Eniştemin yeni eşi :((

bana kalsaa bende faceden engellicem o kızı ama ablam dayanamıo bakıoo.

hakaret ediooo.ablam dio kocamı elimden aldıı daha bidee laf atıo,ben nasıl durayım dio sakinleşmio.

Ama ablanız şahsen olayın içinde olduğundan mantıklı davranamıyor ve duygusal yaklaşıyor böyle yaptıkça aslında daha da üzülüyor. Sizin ona engel olmanız lazımken hele burda o kadar kişi artık takip etmeyin demişken böyle davranmanız yanlış. Artık ilgilenmeyin ve zamana bırakın zaman her şeyin ilacıdır ablanıza da engel olun bence daha da üzülmesin.

bend etakip etmekten yana değilimmm.ama ablamın yüreği yanıo.
çok aşşalık bi kızmışş.dayanması kolay değilll

bana kalsaa bende faceden engellicem o kızı ama ablam dayanamıo bakıoo.

hakaret ediooo.ablam dio kocamı elimden aldıı daha bidee laf atıo,ben nasıl durayım dio sakinleşmio.

ablanızın kocası elinden alınmadı bunu anlaması lazım once. boyle düsünerek kocasını aklıyor aslında. kocası onu bıraktı baskasına gitti. oyle bir adam yanında olmasa daha iyi zaten. bence ablanızı kursa falan gonderin kafasını dağıtacak yeni seyler yapmasını sağlayın. kendinde değisiklikler yapması için yonlendirin baska seylerle mesgul olmasını kafasını dağıtmasını sağlayın. eski kocası mutlu da olsa, mutsuzda olsa , ablanıza geri donse bıle bırsey değismez artık. bıten bıtmıs.Allah onlara da ablanıza yasattıkları için bu dünyada da obür dünyadada huzur vermesin inşaallah.

bend etakip etmekten yana değilimmm.ama ablamın yüreği yanıo.
çok aşşalık bi kızmışş.dayanması kolay değilll

Ablanı anlamamak mümkün değil zaten canım Ben bile faceden merak ettiğim insanlara ara ara bakıyorum onun bakmak istemesi çok çok normal. Ama bence onun artık biraz mutlu olması lazım biraz kendini değerli hissetmesi lazım. Birlikte bişeyler yapın bence hassas bir dönemden geçiyor öyle çok doldurun ki zamanı üzülmeye, faceden o kadını takip etmeye fırsatı kalmasın. O zaman ben şimdiye kadar napıyodum nasıl yaşıyodum diye sorgulamaya başlayacak kendini ve hayatına ona göre yön vericek hakkında hayırlısı olsun inş.

ablanızın haberi olmadan engelleyin

eski erkek arkadaşım çok takıntılı biriydi beni sürekli takip ettiğinden emindim.(facebookta da dahil) bir gün facede sağ kösede tanıyor olabilceğin kişiler çıkıyor ya ortak hiç arkadaşımız olmamasına rağmen orada çıkıyordu. böyle bir şey de olabilir.

ayrıca bugün ablana yapıyorsa başka zamanda ona yapacaktır allahından bulsun canınızı sıkmayın hiç

O ukala kadınla muhattap olmayın.

Çocuk gibi davranıyor.

kıskandırmaya çalışıyor.

Allaha havale edin.

Ablana destek ol.

O da kendine göre birini bulsun evlensin.

Ömürünü çürütmesin.

Arkadasım benım bı komsu ablam vardı yasemın ablam kocasını cok severdı 30lu yaslarında19 yasında bır .... Gırdı aralarına ayırdı bunları adam o ..... ıle evlendı o .....bunları ayırmadan evvel yasemın ablamı arayıp gıt o evden cahıt benı sevıyo o eve ben gelcem dıye tahrık tlfnları acıyomus kocasıda gıt bu evdeb senı ıstemıyom artık baskasını sevıyorum onunla evlencem dıyomus bunlar evlendı adamın maddı durumu ıyımıs kız buna gelmıs meger malını mulkunu bıguzel yemısler bu adamın ailecek aldıgı hatunla ailesı cok cırkeflıkler yapmıs adam akıl hastanesınde tedavı gormus ayrıldılar yuva yıkanın yuvası olmaz 8 sene sonra yıkıldı sanırım onların yuvasıda 3tane cocukları vardı adam kopekler gıbı pısman oldu ailecek ayaklarına kapandılar yasemın ablamın adam kapılarda yalvardı degerını anladı yasemınım dıye az yalvarmamıs sonuç barıstılar ama adamın aklı pek yerınde degılmıs hala gecen karsılastım yasemın ablamla degerını anlamıs dedı uzmez artık senı dedım anlamıs ama sureklı uyuyor kendınde degıl dedı kadın ayrıldıktan sonra bunalıma gırmıstı kocasını cok sevıyordu barısmıs gene baskası olsa barısmazdı ama ben unutamadıgını yerıne baskasını koyamadıgı ıcın barıstıgını dusunuyorum

