eniştenin hareketleri

Meyhane gibi bir yerde mustakbel esiniz,mustakbel enisteniz ve siz..
Bu gayet nahoş ortamdan hos sohbet cikacak olsa garipserdim dogrusu..

Yaptım bir aptallık bilmeden etmeden gittim mekan bana da sürpriz oldu.ama bence enişte adam gibi muhabbet etse zevzeklik etmese bişey olmazdı. Bizde içtik ne sevgili dedik ne bişey. Ağzıyla İçemeyenlerdenmiş kendisi..

Mesafe iyide adamin davranislarinda seni ilgilendiren bir durum yok. Muhabbeti boş olabilir sevgilinin enistesi azda olsa görecek ve boş muhabbeti dinleyeceksin. Adama karsi ilgisiz nötr ol. Kendini doldurma olumsuz anlamda samimide olma
Beni hep bi geriyo bu adam nedense.., nötr olmaya çalışacak bakalım.

Tamda boyle olmali.bizdede durum aynen boyle.elestirmek icin soylemiyorum ama icki butun kotuluklerin anasi derler ya burda dogru gibi gorunuyor.bu insanla boyle yerlere gidilmemesini saglayabilirsiniz en azindan.

Enistenin kendi capinda delirmeceleri yeni birini gorunce artistlik yapan bir tip galiba.

Sizin nedediğiniz belli değil.
Kızkardeşiyle tanıştınız tatlıydı ama yoktu ?
Kv nealaka onunla daha tanışmamıştın hatırladığım kadarıyla ne milyonu ?

Meyhane mi bar mı ?

Dörtlü plan yapıldı kardeşi hastalandı sen ikna edemedin ama gidince öğrendin?

Ta

Alkolün kimi nasıl etkileyeceği hiç belli olmuyor. Cok beyefendi bir adam alkollü olunca içinden bir canavar çıkabiliyor. İlk tanışmaya alkollü ortam bu sebeple uygun değil. Bizler de bunu belirtmeye çalışmıştık.

İlk defa görüşeceğiniz insanlarla neden meyhanede görüşüyorsunuz? Bu bana çok saçma geldi.

Belli aslında ne söylediğimi siz kaçırdınız samırım bi yerden konuyu.

Daha önce tanıştık bir kaç gün sonra dışarda plan yapalım demişler. Planı ben ayarlamadım.
Tanıştığımız gün Kv görümcem enişte 3 ü de vardı.
Kv bir olayı anlatırken bana laf yapma o gün kafam bi milyondu sarhoştum demişti.

Gittiğimiz yer bardı.
Planı sevgilim söyledi ne gerek var dedim tartıştım. Üzülünce iyi madem çıkalım dedim. Bara gittiğimizde görümcenin gelmediğini öğrendim.

Ama zaten zom oluncaya kadar içip kendini rezil etmez insan karşısında tanımadığı insanlar varsa. İş yemeklerinde akşam/öğle yemeğine gidilir, öğlense aperatif bir şey, akşamsa şarap içerim ama 1 kadeh. Meyhane de zom oluncaya kadar içilen bir yer değil bana göre, amaç içmek değil yemek+içmek+eğlenmek. İnsanlar alkollü ortam da alkollü ortam yazmışlar gözlerinde fazla büyütmüşler.

aile boyu meyhaneye gitmeyi keserek halledebilirsiniz adam ayıkken görüşün yeter.

Meyhanede çokta ciddi bi konuşma beklenemezdi bence daha mesafeli olmak istiyorsanız ailelerin gittiği ortamlarda buluşun sarhoşun mektubu okunmaz

İlk defa görüşeceğiniz insanlarla neden meyhanede görüşüyorsunuz? Bu bana çok saçma geldi.
İlk defa değil aile ortamında tanıştıkmıştık daha önce...
Kaynaşalım muhabbet olsun diye plan yapmışlar. Ortam bardı. Tabi barda olucagımızdan benim de gidince haberim oldu.

Bana göre de gidilen yerin bar olması çok da önemli değil içmesini sohbetini bilen insanlarla olduğu sürece... ama eniştenin hareketlerini gerçekten sıra dışı geldi bana. Sevgilimin akraba oluyoruz samimi olalım demesi üzerine ne yapabilirim ben mi abest karşılıyorum diye fikir almak istemiştim.
Konu biraz meyhane üzerinden yargılanıyor. Nedenini bende anlamadım malesef..

eniştenin karısı rahatsız degılse sızı ilgilendirmez.

Benim görümcenin eşi noldu ayriliyor muş görümce bana kaldii babasi var diye gitmiyo napcam sasirdimmm benim gibi olma sonra esim açmış bize getiricem bizde kalacak kavga gürültü istemiyorum ayar çekiyo offf

maşallah kimse enişteye yorum yapmamış alkol ve meyhane görür görmez direk cımbızlanmış yine. kim kiminle nerde istiyorsa tanışır, buluşur saçma demek kimin haddine? bara gittiler diye eniştesinin davranışları normal mi şimdi? nerdeyse konu sahibi suçlu bulunacak pess.
konu sahibi planı iptal edip başka zaman çıkalım demeliydi o enişte eşi hasta sonuçta! o adamı hiç gözüm tutmadı sevgilin de çok kurnaz bi tip değil belli saf biraz. sen akıllıya benziyosun ortalığı karıştırmadan mesafeni koy.

Muhafazakar teyzeler gelmiş yine ondan

Cıvık adam cıvır kardeşim. Ortam beresi olursa olsun böyle adamlar eninde sonunda cıvıyor. Siz bu adamı nereye davet ederseniz edin adamın cibilliyeti belli. Sonuç olarak ara sıra katlanmak zorundasın daha fazla görüşmezsin olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…