- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
bana hiç inandırıcı gelmedi yine gündem mi değiştiriyorlar acaba ?????
bu fotograf sana normal mı geldı mune :=)Bana mı garip gelmiyor böyle fotoğraflarhaber kaynağı olan gazetede bile fotoğrafa marjinal denmiş, nesi marjinal?
Insan eniştesini, kayınbiraderini, baldızını kardeş bilip sevemez, enişteyle, kayınbiraderle böyle foroğraflar çektirmez mi?
Yazık valla, kimbilir ne kadar kötü Şeyler yazıldı ki annesi mahkemeye başvurmuş, içimiz fesat bizim
Bence normal, bir anormallik göremiyorum, bizde enişte, kayınbirader, baldız vb kardeştir, seçimlerimizi de ailemizi, kardeşlerimizi kendi ailesi sayacak, kardeşime kardeş muamelesi yapacak kişilerden yana yaparız, onlarda da normal, sürekli olan birşey ki fotoğraflamışlar, normal olmayan eniştesiyle fotoğraf çektiren kıza çirkin yakıştırmalar yapılması.bu fotograf sana normal mı geldı mune :=)
bizde de kardes gıbıdır. ama boyle tepesıne çıkıp pozlar vermek normal karsılanmazBence normal, bir anormallik göremiyorum, bizde enişte, kayınbirader, baldız vb kardeştir, seçimlerimizi de ailemizi, kardeşlerimizi kendi ailesi sayacak, kardeşime kardeş muamelesi yapacak kişilerden yana yaparız, onlarda da normal, sürekli olan birşey ki fotoğraflamışlar, normal olmayan eniştesiyle fotoğraf çektiren kıza çirkin yakıştırmalar yapılması.
Benim kızımda babasının elini tutar, bazen babişkomm deyip kucağına oturur ve kızım 20 Yaşında, düşünmeden fotosunu sosyal medyada paylaşsa, Ensest yakıştırması yapacaklar demek ki.
aynen herkesın bakıs acısı farklı :=)Surrender, herkesin bakış açısı, aile kültürü farklıdır, ben fikrimi söyledim, bence normal.
Kardeşim için eşim abisidir, benim içinde kardeşimin eşi benim canım.
Ayrıca eşimle kızım için bu benim kızım ve eşim demesem, fotoları görülse yakıştırma yapılırmış demek ki bu haber bana bunu gösterdi, bu nasıl baba kız denilir, bu sebeple de iyi ki sosyal medyada fotoğraf paylaşmıyorlar bizimkiler, birbirimize hitaplarımız bile olay olurmuş
Bir eniştem bile yok anlıyor musun
Ama olaydı ve ben böyle enistecigimle delireydim ablam saç baş dalardı bana kesin
bu nedir ya hu
Ben de eşimi parçalardim kesin elimde kalırdı adamaynen kızkardeşimle eşim yapsa, ne ayaksınız olum siz derimaynen gözümde böyle seyirir
hayır benim eşimle bile böyle pozlarım yokki enişteyle olsun, eşimle bile olsa, kalıp instagrama facebooka falan atmamyok yok ben soğuk nevaleyim
fotoyu ben sevmedim tabi herkesin görüşü kendine ama su sözlükte abaza dolu ya oraya yazan kendini aristokrat sanıyor ben anlamıyorum su eksi denen yer niye kaale alınırİlahi hepiniz bir hoşsunuzgörende kız eniştesiyle öpüşürken foto çektirdi sanır
Bir sözlüğe bile malzeme yapılmış, orda yazanlar sahile deve Güreşi yapan kızları dikizlemeye gitmiyorlar, o kadar masum ve iyi niyetliler çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?