Enıstemle bu sebebten kavga ettim sızce haksızmıyım kırılmakta ?

İyyyy kardeşe bak. Hep derim kardeşlik kavramı kocaman bir balon çoğu zaman diye. Ne yapacaktı enişten ablani dövüp tartaklayacak miydi ya da senin lafinla onu azarlayacak miydi? Utanmaz seni. Hamile imiş bir de kadıncagiz.

Kardeşin küser barışırda, enişteni niye arıyorsun? bence şeytanlık yapan sensin. Kardeşini kocası ile karşı karşıya getirmeye çalışmakta ne demek ne yaşanırsa yaşansın nasıl kocasını ararasın

Ay dur Allah aşkına. Şimdi çıkar yine aramadım mesaj attım der ve bizi yine aynı döngünün içine çeker

Ay bide kırılmış sizin yaapmaniz gereken ikisinide arayıp özür dilemek haddinizi aştığınız için yoksa o enişte el adamı size bir düşman olur evlerine giremezsiniz bir daha hiç takmaz sizi cocugumun teyzesi falan diye zaten ablaniz içinsoyledikleriniz çok çirkin ben anne babanız olsam sağlam paylardim sizi Eş başka birşey evlenince anlarsınız adam tabi karısını tutacak siz kimsiniz ki Üyeler yazmış geçimsiz olan sizsiniz gece gece hirsinizi alamayıp konu acmişsınız birde .Ben kardeşim olsanız bir daha gerçekten size samimi davranamazdim .İyi vermiş enişte ağzınızın payını. Şu son cümle şahane yazacağım bit ryere gerçekten nerede geçimsiz insan varsa genelde hep çevresini zor karakter diye tanımlıyor çok doğru .Bende nerde üsten üsten konuşan insan tanidiysam çoğu huysuz tatminsiz sorsan çevre kötü kendisi mükimmil

kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu

Annemı babamı benı üzdü bende haddını bıldırdım.hıc pısman degılım bugün olsa bugün yıne aynı davranırım

bunu kardesımın dusunmesı lazımdı esıne sakın kardesımı arama sen karışma bız kendı aramızda hallederiz dıye durdurması lazımdı

Sacmalama Allah aşkına o Benım kardesım ben onların kotulugunu asla ıstemem .kardesıme vurursa sıcarım ağzına onun

Kardeşiniz dünyanın en kötü kardeşi olabilir, ailenize çektiriyor da olabilir ama sizin de yazdığınız üzere kardeşler bugün kavga eder yarın barışır.

Siz ne yapmışsınız araya eniştenizi sokmuşsunuz, medenice mesaj attım aramadım demişsiniz, evet mesaj atmışsınız, eniştenizde direkt sizle konuşup kalbinizi kırmamak için annenizi arayıp sizi ikaz etmesini söylemiş, aynı sizin kardeşinizi uyarması için eniştenize mesaj atmanız gibi.

Siz eniştenize kardeşinizle konuşup uyarsın diye mesaj atarken sorun olmuyor da eniştenizin annenizi arayıp sizi uyarmasını söylemesi neden sorun oldu? Neden bunun üzerine eniştenizi aradınız? Olayı dallandırıp budaklandırmaya gerek var mıydı? Mevzuyu tırmandıran sizsiniz.
Kaldı ki haddini bildirdim pişman değilim dediğiniz kardeşinizin size mesafeli olmasını istiyorsunuz madem, neden kırıldınız? Eniştenize mesaj atmanız sonrasında aramanız işe yaramıştır işte, artık kardeşiniz sizden uzak durur fena mı?

Kardeşimin düşünmesi lazımdı, “esıne sakın kardesımı arama sen karışma bız kendı aramızda hallederiz” dıye durdurması lazımdı diyorsunuz, madem siz niye eniştenizi karıştırdınız?
Kardeşinizin ağzının payını vermişsiniz zaten, eniştenize karını uyar mesajı atmanın ne alemi var?

“o Benım kardesım ben onların kotulugunu asla ıstemem .kardesıme vurursa sıcarım ağzına onun” demişsiniz, sizin kardeşiniz eniştenizin de eşi ve doğacak bebeğinin annesi, siz nasıl enişteniz vurursa adamı doğduğuna pişman edersiniz, enişteniz de karısını üzen kendi kardeşi bile olsa doğduğuna pişman eder, aranızda olan bu.

Karar verin o sizin bugün küsüp yarın barışacağınız kardeşiniz mi yoksa mesafe koymak istediğiniz baş belası şeytanlık yapıyor dediğiniz uzak durmak istediğiniz biri mi?

ben zaten onunla mesafemı koymustum aylardır

aılece alttan alıyoruz bu bas belssını

Yıllardır durmadı bıtmedı seytanlıkları

Kardeşinizden bu kadar şikayetçiyseniz her yerden engeller seninle kardeş değiliz muhatabım değilsin derdiniz biterdi, ailenizi üzüyorsa kızlarına resti çekerlerdi, onlar adına siz niye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz ?

