merhaba kızlar size bişey danışıp fikirlerinizi almak istiyorum konunun aslında benle alakası yok ama duyduğumda kulaklarıma inanamadım aklım almadı .Bir kaç ay öncesinde bir tanıdığımı kaybettik onun kızkardeşinin eşide yıllar önce hayatını kaybetti şimdi duyduğum şeyse ölen kadının kocası baldızına evlenme teklif etmiş ve oda ciddi ciddi kabul etmeyi düşünüyor bu nasıl olur ?
merhaba kızlar size bişey danışıp fikirlerinizi almak istiyorum konunun aslında benle alakası yok ama duyduğumda kulaklarıma inanamadım aklım almadı .Bir kaç ay öncesinde bir tanıdığımı kaybettik onun kızkardeşinin eşide yıllar önce hayatını kaybetti şimdi duyduğum şeyse ölen kadının kocası baldızına evlenme teklif etmiş ve oda ciddi ciddi kabul etmeyi düşünüyor bu nasıl olur ?
valla berbat bir durum okadın nasıl kaldıracak bu durumu!! '' hayret bişey gerçekten '' erkek için bişey olmaz ne olacak onun için kadın kadındır mantığı....
Baldızına kardeş gözünden başka gözle bakan adam ahlaksızdır.
Rahmetli ablasının eşinin bu teklifini ciddi ciddi düşünen de ahlaksızdır.
Rahmetli kadıncağızın kemikleri sızlıyordur.
bu evliliği sanırım birazda çocukları için ciddi ciddi düşünüyorlar adamın bir çocuğunun ciddi ciddi sorunları var ona en iyi bakabilecek teyzesi olduğunu düşündüğü için sanırım bu teklifde bulunuyor.
alan razı veren razı.
durduk yere nerden çıktıy ki bu ilişki acaba rahmetliler hayattayken varmıydi aralarında birşey.
kırk yıl düşünsem kocasızlıktan duvarlara tırmansam aklıma gelmez enisteyle evlenme fikri iğrenç.