Eniştemin yeni eşi :((

Hiçbir şey yapmayın faceden takipte etmeyin bence sinirlerinizi bozmaktan başka bir işe yaramaz engelleyin gitsin...
arkaş değiliz zaten kızla.nasıl takip ettimizi anlamış bilmiyrm
profili herkese açık değil.sadece bu yazdıklarını açmış biz görelim die
4 yıl metres hayatı yaşadı ama.
amin tatalım ben bakamasam ablam bakıo merak edioo yuvam nie yıkıldı diee
Hiç oralı olmayın
Amacı sizi bu şekilde huzursuz etmek zaten ki amacına ulaşmış
Elbette üzülürsünüz,sıkılırsınız ama karşıya belli etmeyin
Yok sayın onları
haklısın bide ablama anlatabilsem bunu

acaba nerden bilioooo:26:
daha 22 yaşınd akız bu kadar çirkef hem yuva yıktıı hemmm çamur atıo kıskançlıktan yapıo die düşünüyrn kendi çok çirkin ablamda barby bebek gibi
ablama yaşattıklarını yaşasınnn bakalım kendi dayanabilecekmi

nasıl programı var ? :44:
bende onu anlamadım cnm
o çirkeflikle yakında amcana da dünya kaç bucak gösterir merak etme sen
inşş
ikisininde yollari ayrilmis ne gerek var hala ilgilenmeye.nesini takip edipte sinirlerinizi bozuyorsunuz.degmezki.

merak ediyoruz oda bizi ttakip edioo.

o programlar doğru değil diolar.bide biz bunla arkadaş değilizki dışardan kimin baktığını görebilirmiki

facebooktaki kim bakmış programları hesap çalmaya yönelik arkadaşlar..yani doğruyu göstermiyor.bulaşmamanızı tavsiye ederim.az neti gezerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.facebookun kendi böyle birprogram geliştirmedi geliştirmeyeek. o profilime baktı dedikleriniz profilini son güncellyen mağrur vatandaşlar..

kim bakmış bi göreyim falan programları, gerçek değil..
uydurulmuş virüslü bişeyler bence

kim bakmış bi göreyim falan programları, gerçek değil..
uydurulmuş virüslü bişeyler bence

bende öyle düşünüorum ama burdaki bi arkdaş var dio benim bi tanıdığımda var dioo ama ben yapamıyrm

facebook ta profile bakan kısıleri oğrenmeyi sağlayan bır program hiç duymadım doğrusu ama sizin onun profilinize baktığınızı tahmın etmesi çok zor olmasa gerek. yanı kım olsa bakar tabıkı kaç yıllık esin gitmis çok çirkin bır sekilde seni aldatıp, daha sonrada onunla evlenmis. yanı sizin onun profiline baktığınızı anlaması için alim olmasına gerek yok yanı. ablanın adına çoook üzüldüm gerçekten. Allah yardımcınız olsun. enistenin yeni eşi şimdi zafer kazandım sanıyor ya küçücük aklıyla, size nispet yapmaya çalısıyor, duvarında saçma sapan cümleleri paylasarak. tabı iradesine sahıp olamayıp, üç kuruşluk namusu olan bır kadınla bırlıkte olan bır adamı kazanmak ne kadar nispet yapmaya değer orasıda tartışılır.

bu 22 liğin anası babası nerde nasıl izin vermişler kocaman evli boşanmış 2 çocuklu adama vermişler.aa çok şaşırtıcı

bu 22 liğin anası babası nerde nasıl izin vermişler kocaman evli boşanmış 2 çocuklu adama vermişler.aa çok şaşırtıcı

anasıı babası facede her yazdını beeğenio yorum yapıo bozuk bi aile.babası kıızn bu yazdıklarının hepsini beğenmişşş.nasıl bi aileyseee

zamanında burda bir arkadaşımız vardı.adamın eski sevgilisi kocasının aklını çelmişti.

düşük kadın duvarı açarak nispet mesajları atıyordu.yani bakacağını tahmin ediyordu sadece.

hatta arkadaşım bayağı çetin ceviz çıktı.kanıt falan topladı.tahmin edemiyorlardı bu kadar dişli olacağını.telde tehdit falan etti ama son gülen iyi oldu.kadın babayı aldı...

ailece kaşarlar o da güzel..canım o kızla eks enişte ayrılsa bile o kız hiç üzülmez o kaşarlığı çirkefliği midesin sindirmiş ya herşeyi sindirir olan gül gibi ablamıza oldu işte.bunların pıntışlarını bıçaklan oycaksın oynayacak bi yerleri kalamayacak o zaman:88:

Ne kadar basit ve yüzeysel bir kız bu. Nasıl üniversite ogrencisi böyle.

