Enıstemle bu sebebten kavga ettim sızce haksızmıyım kırılmakta ?

O zaman bir prens repliği; ne kadar inanarak boş konuşuyorsunuz.

Ben hamile kişiyi üzmeyin yazmadım şahsen ben hak ediyorsa herkesi üzerim herkes haddini bilecek. Evet eniştenizi araya katmak istemeniz yanlış sorunu kendi aranızda çözmelisiniz. Anneniz ve babanız da kardeşinizle görüşmek istemiyorsa hiçbir iletişim kurmayın.

Hayır enıste mesajı görünce kardesımı arıyor önce .kardesımde mahsustan kendını yırtarak ağlıyor esını üstüme salmak için.yanı göz yaşlarını koz olarak kullanıyor
sana kaç gündür örnek ver ne yaptı diyorlar neden cevap vermiyorsun? kadının kocasına yazmışsın, tabiki sana değil karısına soracak, onu savunacak. sen kimsin ki?

sana kaç gündür örnek ver ne yaptı diyorlar neden cevap vermiyorsun? kadının kocasına yazmışsın, tabiki sana değil karısına soracak, onu savunacak. sen kimsin ki?
Çok uzun konular yaz yaz bıtmez o yüzden yazmadım ayrıca yazmak zorundada degılım belkı çok özel meselelerdır bunu da düşündünmu.onu savunması mesele degıl sen hala olayı anlamamışsın heralde ıyı okumadın açtığım yazıyı konuyu

yooo gayet iyi anladım. haksızsın diyenlere öncesini bilmiyorsunuz diyorsun, anlat diyorlar cevap veremiyorsun. enistenin sana davranısı normal değil ama SENİN ONA YAZMAN NE KADAR DOĞRU? Bu kadar insan sana aynı şeyi söylüyor, hala nasıl kendini savunuyorsun hayret edilesi

kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…
e sen sokmuşsun adamı araya. tamam hamile diye dünya onun etrafında dönmüyo da yine de kocasını devreye sokacak kadar büyük olaylar yaratmaya da gerek var mı? biraz daha idare edilebilirdi. böyle kardeşlik mi olur?

adam araya girmek istemedi ki sen sokmuşsun araya.

Oyle bir tavriniz var ki sanki siz kardesinizle mesajlasirken adam telefonu elinden alip okumus da ortaligi birbirine katmis gibi.
Bile isteye adami isin icine siz sokmussunuz. Sonrasini da kontrol edememissiniz. Adam sizin istediginiz gibi davransa "enistenin araya girmesi" hic sorun olmayacakti. Gercekten olayin fitilini sizin ateslediginizi fark edemeyecek kadar kör bakiyorsunuz ya cok acayip.

Adami araya sokup, ondan sonra araya girmesi hos mu demekte bilemedim, ailecek garipsiniz.

Enistenizi takdir ettim karisini korumus, umarim kendi ailesine karsida koruyordur. Kizkardesini huysuz diye kocasina sikayet etmek cok buyuk yanlis neden hamile kizin yuvasina nifak sokuyorsunuz, el degil kardessiniz cok ayip.

Hamile kadinla hakli veya haksiz tartisilmaz.

Islerinizi kendiniz halledemeyecekseniz tartismalara giripte kendinize maşa diye elalemi tutmayın.

Enistenize sikayet edince ne olmasini beklediniz ki? (Cidden)

Enişteni araya sokan sensin ama

Hayır enıste mesajı görünce kardesımı arıyor önce .kardesımde mahsustan kendını yırtarak ağlıyor esını üstüme salmak için.yanı göz yaşlarını koz olarak kullanıyor
Mahsustan kendini yirtarak agladigini nerden biliyorsun yaninda miydin? Belki uzuldu kiz hamile hamile ustune gidiyorsun.

Bunu kimseye yazmam ama sen bosanmis oldugun icin kardesinse evli ve cocuklu oldugu icin ona hasetlenmissin gibi gorunuyor.

Mahsustan kendini yirtarak agladigini nerden biliyorsun yaninda miydin? Belki uzuldu kiz hamile hamile ustune gidiyorsun.

Bunu kimseye yazmam ama sen bosanmis oldugun icin kardesinse evli ve cocuklu oldugu icin ona hasetlenmissin gibi gorunuyor.
O Senın düşüncen ama yanlış .ben asla kardeslerıme hasetlenmem ben boşanmış olabılırım ama tekrar evlenıp yuva kurarım ne var kı bunda yaşım daha genç coluk çocuğum yok
Komıksın gerçekten

Eniştemin araya girmesimi? iyi misiniz kuzum siz ?siz msj atmışsınız ya adama mecburen dahil olmuş ve eşini "kardeşinizi" size karşı korumuş helal olsun ona.Sizede yazık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…