde yollari ayrilmis ne gerek var hala ilgilenmeye.nesini takip edipte sinirlerinizi bozuyorsunuz.degmezki.
merak ediyoruz oda bizi ttakip edioo.