yardımınıza ihtiyacım var hatunlar.
10yıllık bi aşk evliliği 2 çocuğa rağmen bitti.sebebi üni versiteli bi öğrenci.ablamla eniştem o kadar mutluydikii kimse inanamadıı boşandıklarınaaa.eniştemin böyle bişi yapacağına hala inanamıyrm.boşandılar ve hemen o kızla evlendi.kızz çok çirkinnn neresini beğendi bilmiyoruzz.ablamsa çok güzel yüzüne bakılmaya kıyılmıo.
bazen çocuklar babalarının yanına gidio kız kilotla iç çamaşırlarıyla geziomuş çocukların yanında.enişteme annelerii facebookumu takip edioo bizi izlio diyomuş.
bazen bakıoduk meraktan ama kim olsa bakar.kendide bizimkine bakıodur.böyle bişey varmı arkadaş olmadan kimin takip ettiğini görebilirmiyiz???
bugün kızın facesinin duvarı açılmış baktımki bir sürü ablama laf vurmuş ayağımın alştına alıcam senii gözünü oyarım bakma profilime die dağdan gelmiş bağdakini kovuyor..daha neler neler yazmış biz görelim diee.enişteme face msj yazmışş sofra hazır aşkım hadi ekmeği al gel yenekten sonra dizlerine yatıp film izlemek kadar güzel bişey yok falan die hepsi ablamı çıldırtmak için sizce buu şeytan kızı nasıl alt edebiliriz.bizdemi facemizde laf vuralım napalım yardım edin
Ben faceden anlamam, yokta zaten ama bir arkadaşıma sordum; evet öğreniliyor dedi.Bende bakıyorum kim takip etmiş diye dedi.
Yeni facedede programa gerek yokmuş zaten.
Eski enişteniz!! eğer annen bakıyor demişse, o kadıncıkta eğer göndemelerde bulunuyorsa, ablanızın yerinde olsam elimi bile yaklaştırmazdım o adrese.
Gurunu düşünsün.Hatta öyle bir hale getirsin ki kendini eski eşi ne olursa olsun ondan haber alamasın.
Hayatı hakkında bilgi sahibi olmasın.Çocuklarınıda uyarsın, kendisi hakkında bilgi vermesinler.
Hak yolunu bulacaktır ve mutlaka tecellisini görecektir ablanız inşaallah.
Evet bugunleri acı geçecektir, canı yanacaktır ama mutlu olacağı günler gelecek, bunu düşünsün.
Çalışmıyorsa, çalışma imkanı varsa çalışsın.Bu aralar kendisine mutlaka hobiler edinsin.Başını kaşıyacak vakti olmasın..
Hayatını en güzel şekilde kurmaya gayret etsin.Bu onlara en güzel cevap olur.
nasıl rahat uyuyoo o kadın bilmiyrm hem suçlular hem gçlüler.allahlarından bulsunlarrrHikayenizi şimdi gördüm okudum sizi o kadar iyi anlıyorum kiBizimde başımızdan aynı olay geçti diyebilirim..Kızkardeşimin 9 yıllık evliliği vardı 2 çocuk 1 i erkek 5 yaşında 1 i kız 2.5 yaşında..Evlilikleri geçen sene bu zaman Anlaşmalı boşanarak bitti..Sebep ise Enişte Bey in Nette Okey sitesinde Okey oynarken Bir kadınla tanışması oldu.VE kadın 15 yaş büyük Enişteden Şu yukarıda bir kadın resmi koymuşsunuz kadınmı erkek mi birşeye benzemeyen aynı onun gibi inanın abartmıyorum
Kardeşim ise Her yönden dört dörtlük bir kadındı.Evliliği boyunca bir kere hır gürlerini duymamıştık..
Bu kadın allem etti kallem etti enişteyi kendine bağladı ama ne yalanlar ne yalanlar..
Kardeşimin nikahı devam ederken o kadın eniştenin soyadını facebooklarda kullanmaya başladı bu kadar ş.........siz biri....
Sonra Yine kardeşimle hala nikahlı olmasına rağmen enişte kadınla otellerde buluşup boy boy resimlerini çekip facebooklara koydular
Hep nispet yapmak için sırf kardeşimin huzurunu bozmak içindi...
Boşandılar çok büyük travmalar yaşandı biz bile yaşadık hala da çok üzülüorum özellikle çocuklar için
KAdın hala Facebook da resimler yayınlıyor kardeşim felan görelimde sinirlenelim diye
Buna engel olmak için kardeşiminde bizimde facelerini onun adresine engelledimm görmemek için...
Sizde öyle yapın...
Allah onları bildiği gibi yapsın diorum en büyük bedduamız bu......
psikoloğa götürdük ama cnm çokta memenun kalmadık.o kadar büyük darbe aldıkii ablammm o kadar kötü günler geçirdikki.ahımız yerde kalmazsa yeterFace.ten takip etmeyin. Hele ki laf çarpmaya filan hiç çalışmayın.
Ne gerek var basitleşmeye. Ablanız intikam mı almak istiyor? Güçlü olsun evlatlarıyla mutlu olsun.
Hayata sımsıkı bağlansın neşeyle yaşasın. Bence en iyi intikam budur. Üzülmemesi mümkün değil tabi.
Bir uzmana başvurmayı düşündü mü hiç?
İyi bir psikolog bu dönemi daha kolay atlatmasına yardımcı olabilir.
iki taraf da resmen birbirini takip ediyor face.den. eğer siz de face.lerinize o kadının yazdıklarına karşılık cevaben duvarınızda yazılar yazıp paylaşıyorsanız kadın burdan anlayabilir takip edildiğini. en temiz ve kesin çözüm face kapatmak. ne gereksiz bişi zaten
kızlarr buuu kadınnn durmadan bişeyler paylaşıoo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?