- 23 Eylül 2024
- 157
- 117
- 23
- Konu Sahibi Serenaysss
-
O zaman bir prens repliği; ne kadar inanarak boş konuşuyorsunuz.Ben Enıstemı aramadım medenıce mesaj attım esınle konuş dıye .kardesım yıllardır böyle bız ugrasıyoruz aksılıklerıyle en sonunda patladım eşı ılgılensın artık dıye düşünüp mesaj attım .yanı o uyarır oda yapmaz artık böyle şeyler dıye düşündüm amacım asla onları bırbırıne düşürmek degıldı ,ben böyle bırı dglm ama neler yasadıgımızı kardesımın neler yaptığını bılmıyorsunuz,bı anlatsam bana hak verceksınız.adam tabıkı karısını tutacak ben zaten benı tutsun dıye beklentım olmazdı mesele taraf tutmak degıl ama enıstem haklıysa bıle kendını haksız duruma düşürdü ,güzel bı dılle konuşmak varken ınsan baldıızına tehdıt edıp bagırır mı ? Herseyın bi uslubu var ,ben ona çok medenıce mesaj attım.ortalıgı karıştırmak gıbı derdım olsaydı yıllardır mesaj atamazmıydım sızce ? Neden bugün attım ? Çünkü artık patlama noktasına geldim! Benım kardesım hamılelıkten öncede böyleydi,hamıle dıye onu bahane edıp ağzımıza sıcıyor ,annemı babamı uzuyor,çok şey var bılmedıgınız ..ben zaten onunla mesafemı koymustum aylardır ama yıne rahat durmadı bır takım şeyler yapıp Annemı babamı benı üzdü bende haddını bıldırdım.hıc pısman degılım bugün olsa bugün yıne aynı davranırım . Hıcbırınız Objektıf yorum yapmamışsınız neden bılıyor musunuz ,bır ınsan kardesıyle kavga edebılır bugün küser yarın barışır ,haydı dıyelım enıste araya gırmek ıstedı ınsanın baldızını tehdıt edıp bagırması normal bır durum mu ? Normal bagırmak degıl ama aşırı bagırdı üstüne benı konuşturmadan bı derdımı anlatmama olay neden çıktı anlatmama ızın vermedı ben dınlemem dınlemıycem senındedı bagırdı yüzüme kapadı .bu normal mı Allah aşkına yapmayın ya
Enişte araya girmek istememiş.haydı dıyelım enıste araya gırmek ıstedı
Ben hamile kişiyi üzmeyin yazmadım şahsen ben hak ediyorsa herkesi üzerim herkes haddini bilecek. Evet eniştenizi araya katmak istemeniz yanlış sorunu kendi aranızda çözmelisiniz. Anneniz ve babanız da kardeşinizle görüşmek istemiyorsa hiçbir iletişim kurmayın.Ablam degıl kardesım .2 yaş küçük benden .ben enısteyı araya sokmadım derdım onların bırbırını yemesı degıldı zaten böyle bı amacım olsa 4 senelık evlıler Sımdıye kadar yapmazmıydım sence.kardesım hamıle ama o halıyle ortalığı karıştırıyor evımızde huzur bırakmadı yıllardır bız bunu cekıyoruz annem babam hasta zaten .mesele şu enıstem bana kızabılır hamıle esını ağlattım dıye fakat kızmanın bı adabı olmaz mı sence ? İnsan baldızına “ oraya gelırsem çok kötü şeyler olur “ dıye cıglık kıyamet bagırır mı? Üstüne annemı de ayrıyeten arayıp tehdıt edıyor “oraya gelıyımmı sımdı “ dıyor .”ben akrabalıktan sıldım çıkardım onu kardeslıkten dıyor anneme .
Ben zaten kardesıme bahsettıgınız mesafeyı koydum bız aylardır böyleyiz mesafelı ama kardesım o mesafeye uymuyor Annemı babamı ağlatıyor buna hakkı var mı? Bende bu evde yaşıyorum artık bır yerde bende patladım bızı bu kadar huzursuz etmeye hakkı yok en sonunda dayanamadım esıne mesaj attm devreye gırsın konuşsun esıyle dıye ,ne var bunda bence çok normal bır hareket Hıc pısman degılım yazdıgıma.