Şimdi bana kızmayın da. Karşı taraftaki bayan gelip buraya "kocamın eski eşi beni facebookta takip ediyor" diye konu açsa birçoğumuz "duvarına şöyle yaz da görsün çatlasın sen mutluluğuna bak şekerim" falan deriz.
Ben bu konuda karşı tarafı haklı görmüyorum ama ablanızın onu hala takip ediyor olması da bana hepten doğru gelmiyor. Bitmiş gitmiş. Hatta 3 günlük ilişki değilmiş ki evlenmişler bile. Öncelikle şunu kabullenmeli sorun karşı tarafta değil eski kocasında, bırakıp gittiyse kimse kusura bakmasın da o kızın suçu olmuyor. Gayet eski eşinin suçu. Sizde ona belli etmeden kızı engelleyebilirsiniz.

siz olsanız sizde cvp vermezmisin kızlarr .

elindekinin kıymetini bilseydinn daha neler nelerrr kızlar rburda yazmak istemiyrmm

ama kızz da ablamı takip ediyormuşş.eğer mutluysa ablamdan ne istioda sataşıo.bizde bakıoduk ama biz gönderme yapmıodukkk

Ahhhh canımm faceden bakıp bakıp bi zavallı için kendinizi ne diye üzüyorsunuz, ablana toparlanması için yardım et, çalışmıyorsa işe başlasın, yeni ortamlar yeni insanlar iyi gelir, eskide kalmış eski kocası canı cehenneme, o fındık beyinli kızda sizin okuyacağınızı bildiğnden habire lafı vurup duruyor, Hiç cevaba gerek yoooook, Bol bol dua etsin ablan yeni cevreler edinsin, önce bunalımdan çıksın ondan sonra bak nasıl unutacak olanları, belli mi olur hayat bu öyle bekar bekar geçmez ömür değerini bilen seven sayan biriyle tanışır mutluluğu yakalar ondan sonra eski eşinin esamesi okunmaz.. YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZZZ, İllaki pişmanlık yaşayacak o edepsiz çirkef kızla Ablanıda başkasıyla mutlu mesut görünce artık enişten düşünsün acaba kafamı hangi taşa vursam diye.. Ve inşallah o kalın kafasını vura vura patlatır beynini, boşveriiiiiin üzülmeyiiiiiiiiin, Allah büyüktür, Gün gelir devran döner..

ama kızz da ablamı takip ediyormuşş.eğer mutluysa ablamdan ne istioda sataşıo.bizde bakıoduk ama biz gönderme yapmıodukkk

engelleyin ne siz onu,ne de o sizi görmesin

ayrıca bugün ablana yapıyorsa başka zamanda ona yapacaktır allahından bulsun canınızı sıkmayın hiç

keşke birini bulsada evlensee ama öyle kolay olmuyor
kadın kaç yaşında

22yaşında ama yuva yıkmayı beceriyor.sahip çıksaydınn kültürsüz seni napsınnn falan yazıo

ayyy ne güzel olmuşşş adama .inşş biizmkininde sonu böyle olur.buda paraya geldi.

bencede hiçbişi yapmayın o zaten ilahi adalet tarafından cezalandırılacaktır.yuva yıkmak ne demek ya..yanınamı kalıcak.ablanda hanımefendiliğini korusun derim

kesinlikle ne o kadına prim verin, ne de ablanızı üzün . Hatta ablanız mümkün olduğunca uzak olsun facebook'a çünkü bu profile girip çıkma olayı kısa sürede takıntı haline gelebilir ve onların sahte veya gerçek mutluluklarını okudukça gördükçe kendisini çok daha kötü hissedecektir. Kanımca o profile girmemeye çalışın, varsa kendi hesaplarınızı da güvenlik ayarlarından kısıtlı erişime alın yani arkadaşınız olmayan duvarınızı göremesin

nedense engelleyin mesajlarını kaale almıyor konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…