‘Enişteyle delirmeler fotoğrafını kaldırın'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
17 yaşındaki Y.Ö., sosyal paylaşım sitesinde eniştesi ile çektirdiği fotoğraflarla fenomen oldu. “Akşam akşam enişteciğimle delirmeler” başlıklı fotoğrafı Instagram’da paylaşan genç kızla ilgili olumsuz yorumlar arka arkaya geldi. Bunun üzerine anne adliyeye başvurdu.
Sitene Ekle

Genç kızın annesi Z.Ö., bunun üzerine soluğu adliyede aldı. Sulh ceza hâkimliğine başvuran anne, içeriğin yayından kaldırılmasını talep etti. Anne Z.Ö., ergen olan küçük kızının eniştesini çok sevdiğini ve şaka yollu çektirdiği fotoğrafları sosyal paylaşım sitesine koymakla hata ettiğini belirtti.

Habertürk'ten Sedef Şenkal Demir'in haberine göre anne, mahkemeye verdiği dilekçede, yapılan yorumlarla kişilik haklarının ihlal edildiğini ifade ederek mağduriyetlerine son verilmesi için içeriğin yayından kaldırılmasını istedi. İnternet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesine dair 5651 sayılı kanunun 9. maddesi gereğince internette bulunan “Enişteciğimle akşam akşam delirmeler” başlıklı resimlerin engellenmesi hususundaki başvuruyu alan Anadolu 1. Sulh Ceza Hâkimliği, aileyi mağdur eden resimlerin içeriğinin engellenmesine karar verdi.

Hâkim kararıyla söz konusu resimlerin 24 saat içinde internet ortamında erişiminin engellenmesi öngörülüyor. Bu arada genç kız, eniştesiyle çektirdiği samimi pozların ardından Facebook adresine ablasıyla birlikte bir fotoğrafını da yükleyerek altına, “Ablam kıskanıyor. Lütfen güzel yorumlar yapınız. O benim eniştem ama” yazmayı da ihmal etmedi.
http://www.milliyet.com.tr/-enisteyle-delirmeler-aileyi-gundem-2063646/

ekşideki yorumlara çok güldüm

internet dediğin şey böyle, orta açmıcan gol atılması için
Yorumlari okumaktan uykusuz kaldim ne diyosun

Bence bile isteye acilmis bir orta. Bunun gol olacağını 5 yasindaki cocuk bile anlar burasi Turkiye

Aile haklı. Evet ben de güldüm, eğlendim ama bazen bu insanların bir hayatı olduğunu unutuyoruz kendi gündelik eğlencemiz içinde.
Belli ki aile kendi arasında eğlenmiş, kız zaten yaşça küçük. Kendi kendine paylaşmış. Bir anda hiç tanımadığı insanların cinsel esprilerine maruz kaldılar. O adamın işi gücü nasıl etkilendi, kız okulunda kimbilir neler yaşadı, ablanın durumu ne oldu hiçbirimizin -ben dahil- umrunda olmadı. Bizim 5 dakikalık eğlencemiz onlara neler yaşattı...

Bazen çok insafsız oluyoruz.

Bana mı garip gelmiyor böyle fotoğraflar haber kaynağı olan gazetede bile fotoğrafa marjinal denmiş, nesi marjinal?
Insan eniştesini, kayınbiraderini, baldızını kardeş bilip sevemez, enişteyle, kayınbiraderle böyle foroğraflar çektirmez mi?
Yazık valla, kimbilir ne kadar kötü Şeyler yazıldı ki annesi mahkemeye başvurmuş, içimiz fesat bizim

Ne içi fesat milletiz yahu
Belki gerçekten abi kardeş gibi masumane çekilmiş fotoğraflar

Ne içi fesat milletiz yahu
Belki gerçekten abi kardeş gibi masumane çekilmiş fotoğraflar
şöyle arkadaşın bir kızı vardı 13 14 yaşlarında boylu serpilmiş mahallalin,n postacısına abicim der sarılır çocukluğundan beri görmüş postacıyı,komşusuna sarılır eşimede abicim der sarılırdı annesi kızıyordu en son bayağı toparlamış artık erikin bir kız olduğunu anladı sanırım:)

bende eniştemle arkadas gıbıyımdır. az mı göz yumdu bazı seylerıme
yerı geldı sırlarımı sakladı hatta bişi oldugu zaman ablam '' sen söyle sana bişi diyemıyor'' der
o derece severız sayarız bırbırımızı.

ama bu kadarı fazla yuh yani
edepsiz şey. ikisi de b.k
ben enıstemle boyle poz versem annem saçıma başıma dalar.
o derece dogru gorunmeyen bişi cunku
pislikler.

Ben garipsedim. Normal olabilir fakat pek yapmadigimiz bir sey olunca garipsedim.

Diger fotograflar bana daha anormal geldi. Burada gorunen o kadar abes gelmemisti. Yani tutup benim yapacagim bir hareket degil. Ote yandan ustunde uzun uzun geyik yapacagim bir sey de degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…