Eniştemin yeni eşi :((

Hikayenizi şimdi gördüm okudum sizi o kadar iyi anlıyorum ki Bizimde başımızdan aynı olay geçti diyebilirim..Kızkardeşimin 9 yıllık evliliği vardı 2 çocuk 1 i erkek 5 yaşında 1 i kız 2.5 yaşında..Evlilikleri geçen sene bu zaman Anlaşmalı boşanarak bitti..Sebep ise Enişte Bey in Nette Okey sitesinde Okey oynarken Bir kadınla tanışması oldu.VE kadın 15 yaş büyük EniştedenŞu yukarıda bir kadın resmi koymuşsunuz kadınmı erkek mi birşeye benzemeyen aynı onun gibi inanın abartmıyorum
Kardeşim ise Her yönden dört dörtlük bir kadındı.Evliliği boyunca bir kere hır gürlerini duymamıştık..
Bu kadın allem etti kallem etti enişteyi kendine bağladı ama ne yalanlar ne yalanlar..
Kardeşimin nikahı devam ederken o kadın eniştenin soyadını facebooklarda kullanmaya başladı bu kadar ş.........siz biri....
Sonra Yine kardeşimle hala nikahlı olmasına rağmen enişte kadınla otellerde buluşup boy boy resimlerini çekip facebooklara koydular
Hep nispet yapmak için sırf kardeşimin huzurunu bozmak içindi...
Boşandılar çok büyük travmalar yaşandı biz bile yaşadık hala da çok üzülüorum özellikle çocuklar için
KAdın hala Facebook da resimler yayınlıyor kardeşim felan görelimde sinirlenelim diye
Buna engel olmak için kardeşiminde bizimde facelerini onun adresine engelledimm görmemek için...
Sizde öyle yapın...
Allah onları bildiği gibi yapsın diorum en büyük bedduamız bu......

off offff...

ablanız meraktan bakmadan duramayacak faceye,içi içini kemirecek tabikide.
ama keşke böyle güçlü bir karar alsa ve kapasa hepsini.
çok üzüldüm gerçekten.
artık bitmiş,karra verilmiş ablanızda umursamasa.
zor ya çok zor gerçekten.
eniştenizin evlendiği bayan güzel yada çirkin önemli mi ki ,
yapılan kötülük apaçık ortada.
ister dünya güzeli olsun ister en çirkin kadın.
sonuçta kırılan bir insan gururu yüreği var.
Allah yardımcınız olsun.

Allah aşkına silin engelleyin gitsin şu dengesizin facesini.....bakmayın ablanıza da baktırmayın böyle ilgilenerek ablanıza göstererek destek değil köstek olurs;acısını fazlalaştırırsınız farkına bile varmadan..unutturun eski eşini ve o cadaloz kadını...!!!! çocuklarıyla güzel şeyler yapın hep beraber..bence çocukları o eve yollamayın ne demek külotla gezmek falan....nasıl bir örnek teşkil ediyor ufacık beyinlerine ???babası seviyorsa yavrularını size gelsin görsün ya daaçın teli adam işte çalışırken çocuklar özledi geçerken uğra gelsinler deyin ama lütfen 2 çocuğu da oraya yollamayın....öyle bir kadın fiziksel olarak zarar vermezse bile psikolojik olarak ağır zararlar verebilir...annesine düşman bile edebilir çocukları....ilgilenmeyin konuşsun dursun bi yerden sonra susar elbet..bazı tabirlerim belki ağır oldu ama bunlar gerçekler...anlattığınız gibi biriyse daha ağırını da hekeder ama ne terbiyem ne de kk buna musait değil...

Son düzenleme:

hayır canım anlaşılmıyor kimin kime baktığı abone olmadıkça arkadaı olarak eklenmedikçe..arkadı olarak eklenenler de bile kesinlikle kimin kimin duvarına baktığı anlaşılmıyor...tamamen o kadının uydurması "ablan beni takip ediyor "demesi..ancak beğenecek yorumyazacak ki anlasın takip ettiğini ya da ablası arkadaşlık gönderecekde öyle anlıcak takip ettiğini.....kaldı ki madem çok önemsiyormuşkitlesin duvarını bilgilerini herkesten...bişlerek duvarını herkese açık tutup bilerek o tür kıskandırma yazıları yazdığı apaçık ortada...ablazını bu oyunlara gelmemesi seviyesine düşmemesi için uayarmak konu sahibi ve ailesine düşer..bıraksın Allah ından bulsun .ne muhatap olacaklar ki muhatap oldukça başları ağrır...babası da gelsin evlerinde görsün çocuklarını..

bence facesini takip etmeyin artık cevapta vermeyin ama oda sizi takip ediyorsa ablanız yeni erkek arkadaşımla çok mutluyum havalarında notlar yazabilir faceye ama ona hiç dokundurma yapmadan ,eşide okadında görünce çatlasın

