eniştenin hareketleri

Senin erkek arkadasin neden ablalasini savunmuyor neden enistesinin agzina carpmiyor.

Ve boyle bir aileye gelin olmayi dusunuyorsun.

Saf degil sana iyi gostermeye calisiyor herseyi.

Senin erkek arkadasin neden ablalasini savunmuyor neden enistesinin agzina carpmiyor.
Çünkü evlenirken kimseye sormamış evlenicem demiş evlenmiş bizimki de eski ilişkileri ben karışıp uğreşmek istemiyorum dedi

aaa adama bak resmen kendini sana kasıyo şaka gibi karısı kör mü peki görmüyor mu tüm bunları adam kendini size beğendirmeye çalışıyor.Tek diyeceğim uzak durun samimi olmayın sevgiliniz ne derse desin arada herzaman bi sınırınız olsun ki laubali söz ve tavırlardan kendinizi soyutlamış olursunuz .Cok ilginç gerçekten boyle adamlara tabiri caizse çok kıl oluyorum.

Dışardan dinlesem belki bende adamın ilgisi mi var diye düşünürdüm ama öyle olduğunu düşünmüyorum. Yani bana karşı bi şey değildir diye umut ediyorum. Hiç göz temasında kurmadım, birebir de de yalnızca hı ok mok filan dedim kısa kestim.
KADINLAR hissederiz ya ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Ve boyle bir aileye gelin olmayi dusunuyorsun.
Yahu eniştesi zevzeklik diye sevdiğimden mi geçiyim hemen.. birini sevmek öyle kolay mı ben kolay kolay sevemem.sevdiğimin hatası olsa affetmem o ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…