- 17 Temmuz 2021
- 8.655
- 26.982
- 498
- Konu Sahibi Serenaysss
-
Kardeşin küser barışırda, enişteni niye arıyorsun? bence şeytanlık yapan sensin. Kardeşini kocası ile karşı karşıya getirmeye çalışmakta ne demek ne yaşanırsa yaşansın nasıl kocasını ararasınKız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
Ay dur Allah aşkına. Şimdi çıkar yine aramadım mesaj attım der ve bizi yine aynı döngünün içine çekerKardeşin küser barışırda, enişteni niye arıyorsun? bence şeytanlık yapan sensin. Kardeşini kocası ile karşı karşıya getirmeye çalışmakta ne demek ne yaşanırsa yaşansın nasıl kocasını ararasın
Şu son cümle şahane yazacağım bit ryere gerçekten nerede geçimsiz insan varsa genelde hep çevresini zor karakter diye tanımlıyor çok doğru .Bende nerde üsten üsten konuşan insan tanidiysam çoğu huysuz tatminsiz sorsan çevre kötü kendisi mükimmilSizin gibi kardeş düşman başına. Karı kocayı birbirine düşürmeye çalışmışsınız ama elinizde patlamış. Enişteyede bravo tebrik ettim vermiş ağzınızın payını.
Haklı bile olsanız kardeşinizi enişteye şikayet etme hakkı yok.
Birde nerde geçimsiz insan varsa hep çevresini "zor karakter" diye tanımlıyor.
kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım
Ben Enıstemı aramadım medenıce mesaj attım esınle konuş dıye .kardesım yıllardır böyle bız ugrasıyoruz aksılıklerıyle en sonunda patladım eşı ılgılensın artık dıye düşünüp mesaj attım
Annemı babamı benı üzdü bende haddını bıldırdım.hıc pısman degılım bugün olsa bugün yıne aynı davranırım
bunu kardesımın dusunmesı lazımdı esıne sakın kardesımı arama sen karışma bız kendı aramızda hallederiz dıye durdurması lazımdı
Sacmalama Allah aşkına o Benım kardesım ben onların kotulugunu asla ıstemem .kardesıme vurursa sıcarım ağzına onun
ben zaten onunla mesafemı koymustum aylardır
aılece alttan alıyoruz bu bas belssını
Yıllardır durmadı bıtmedı seytanlıkları
“esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “
Kız tarafı olarak Siz de biraz haddinizi bilin.Kız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden.
kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…
Enişteniz araya girmemiş ki siz ona mesaj atmışsınız. Ablanızla bir probleminiz varsa ablanızla halledin başkalarını araya sokmaya çalışmayın.Kız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
Ablam degıl kardesım .2 yaş küçük benden .ben enısteyı araya sokmadım derdım onların bırbırını yemesı degıldı zaten böyle bı amacım olsa 4 senelık evlıler Sımdıye kadar yapmazmıydım sence.kardesım hamıle ama o halıyle ortalığı karıştırıyor evımızde huzur bırakmadı yıllardır bız bunu cekıyoruz annem babam hasta zaten .mesele şu enıstem bana kızabılır hamıle esını ağlattım dıye fakat kızmanın bı adabı olmaz mı sence ? İnsan baldızına “ oraya gelırsem çok kötü şeyler olur “ dıye cıglık kıyamet bagırır mı? Üstüne annemı de ayrıyeten arayıp tehdıt edıyor “oraya gelıyımmı sımdı “ dıyor .”ben akrabalıktan sıldım çıkardım onu kardeslıkten dıyor anneme .Enişteniz araya girmemiş ki siz ona mesaj atmışsınız. Ablanızla bir probleminiz varsa ablanızla halledin başkalarını araya sokmaya çalışmayın.