Face.ten takip etmeyin. Hele ki laf çarpmaya filan hiç çalışmayın.
Ne gerek var basitleşmeye. Ablanız intikam mı almak istiyor? Güçlü olsun evlatlarıyla mutlu olsun.
Hayata sımsıkı bağlansın neşeyle yaşasın. Bence en iyi intikam budur. Üzülmemesi mümkün değil tabi.
Bir uzmana başvurmayı düşündü mü hiç?
İyi bir psikolog bu dönemi daha kolay atlatmasına yardımcı olabilir.

iki taraf da resmen birbirini takip ediyor face.den. eğer siz de face.lerinize o kadının yazdıklarına karşılık cevaben duvarınızda yazılar yazıp paylaşıyorsanız kadın burdan anlayabilir takip edildiğini. en temiz ve kesin çözüm face kapatmak. ne gereksiz bişi zaten

kadında seviye yerlerdeymiş...

bir anne kız çocuğunun yanında dahi külotla evde dolaşmaz...

adap denilen bir şey var...

karısını bırakıp böyle bir kadını tercih ettiği için eniştenizde de seviye çok yüksek değilmiş.

mevlüt okutun yada kurban kesin kurtulduğunuz için...

umarım ablanız yeğenlerinizi en iyi şekilde büyütür ve hakettiği mutluluğu bir gün o da bulur.

Allah böylelerinden uzak etsin hepimizi....

Herşeyden önce kadına erkeğe vicdan versin Rabbim ancak bunları vicdansızlar yapar....

Engelleyiverin bu kadar.
Çocukların babaları da çocuklarını görmek istiyorsa ablanızın ayağına gitsin.
Basit insanla basitleşmeye gerek yok.

hiç muhatap olmayın sakın o kadına cevap vemeyin.ne kadar basit biri olduğu belli onun seviyesine inmeyin canımAllah eniştene akıl fikir versinablan ve çocuklar için üzüldüm ama sen ablanın daha fazla üzülmesine izin verme

Bırakın kendi kendine triplere girsin.Hiçbir şekilde sizin sayfasına baktığını göremez bilemez bu mümkün değil.Sadece baktığınızı tahmin ediyordur ve sizi sinir etmek için yazıyordur.Sayfasına bakmanız sizi ve ablanızı üzmekten başka bir işe yaramaz.Sürekli sürekli yarasını deşmek gibi acı verecek.Yuva yıkanın yuvası,huzuru olmaz,kimsenin ahı da kimse de kalmaz bunu bilir bunu söylerim.Er ya da geç bir yerden patlak verecek.O zaman enişteniz her şeyi anlamış olacak ama iş işten geçtikten sonra tabi.Zor bir süreçtesiniz ablanızın çocukları için çok güçlü olması lazım tabi sizinde ablanız ve çocuklar için.Yaşları kaç olursa olsun çocuklar her zaman anneye ihtiyaç duyar.Dilerim çocuklar bu olaydan yara almazlar.Allah yardımcınız olsun

nasıl rahat uyuyoo o kadın bilmiyrm hem suçlular hem gçlüler.allahlarından bulsunlarrr
psikoloğa götürdük ama cnm çokta memenun kalmadık.o kadar büyük darbe aldıkii ablammm o kadar kötü günler geçirdikki.ahımız yerde kalmazsa yeter

bizim duvarımız zaten kapalı kimse göremez sadece profil fotomuzu görebilirler

bence en büyük tepki ona tepki vermemek olur..o yüzden kızı engelleyin ama illa merak ediyorsanız başka adresten bakabilirsiniz..bence bakmamanız ablanız açısından daha mantıklı ama orasına bişey diyemem sizin kararınız..bence engellerseniz fark edecektir ve bu onu deli eder umrumda değilsiniz havalarına girin :D

cnm cvb verirseniz ben demiştim der daha da küçültür sizi ne gerek var kendinizi bi ufaklık için düşürmeye....face ni takip etmeyi bırakın ablanıza yazık

kızlarr buuu kadınnn durmadan bişeyler paylaşıoo.

Canım paylaşır tabi nispet yapıyor. Ama siz de onu takip ederek her yaptığını kafanıza takarak onu sevindiriyorsunuz kadın resmen amacına ulaşıyo artık kendi hayatınıza bakın hiç kafanıza takmayın bu dünyada ne ekersen onu biçersin hesabı sonradan evliliklerinin bitişini izleyin bence. O zaman daha zevkli olur ama şimdi bunu yapmayın ablanıza da acı çektirmiş oluyorsunuz

Yahu bu kadar insan size engelleyin dedi ya da kendi hesabınızı kapatmanız yönünde tavsiyede bulundu.
Bırakın O'nu kendi seviyesizliğiyle.
Görmezsiniz rahat olursunuz.

böylesine densiz bir insanın evliliğinde de mutluluğu yakalayacağını sanmıyorum. ayrıca yuva yıkanın yuvası olmaz derlermiş. bence laf sokmak gibi çocukca hareketlerde bulunmayın. siz zamanı gelince onun neler yaşadığını duyacaksınız.

bana kalsaa bende faceden engellicem o kızı ama ablam dayanamıo bakıoo.

hakaret ediooo.ablam dio kocamı elimden aldıı daha bidee laf atıo,ben nasıl durayım dio sakinleşmio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…