Cok klasik olsa da cok doğru YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZZZ

enişteniz olacak şahıs basını taslara vura vura ablanıza donecek, kızın tam olarak ne mal olduğunu anladıktan sonra. Bu kesin.

nolduu cnm sonunda merak ettim

allah iyiliğini versin pıntışlarını oyacaksın lafın beni çok güldürdüü.haklısınnn

inşş tatlımmm başını taşlara vurdunu paylaşırım burdaaa

topiğimin adı değişmişşş eniştemin metresi die açtım şimdi eniştemin yeni eşi olmuşşş neden acaba??:26::26:

Tamam ex eniştenizin yeni eşi çok çirkef...

Ya ex enişteniz ? Sütten çıkmış ak kaşık mı ? Çok masumdu,çok iyiydi de o kız mı kandırdı ??

Enişteniz de meyilliymiş ki birlikte olmuş..Ne malum eniştenizin klasik erkek yalanlarına başvurmadığı...Hep duyuyoruz ,okuyoruz ya son zamanlarda..Zaten karımı,sevmiyorum,aile zoruyla evlendik,çok pisti,şuydu,buydu,2 çocuğumuz oldu,çocuklar için katlanıyorum ama artık devam etmek istemiyorum gibi yalanlarla göz boyamadığını ????

En güzel cevap ve de ceza unutmaktır. Ablanız yeni yaşamında mutlu olsun eski enişteniz çıldırır.Neden mi? Yuva yıkanın yuvası olur mu hiç? Onun olmayan yuvası yıkıldıkça yaptığından pişman olucak ablanıda mutlu görünce iyice ezilicek. Bu arada iç çamaşırıyla dolaşma meselesine çok sinirlendim.Bu ne seviyesizlik? Ne biçim üni öğrencisisin sen, senin ahlakın bu mu çocukların yanında kilotla mı gezmek? Terbiyesiz seni... eniştenizin uyarması lazım yeni karısını! Ablanız yerinde olsam çocuklarımı bir daha o eve yollamazdım. Ne demek babalarının yeni karısı çocuğumun yanında kilotla gezicek Ablan arasın eski eşini uyarsın canım hatta desin" çok kültürlü çok muhterem eşine söyle çocuklarımın yanında donla dolaşmasın" diye. töbe töbe

puk puku puk yolunda bulur die biizm burda bi laf varıdr cnmm.biraz kibarlaştımm puk dedim sen anla ne demek istedimii.kiside aynı ayardan olmasaa 2 çocuğu öksüz bırakırlarmıydıı
seviyesi ordan belli zaten utanmazz karıı.
Büyük ihtimalle yöneticiler öyle uygun görmüştür
sonuçta konu başlığı ...

anladım cnm

Ay canim ya vallahi arkadaslarin dedigi gibi ablanin Profilinden gir ve o sahsi block et kendi facen var ise sende blockla bari aramaya verdiginizde bakamazsiniz ve bosuna sinir olmazsiniz daha o da sizin Facenize bakamaz mahsuz yapiyor ahlaksiz ... Ve yerinizde olsam cocuklari adamin (babasi olacak adamin ) evine götürmesine de izin vermem Piskolojileri bozulmasin diye yanlarinda da konusmayin. Kendimden biliyorum cocuklar o kadina ne kadar uzak olsa o kadar iyi bence yani Babam olacak sahis da 8 yil önce aynisini yapti birde üzerine cocuklari oldu kücük kardesim bu gibi konulara sahit olunca aglamaya basliyor bu yüzden en önemlisi cocuklar onlarin yaninda konusmamak ve ablana destek oldugun icinde seni ayrica Tebrik ediyorum...

Cenab allah sabir versin amin

demek aile de geniş aile..ana baba face te beğen yaptıklarına göre..

allah bir kapıyı kapatır diğerini açar..
belki ilerde ablan kendini toparlayınca, ona layık, kıymet bilen, bir insan evladı çıkar karşısına..
sonra da ablan, ex eşine hitafen ;allah senden razı olsun, boşadın da ,hayatımın anlamı olan birine rastladım diyecek..
hayat ne getirir bilinmez.. şimdi kötü,yaralayıcı gelen olay, ona hayırlı kısmetler açabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…