Ablam degıl kardesım .2 yaş küçük benden .ben enısteyı araya sokmadım derdım onların bırbırını yemesı degıldı zaten böyle bı amacım olsa 4 senelık evlıler Sımdıye kadar yapmazmıydım sence.kardesım hamıle ama o halıyle ortalığı karıştırıyor evımızde huzur bırakmadı yıllardır bız bunu cekıyoruz annem babam hasta zaten .mesele şu enıstem bana kızabılır hamıle esını ağlattım dıye fakat kızmanın bı adabı olmaz mı sence ? İnsan baldızına “ oraya gelırsem çok kötü şeyler olur “ dıye cıglık kıyamet bagırır mı? Üstüne annemı de ayrıyeten arayıp tehdıt edıyor “oraya gelıyımmı sımdı “ dıyor .”ben akrabalıktan sıldım çıkardım onu kardeslıkten dıyor anneme .Kardeşiniz dünyanın en kötü kardeşi olabilir, ailenize çektiriyor da olabilir ama sizin de yazdığınız üzere kardeşler bugün kavga eder yarın barışır.
Siz ne yapmışsınız araya eniştenizi sokmuşsunuz, medenice mesaj attım aramadım demişsiniz, evet mesaj atmışsınız, eniştenizde direkt sizle konuşup kalbinizi kırmamak için annenizi arayıp sizi ikaz etmesini söylemiş, aynı sizin kardeşinizi uyarması için eniştenize mesaj atmanız gibi.
Siz eniştenize kardeşinizle konuşup uyarsın diye mesaj atarken sorun olmuyor da eniştenizin annenizi arayıp sizi uyarmasını söylemesi neden sorun oldu? Neden bunun üzerine eniştenizi aradınız? Olayı dallandırıp budaklandırmaya gerek var mıydı? Mevzuyu tırmandıran sizsiniz.
Kaldı ki haddini bildirdim pişman değilim dediğiniz kardeşinizin size mesafeli olmasını istiyorsunuz madem, neden kırıldınız? Eniştenize mesaj atmanız sonrasında aramanız işe yaramıştır işte, artık kardeşiniz sizden uzak durur fena mı?
Kardeşimin düşünmesi lazımdı, “esıne sakın kardesımı arama sen karışma bız kendı aramızda hallederiz” dıye durdurması lazımdı diyorsunuz, madem siz niye eniştenizi karıştırdınız?
Kardeşinizin ağzının payını vermişsiniz zaten, eniştenize karını uyar mesajı atmanın ne alemi var?
“o Benım kardesım ben onların kotulugunu asla ıstemem .kardesıme vurursa sıcarım ağzına onun” demişsiniz, sizin kardeşiniz eniştenizin de eşi ve doğacak bebeğinin annesi, siz nasıl enişteniz vurursa adamı doğduğuna pişman edersiniz, enişteniz de karısını üzen kendi kardeşi bile olsa doğduğuna pişman eder, aranızda olan bu.
Karar verin o sizin bugün küsüp yarın barışacağınız kardeşiniz mi yoksa mesafe koymak istediğiniz baş belası şeytanlık yapıyor dediğiniz uzak durmak istediğiniz biri mi?
Kardeşinizden bu kadar şikayetçiyseniz her yerden engeller seninle kardeş değiliz muhatabım değilsin derdiniz biterdi, ailenizi üzüyorsa kızlarına resti çekerlerdi, onlar adına siz niye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz ?
O benim kardeşim kötülüğünü istemem diyorsunuz ama enişteye “medenice mesaj” atmak ve
demek, aile arası anlaşmazlıkları başkasına yansıtmak demek, enişteniz bu mevzuyu kardeşinize karşı koz olarak kullansa umurunuzda olur mu bilmem de, aklınızda olsun sizde bir gün evlenirseniz aile meselelerini eşinize yansıtmayın, siz ailenizle barışırsınız ama el oğlu unutmaz.