O benim kardeşim kötülüğünü istemem diyorsunuz ama enişteye “medenice mesaj” atmak ve

“esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “

demek, aile arası anlaşmazlıkları başkasına yansıtmak demek, enişteniz bu mevzuyu kardeşinize karşı koz olarak kullansa umurunuzda olur mu bilmem de, aklınızda olsun sizde bir gün evlenirseniz aile meselelerini eşinize yansıtmayın, siz ailenizle barışırsınız ama el oğlu unutmaz.

Son düzenleme:
Kız tarafı olarak Siz de biraz haddinizi bilin.

Her an istediğiniz olmayınca saldırıya geçiyorsunuz.

Allah size akıl versin. Enişte size uymamış. İyi de olmuş.

Onlar eş, yani adam kardeşinizden üstün değil. Ne demeye kadına had bildirsin diye elin adamına kardeşinizi şikayet ettiniz? Kan bağın olduğu insanı eşine karşı dahi korursun. Çok saçma, dangalakça tepkiler veren bir insansın.

2. olarak koca kadının kardeşiyle kavga etti diye çocuk gibi ağlaması da absürt. Böyle her b.ka ağlayan kadınlar bana manipülatif geliyor.

sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden.

kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…

Madem kardeşler arasına eniştenin girmesi normal değil. Niye eniştenize mesaj atıp olaya dahil ettiniz. Tutarsız olan sizsiniz bu yazdığınız mesajda.

Enişteniz araya girmemiş ki siz ona mesaj atmışsınız. Ablanızla bir probleminiz varsa ablanızla halledin başkalarını araya sokmaya çalışmayın.

Kendi aranızda halletseniz olmaz mıydı? Adamı niye işin içine sokuyorsunuz. Hamile karısını savunmuş helal olsun

Adamın sizin lafınızla eşine ayar vereceğini size düşündüren nedir? Böyle olacağına inanıp şok olmanız tam komedi.
Siz kimsiniz ki adam sizin için karısıyla kötü olsun? Üstelik hamile.

Umarım ders olmuştur. Bir daha kardeşinizle aranıza kimseyi sokmazsınız artık. Adamı siz sokmuşsunuz çünkü.
Mesaj atmanız, aramanız ya da mektup göndermeniz arasında bir fark yok.

siz ne bicim insansiniz ablanizin esi onun sahibi mi ? Nesi tam olarak ona sikayet etmek gibi karaktersiz bir davranisi nasil yaptiniz ? Ablanizin yerinde olsa yuzunuze tukurur bidaha sizinle muhattap olmazdim ayrica enisteniz ne guzelde hakettiginiz muameleyi gostermis size sevindim.

Sen Ergen gibi mesaj atarsan elin adamı da fırsatı değerlendirip seni telefonla arar konuşur. Keşke sen arasaydın istediğini sayardın. Şimdi içinde kaldı dökemedin de. O enişte uzun süre sonra bir şey olmamış gibi yaklaşirsa aynı ses tonuyla sen de bağır. Ancak o günün gelmesini bekleyeceksin

Enişteniz araya girmemiş ki siz ona mesaj atmışsınız. Ablanızla bir probleminiz varsa ablanızla halledin başkalarını araya sokmaya çalışmayın.
Ablam degıl kardesım .2 yaş küçük benden .ben enısteyı araya sokmadım derdım onların bırbırını yemesı degıldı zaten böyle bı amacım olsa 4 senelık evlıler Sımdıye kadar yapmazmıydım sence.kardesım hamıle ama o halıyle ortalığı karıştırıyor evımızde huzur bırakmadı yıllardır bız bunu cekıyoruz annem babam hasta zaten .mesele şu enıstem bana kızabılır hamıle esını ağlattım dıye fakat kızmanın bı adabı olmaz mı sence ? İnsan baldızına “ oraya gelırsem çok kötü şeyler olur “ dıye cıglık kıyamet bagırır mı? Üstüne annemı de ayrıyeten arayıp tehdıt edıyor “oraya gelıyımmı sımdı “ dıyor .”ben akrabalıktan sıldım çıkardım onu kardeslıkten dıyor anneme .
Ben zaten kardesıme bahsettıgınız mesafeyı koydum bız aylardır böyleyiz mesafelı ama kardesım o mesafeye uymuyor Annemı babamı ağlatıyor buna hakkı var mı? Bende bu evde yaşıyorum artık bır yerde bende patladım bızı bu kadar huzursuz etmeye hakkı yok en sonunda dayanamadım esıne mesaj attm devreye gırsın konuşsun esıyle dıye ,ne var bunda bence çok normal bır hareket Hıc pısman degılım yazdıgıma.
Neler yaşıyoruz haberınız var mı? Herkes burda benı kotulemıs ama zerre umrumda değil Allah bılıyor Benım nasıl bırı olduğumu o bana yetıyor vıcdanım rahat …. Ben hamıle kısıyı üzmemem gerektiğini çok iyi biliyorum ama hamıle kardesım fıldır fıldır o gobegıyle ortalığı karıştırdığı için artık yeter bır dur dıye ona kızdım seslı mesaj attım oda bana bagırdı bende ona kızdım ama bu kadar aşırı ağlama numaraları hepsı esını üstüme salmak içindi.benım kardesımı benden ıyı mı tanıyacaksınız sız .ya sıze dıyorum kı ben enıste benım tarafımı tutsun veya brbrlerını yesinler dıye mesaj atmadım kesınlıkle ,ben blmyormuyum esının tarafını tutacagını blıyorm tabıkı ama en azından artık kardesımle konuşsun onu bi tatlı dılle uyarsın ıstedım .enıstem kendını haksız duruma düşürdü çünkü arayıp resmen Annemı ve benı tehdıt ettı ne kadar ayıp .senın sorunun benleyse annemı neden katıyorsun ısın ıcıne o kadına yazık degıl mı ne kadar kırıldı üzüldü .sonunda damattan bunuda gorecekmısım dıye çok üzüldü .allah o kardesımı bıldıgı gıbı yapsın ınsallah Allaha havale ediyorum….

