- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
haklarında hayırlısı olsun ne diyelim şu durumda laf düşmüyor yanikendiside bunları düşünüyormuş aslında ama ciddi ciddi de istio işte anlamıyorum ki
Benim de bi yegenim vardi kizlar. Ablasi kimle ciksa, hemen gider o adami ayartir, kendide cikardi. Haliyle ablasi ayrilirdi. Bu surekli boyle devam etti. Kiz kimle ciksa, o da gitti onlari ayartti. Cok sukur sonunda ona yuz vermeyen biri cikti da ablasininkarsina, evlenebildi kiz. Karaktersiz insan cok. Ki bu da benim yegenim. Ablasi bugun bosansa, yarin adamin koynuna girer. O derece.
merhaba kızlar size bişey danışıp fikirlerinizi almak istiyorum konunun aslında benle alakası yok ama duyduğumda kulaklarıma inanamadım aklım almadı .Bir kaç ay öncesinde bir tanıdığımı kaybettik onun kızkardeşinin eşide yıllar önce hayatını kaybetti şimdi duyduğum şeyse ölen kadının kocası baldızına evlenme teklif etmiş ve oda ciddi ciddi kabul etmeyi düşünüyor bu nasıl olur ?
ortadaçocuk varsa en iyi çocuklara teyze bakar belki o nedenle böyle br evlilik düşünülmüş olamaz mı nede kötü düşünülüyor kim ister baldız yada enişteyle evlenmek
bende duyduğumdan beri senin gibi düşünüyorum ne olursa ölene olurBöyle şeyleri duyunca gel de güven karşı cinse. Yok anam yok, kimse kimsenin babasının oğlu değil. Öz kardeş olmadığı sürece araya mesafe koymak şart.
Konuya gelirsek, her ikisi de razıysa el ne desin.
tamda bu nedenle bu evlilik düşünülüyor zaten kadın evlenmek isteseydi yıllar oldu eşi öleli çoktan evlenirdi ama yinede kabul edilmesi zor bir durum
İyide, şaşırsanızda, tuhafınıza da gitse, kimseyi yargılamak bize düşmez; insanların iç dünyasında neler yaşadığını bilemiyoruz.
Belli ki sizin hoşunuza gitmeyen bir davranış; sizi direkt etkilemiyorsa, ayıp gördüğünüzü örtmeniz gerekir sadece. Aaa bunu nasıl yapar, şok oldum gibi bir tutumun altında, "ben daha erdemli bir insanım, böyle yanlışa asla düşmem" kibiri yatar.
bu evliliği sanırım birazda çocukları için ciddi ciddi düşünüyorlar adamın bir çocuğunun ciddi ciddi sorunları var ona en iyi bakabilecek teyzesi olduğunu düşündüğü için sanırım bu teklifde bulunuyor.
Sizin kibirli olduğunuz gibi bir çıkarımım yok. Hepimizde var bu kibir. O yüzden genel bir dikkat edelim diye, hatırlatma mahiyetinde idi yorumum, kendime de...aaa bunu nasıl yapar, ben asla yapmazdım gibi düşünler hepimizde oluyor.ben sadece sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim kibirli olduğumu nerden çıkardınız kötü birşey de yazmıyorum çünkü o ablayı çok severim ama böle bişey bana tuhaf geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?