Ablam degıl kardesım .2 yaş küçük benden .ben enısteyı araya sokmadım derdım onların bırbırını yemesı degıldı zaten böyle bı amacım olsa 4 senelık evlıler Sımdıye kadar yapmazmıydım sence.kardesım hamıle ama o halıyle ortalığı karıştırıyor evımızde huzur bırakmadı yıllardır bız bunu cekıyoruz annem babam hasta zaten .mesele şu enıstem bana kızabılır hamıle esını ağlattım dıye fakat kızmanın bı adabı olmaz mı sence ? İnsan baldızına “ oraya gelırsem çok kötü şeyler olur “ dıye cıglık kıyamet bagırır mı? Üstüne annemı de ayrıyeten arayıp tehdıt edıyor “oraya gelıyımmı sımdı “ dıyor .”ben akrabalıktan sıldım çıkardım onu kardeslıkten dıyor anneme .Sen ne diye eniştene çocuk gibi şikayet ediyosun? Adam karısına sahıp çıkmış takdir ettim
Ablam degıl kardesım .2 yaş küçük benden .ben enısteyı araya sokmadım derdım onların bırbırını yemesı degıldı zaten böyle bı amacım olsa 4 senelık evlıler Sımdıye kadar yapmazmıydım sence.kardesım hamıle ama o halıyle ortalığı karıştırıyor evımızde huzur bırakmadı yıllardır bız bunu cekıyoruz annem babam hasta zaten .mesele şu enıstem bana kızabılır hamıle esını ağlattım dıye fakat kızmanın bı adabı olmaz mı sence ? İnsan baldızına “ oraya gelırsem çok kötü şeyler olur “ dıye cıglık kıyamet bagırır mı? Üstüne annemı de ayrıyeten arayıp tehdıt edıyor “oraya gelıyımmı sımdı “ dıyor .”ben akrabalıktan sıldım çıkardım onu kardeslıkten dıyor anneme .Ne yapıyor ki kardeşin. Su anlattığın duruma göre sen haksızsın. Ama kardeşin anneni babanı çok uzecek birseyler yaptıysa o zaman bilemem.
Ben Enıstemı aramadım medenıce mesaj attım esınle konuş dıye .kardesım yıllardır böyle bız ugrasıyoruz aksılıklerıyle en sonunda patladım eşı ılgılensın artık dıye düşünüp mesaj attım .yanı o uyarır oda yapmaz artık böyle şeyler dıye düşündüm amacım asla onları bırbırıne düşürmek degıldı ,ben böyle bırı dglm ama neler yasadıgımızı kardesımın neler yaptığını bılmıyorsunuz,bı anlatsam bana hak verceksınız.adam tabıkı karısını tutacak ben zaten benı tutsun dıye beklentım olmazdı mesele taraf tutmak degıl ama enıstem haklıysa bıle kendını haksız duruma düşürdü ,güzel bı dılle konuşmak varken ınsan baldıızına tehdıt edıp bagırır mı ? Herseyın bi uslubu var ,ben ona çok medenıce mesaj attım.ortalıgı karıştırmak gıbı derdım olsaydı yıllardır mesaj atamazmıydım sızce ? Neden bugün attım ? Çünkü artık patlama noktasına geldim! Benım kardesım hamılelıkten öncede böyleydi,hamıle dıye onu bahane edıp ağzımıza sıcıyor ,annemı babamı uzuyor,çok şey var bılmedıgınız ..ben zaten onunla mesafemı koymustum aylardır ama yıne rahat durmadı bır takım şeyler yapıp Annemı babamı benı üzdü bende haddını bıldırdım.hıc pısman degılım bugün olsa bugün yıne aynı davranırım . Hıcbırınız Objektıf yorum yapmamışsınız neden bılıyor musunuz ,bır ınsan kardesıyle kavga edebılır bugün küser yarın barışır ,haydı dıyelım enıste araya gırmek ıstedı ınsanın baldızını tehdıt edıp bagırması normal bır durum mu ? Normal bagırmak degıl ama aşırı bagırdı üstüne benı konuşturmadan bı derdımı anlatmama olay neden çıktı anlatmama ızın vermedı ben dınlemem dınlemıycem senındedı bagırdı yüzüme kapadı .bu normal mı Allah aşkına yapmayın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?