‘Enişteyle delirmeler fotoğrafını kaldırın'

cıvıklık ,,aşırıya kaçmak,, şımarmak bide sanal alemde farklılık yaratmakk.. başka bişi değill..Teee şimdi sinirlerim zıpladıı.

Valla munecim biz 3 kızkardeşiz ve evliyiz ben 32 yaşındayım ve biz kızlar halen babamızı öperiz ona sarılırız ,başımı babamın omzuna koyarım .. babam sırtını açar kızlar bakın bakalım sivilce varmı varsa ezin der ve biz babamızdır canımızdır sorun görmeyiz.. ama bu başka beee. aşırıya kaçmaa hemde fazlaca..

Sosyal paylaşım sitelerinde fotoğraf paylaşmanın amacı ne ? Ne gerek var ? Kime neyi gösteriyor insanlar.. Kendi içlerinde paylaşmak, konuşmak yetmiyor mu ?
Herkes aynı kafadan değil , zilyon tane kafa var bu ülkede? Gerek yok.

bizim 2014 yılının en popüler başlığı vardı, benim başlığımı egale edip kupayı kapan neydi o ablam ve eşim mi öyle bişey, o geldi aklıma

enişte kendini süpermen gibi hissediyordur..kızda maaşallah su ayğırı gibi adamın bir yerine bir şey olmamış allahtan
bunun adı özgürlük kardeşlik değil tamam altında fesatlık aramıyorum ee peki bu görüntüler niye hoş gelmiyor gözümee

ben bu resımler ortaya cıktıgında kızn hesabına bakmiştım, eniştesiyle bir sürü fotografı vrdı ,tabi şimdi kapatmış

Çok fazla rahat fotoğraflar kızın yaşı küçük belli ama enişte kocaman adam kızı uyarması lazımdı, ben değil eniştemle abimle ya da babamla bile bu şekilde samimi olamam bana yanlış geldi birde sosyal medyaya yüklemek bunları.. amaç dikkat çekmekse amacına ulaşılmış bir şekilde.

Enişte de halinden gayet memnun. Bana ters bu kadar vıcık vıcık ilişkiler. Sevmedim fotoları.

Tehlikeli bu face yahu bu kızın ilerde evliliği ve iş hayatı olacak ki sevmedikleri her an bu görüntüleri yayınlaya bilir

annenin kabahati,sonrada uğraş dur.ben oğluma şimdiden öğretmeye çalışıyorum bir şeyleri..

valla hiç masumane çocukça bir şey gibi görünmedi gözüme kaç yaşında deve gibi kız

7 değil 17 yaşında evlenecek yaşta bu tarz davranışlar yaparsa allah korusun o enişte ona istismarda bulunsa yarın birgün

insan eniştesini abisi gibi görebilir zaten normal olanı da budur

ama bu lakayt hareketleri normal bir insan insan öz abisine yapamaz ki kaldı ki enişteye yapsın

eniştecikte halinden pek memnun görünüyor

bu olayı ilk gördüğüm andan beri uyuz oldum farklı olayım diye kendini rezil etmiş hele o resmin altına yazılan yorumlardan ben utandım yazık

bu kadar vıcık vıcık hareketleri bende hiç sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…