Ablam degıl kardesım .2 yaş küçük benden .ben enısteyı araya sokmadım derdım onların bırbırını yemesı degıldı zaten böyle bı amacım olsa 4 senelık evlıler Sımdıye kadar yapmazmıydım sence.kardesım hamıle ama o halıyle ortalığı karıştırıyor evımızde huzur bırakmadı yıllardır bız bunu cekıyoruz annem babam hasta zaten .mesele şu enıstem bana kızabılır hamıle esını ağlattım dıye fakat kızmanın bı adabı olmaz mı sence ? İnsan baldızına “ oraya gelırsem çok kötü şeyler olur “ dıye cıglık kıyamet bagırır mı? Üstüne annemı de ayrıyeten arayıp tehdıt edıyor “oraya gelıyımmı sımdı “ dıyor .”ben akrabalıktan sıldım çıkardım onu kardeslıkten dıyor anneme .
Ben zaten kardesıme bahsettıgınız mesafeyı koydum bız aylardır böyleyiz mesafelı ama kardesım o mesafeye uymuyor Annemı babamı ağlatıyor buna hakkı var mı? Bende bu evde yaşıyorum artık bır yerde bende patladım bızı bu kadar huzursuz etmeye hakkı yok en sonunda dayanamadım esıne mesaj attm devreye gırsın konuşsun esıyle dıye ,ne var bunda bence çok normal bır hareket Hıc pısman degılım yazdıgıma.
Neler yaşıyoruz haberınız var mı? Herkes burda benı kotulemıs ama zerre umrumda değil Allah bılıyor Benım nasıl bırı olduğumu o bana yetıyor vıcdanım rahat …. Ben hamıle kısıyı üzmemem gerektiğini çok iyi biliyorum ama hamıle kardesım fıldır fıldır o gobegıyle ortalığı karıştırdığı için artık yeter bır dur dıye ona kızdım seslı mesaj attım oda bana bagırdı bende ona kızdım ama bu kadar aşırı ağlama numaraları hepsı esını üstüme salmak içindi.benım kardesımı benden ıyı mı tanıyacaksınız sız .ya sıze dıyorum kı ben enıste benım tarafımı tutsun veya brbrlerını yesinler dıye mesaj atmadım kesınlıkle ,ben blmyormuyum esının tarafını tutacagını blıyorm tabıkı ama en azından artık kardesımle konuşsun onu bi tatlı dılle uyarsın ıstedım .enıstem kendını haksız duruma düşürdü çünkü arayıp resmen Annemı ve benı tehdıt ettı ne kadar ayıp .senın sorunun benleyse annemı neden katıyorsun ısın ıcıne o kadına yazık degıl mı ne kadar kırıldı üzüldü .sonunda damattan bunuda gorecekmısım dıye çok üzüldü .allah o kardesımı bıldıgı gıbı yapsın ınsallah Allaha havale ediyorum….

Sen ne diye eniştene çocuk gibi şikayet ediyosun? Adam karısına sahıp çıkmış takdir ettim

Ne yapıyor ki kardeşin. Su anlattığın duruma göre sen haksızsın. Ama kardeşin anneni babanı çok uzecek birseyler yaptıysa o zaman bilemem.

Tabi ki normal değil.
Kardeşinle olan aile sorunlarına enişteni dahil etmen hiç normal değil.
Birbirinizi yeseniz de sessiz sessiz olsun damat eldir, duyurmaya ne gerek var.

Şimdi en ufak kavgada kardeşine " Hıı tabi ailen çok iyi, seni bana şikayet eden kardeşin dimi" İması yapacak.

Aferin. İyi etmişsin.
Siz bir gün düzelseniz de, damat aklına kazındı bu şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…