Neler yaşıyoruz haberınız var mı? Herkes burda benı kotulemıs ama zerre umrumda değil Allah bılıyor Benım nasıl bırı olduğumu o bana yetıyor vıcdanım rahat …. Ben hamıle kısıyı üzmemem gerektiğini çok iyi biliyorum ama hamıle kardesım fıldır fıldır o gobegıyle ortalığı karıştırdığı için artık yeter bır dur dıye ona kızdım seslı mesaj attım oda bana bagırdı bende ona kızdım ama bu kadar aşırı ağlama numaraları hepsı esını üstüme salmak içindi.benım kardesımı benden ıyı mı tanıyacaksınız sız .ya sıze dıyorum kı ben enıste benım tarafımı tutsun veya brbrlerını yesinler dıye mesaj atmadım kesınlıkle ,ben blmyormuyum esının tarafını tutacagını blıyorm tabıkı ama en azından artık kardesımle konuşsun onu bi tatlı dılle uyarsın ıstedım .enıstem kendını haksız duruma düşürdü çünkü arayıp resmen Annemı ve benı tehdıt ettı ne kadar ayıp .senın sorunun benleyse annemı neden katıyorsun ısın ıcıne o kadına yazık degıl mı ne kadar kırıldı üzüldü .sonunda damattan bunuda gorecekmısım dıye çok üzüldü .allah o kardesımı bıldıgı gıbı yapsın ınsallah Allaha havale ediyorum….
Hayır enıste mesajı görünce kardesımı arıyor önce .kardesımde mahsustan kendını yırtarak ağlıyor esını üstüme salmak için.yanı göz yaşlarını koz olarak kullanıyorEnişte araya girmek istememiş.
Sen mesaj atarak sokmuşsun.
Anlamıyor musun?
Annemı babamı ağlatıyor buna hakkı var mı?
Neler yaşıyoruz haberınız var mı
Kızkardeşiniz anneyi babayi aglatacak kadar ne yapiyor ki ?ama hamıle kardesım fıldır fıldır o gobegıyle ortalığı karıştırdığı için
sana kaç gündür örnek ver ne yaptı diyorlar neden cevap vermiyorsun? kadının kocasına yazmışsın, tabiki sana değil karısına soracak, onu savunacak. sen kimsin ki?Hayır enıste mesajı görünce kardesımı arıyor önce .kardesımde mahsustan kendını yırtarak ağlıyor esını üstüme salmak için.yanı göz yaşlarını koz olarak kullanıyor
Çok uzun konular yaz yaz bıtmez o yüzden yazmadım ayrıca yazmak zorundada degılım belkı çok özel meselelerdır bunu da düşündünmu.onu savunması mesele degıl sen hala olayı anlamamışsın heralde ıyı okumadın açtığım yazıyı konuyusana kaç gündür örnek ver ne yaptı diyorlar neden cevap vermiyorsun? kadının kocasına yazmışsın, tabiki sana değil karısına soracak, onu savunacak. sen kimsin ki?
yooo gayet iyi anladım. haksızsın diyenlere öncesini bilmiyorsunuz diyorsun, anlat diyorlar cevap veremiyorsun. enistenin sana davranısı normal değil ama SENİN ONA YAZMAN NE KADAR DOĞRU? Bu kadar insan sana aynı şeyi söylüyor, hala nasıl kendini savunuyorsun hayret edilesiÇok uzun konular yaz yaz bıtmez o yüzden yazmadım ayrıca yazmak zorundada degılım belkı çok özel meselelerdır bunu da düşündünmu.onu savunması mesele degıl sen hala olayı anlamamışsın heralde ıyı okumadın açtığım yazıyı konuyu
e sen sokmuşsun adamı araya. tamam hamile diye dünya onun etrafında dönmüyo da yine de kocasını devreye sokacak kadar büyük olaylar yaratmaya da gerek var mı? biraz daha idare edilebilirdi. böyle kardeşlik mi olur?kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…
Kız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
Tamam anladım ben sizi, yorumları okumadan herkese aynı mesajı yazmanızdan özensiz ve umursamaz biri olduğunuz anlaşılıyor, bu kardeşinizle ilişkinizde de böyle.Ablam degıl kardesım .
Adami araya sokup, ondan sonra araya girmesi hos mu demekte bilemedim, ailecek garipsiniz.Kız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
Enişteni araya sokan sensin amaKız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
Mahsustan kendini yirtarak agladigini nerden biliyorsun yaninda miydin? Belki uzuldu kiz hamile hamile ustune gidiyorsun.Hayır enıste mesajı görünce kardesımı arıyor önce .kardesımde mahsustan kendını yırtarak ağlıyor esını üstüme salmak için.yanı göz yaşlarını koz olarak kullanıyor
O Senın düşüncen ama yanlış .ben asla kardeslerıme hasetlenmem ben boşanmış olabılırım ama tekrar evlenıp yuva kurarım ne var kı bunda yaşım daha genç coluk çocuğum yokMahsustan kendini yirtarak agladigini nerden biliyorsun yaninda miydin? Belki uzuldu kiz hamile hamile ustune gidiyorsun.
Bunu kimseye yazmam ama sen bosanmis oldugun icin kardesinse evli ve cocuklu oldugu icin ona hasetlenmissin gibi gorunuyor.
Eniştemin araya girmesimi? iyi misiniz kuzum siz ?siz msj atmışsınız ya adama mecburen dahil olmuş ve eşini "kardeşinizi" size karşı korumuş helal olsun ona.Sizede yazık!Kız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?