- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
sende herşeye sinirleniyosun erkekn yaşta hastalanıcan allah korusuncıvıklık ,,aşırıya kaçmak,, şımarmak bide sanal alemde farklılık yaratmakk.. başka bişi değill..Teee şimdi sinirlerim zıpladıı.
Valla munecim biz 3 kızkardeşiz ve evliyiz ben 32 yaşındayım ve biz kızlar halen babamızı öperiz ona sarılırız ,başımı babamın omzuna koyarım .. babam sırtını açar kızlar bakın bakalım sivilce varmı varsa ezin der ve biz babamızdır canımızdır sorun görmeyiz.. ama bu başka beee. aşırıya kaçmaa hemde fazlaca..Bence normal, bir anormallik göremiyorum, bizde enişte, kayınbirader, baldız vb kardeştir, seçimlerimizi de ailemizi, kardeşlerimizi kendi ailesi sayacak, kardeşime kardeş muamelesi yapacak kişilerden yana yaparız, onlarda da normal, sürekli olan birşey ki fotoğraflamışlar, normal olmayan eniştesiyle fotoğraf çektiren kıza çirkin yakıştırmalar yapılması.
Benim kızımda babasının elini tutar, bazen babişkomm deyip kucağına oturur ve kızım 20 Yaşında, düşünmeden fotosunu sosyal medyada paylaşsa, Ensest yakıştırması yapacaklar demek ki.
sende herşeye sinirleniyosun erkekn yaşta hastalanıcan allah korusun
yuhh beee
enişte kendini süpermen gibi hissediyordur..kızda maaşallah su ayğırı gibi adamın bir yerine bir şey olmamış allahtanyuhh beeebunları yeni gördümm
bunun adı özgürlük kardeşlik değil tamam altında fesatlık aramıyorum ee peki bu görüntüler niye hoş gelmiyor gözümeeenişte kendini süpermen gibi hissediyordur..kızda maaşallah su ayğırı gibi adamın bir yerine bir şey olmamış allahtan
senin avatarina kurbannn demiii dogru dedinbırakın kızcağız eniştesiyle delirsin ne kıskançsınız arkadaş
annenin kabahati,sonrada uğraş dur.ben oğluma şimdiden öğretmeye çalışıyorum bir şeyleri..Ozel bolgeler diye cocuklara en guvendigi anne -baba disinda kimsenin dokunamayacaginin ogretildigi su gunde, eniste abi gibiymis samimiyetmis vs hic dogru bulmadim.
Kolkola girmis, masumane sarilmis pozlar degil ki zaten attigi baslik enistee delirmeler, samimiyet degil bu LACKALIK.
senin avatarina kurbannn demiii dogru dedin
Hey Allahhh enisteyle mi deliriliyomusss hemide sirtinda
Yok kiz delirsinde niye sirtina ciktisende mi kıskandın ne var sanki kızcağız azcık delirseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?