‘Enişteyle delirmeler fotoğrafını kaldırın'

ayyy kız sıdıka binme eniştenin sırtına baban görmesin doğrar bizi

hadi kız klasik ergenus da kazık kadar eniştenin acaba hiç mi beyni yok? birinde eli göğsünde birinde basenlerinde!! çeken abla değil bence makineyi koyup otomatik ayara basmışlar. ikisinin yediği nane bu. bunu normal kabul edebilecek bir abla olduğuna inanamıyorum çünkü. ablaya ve anne babaya üzüldüm.insan içine çıkamayacaklar evlilikleri de bu saatten sonra devam eder mi bilemedim...

Fotoğraflar instagramdan değil twitterdan yayıldı. "Canım eniştem" diye enişte geyiği vardır sıkça yapılan, fotoğraflar paylaşılmasından 1-1,5 ay sonra patladı. Muhtemelen twitterda canım eniştem geyiği yapan biri fark etti.
Kızın paylaşımına bir sürü yorum geldi, birkaç gün boyunca kız ne cevap verdi ne hesabını kapattı, muhtemelen fark etmedi bile. Hatta kızın twitterda paylaştığı diğer fotoğraflar bile yayıldı.

Canım eniştem geyiğinin üzerine bir de bu çıkınca cuk oturdu, o nedenle bu kadar fazla yayıldı.

Hatta canım eniştem geyiklerini görebilirsiniz hala:
https://twitter.com/search?f=realtime&q=canım eniştem&src=typd

Ekşi beğenseniz de beğenmeseniz de sosyal medyanın çok önemli ve çoğu zaman gündemi belirleyen/yönlendiren bir mecrası.

Ben de normal bulanlardanım sanırım. Bir eniştem var ki dünyalar tatlısı bir adam. Ben 5 yaşımdayken evlendiler ablamla. Onun ailemizde olmadığı zamanı hatırlamıyorum bile. Abim neyse eniştem de o, enişte bile diyemem zaten uzak gelir o sözcük. Farklı şehirlerdeyiz, her gördüğümde koskoca kadın olarak çıkarım tepesine. Pehlivan gibi bir adamdır tek koluyla kaldırır havada takla attırır insana. Ne onun aklından geçer art niyetli bir düşünce ne benim. Allahtan fotoğraflarımızı falan paylaşmıyoruz orda burda. Yoksa biz de milletin ağzına sakız olacakmışız.

kültürden kültüre aileden aileye değişir tabii, sonuçta kızın mağdur olduğuna inanmıyorum gündem olmak hoşuna bile gitmiştir, bu da benim fikrim, gelecek yorumları kestiriyor olması lazım, sonuçta kötü bi niyetleri yoksa üstlerine alınmazlar zaten, şahsen ben olsam güler geçerim, internette insanlar bi hafta gündem oluyor, diğer hafta hatırlanmıyor bile
anne internetten fotolar kalksın demişte bence bu saatten sonra imkansız, muhtemelen anne kızını takip bile etmiyordur zaten bu teknojiye uzaktır, takip ediyor olsa zaten anında müdehale ederdi

Değil eniştem , abim bile oramı buramı tutarak şakalaşmaz yada sevmez beni..
enişteyi,abi gibi gorenler in soyluyorum bnmde eniştem abim gibidir ama bunun abilikle alakası yok..
abiyle bile yapılacak şey değil
çok haklısınız.

Anlamadım ? kendi öz babanın tacizi ve tecavüzü mü ????

Ozel bolgeler diye cocuklara en guvendigi anne -baba disinda kimsenin dokunamayacaginin ogretildigi su gunde, eniste abi gibiymis samimiyetmis vs hic dogru bulmadim.
Kolkola girmis, masumane sarilmis pozlar degil ki zaten attigi baslik enistee delirmeler, samimiyet degil bu LACKALIK.

artık herkesden şüphelenir olduk. ben yanlış bir şey görmedim.

Bu pozlar bir arkadaş veya sevgili ile verilse bu kadar tepki toplamazdı
Ama konu enişte olunca tepkiler çok normal
Sonra Kk ya gelip kardeşimle kocam kaçtılar diye konu açanları da gördük biz
Bu kadar cıvıklıklığa lüzum yok

aşırıya kaçmak hangimiz bu yaşlarda böyle öz abilerimizle bu tarz oyunlar oynadıkk . seviyormuşş.. benim kızkardeşim yapacak allah yaratmadı dememm.. her şeyin bir sınırı vardırr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…