enişteyle evlenmek

Demek ki ablaya karşı büyük bir kıskançlık var ve onun sahip olduklarını elde etmek istiyor yazık valla.

Karısı öleli birkaç ay olmuş ve adam çocukları için baldızıyla evlenmek istemiş...masal anlatmasın adam, bu iğrenç zihniyeti midesi kaldırıyorsa evlenir.

ortadaçocuk varsa en iyi çocuklara teyze bakar belki o nedenle böyle br evlilik düşünülmüş olamaz mı nede kötü düşünülüyor kim ister baldız yada enişteyle evlenmek

Böyle şeyleri duyunca gel de güven karşı cinse. Yok anam yok, kimse kimsenin babasının oğlu değil. Öz kardeş olmadığı sürece araya mesafe koymak şart.

Konuya gelirsek, her ikisi de razıysa el ne desin.

ortadaçocuk varsa en iyi çocuklara teyze bakar belki o nedenle böyle br evlilik düşünülmüş olamaz mı nede kötü düşünülüyor kim ister baldız yada enişteyle evlenmek

tamda bu nedenle bu evlilik düşünülüyor zaten kadın evlenmek isteseydi yıllar oldu eşi öleli çoktan evlenirdi ama yinede kabul edilmesi zor bir durum

seneler önce annemin bir tanıdğı ölmüş daha kırkı çıkmadan kızkardeşi kocasıyla evlenmişti.birde bu çocuklara benden başkası annelik yapamaz demiş...

aslında yazardımda düşüncelerimi düşüncede kalsın diyorum kendime Allah şaşırtmasın....

İyide, şaşırsanızda, tuhafınıza da gitse, kimseyi yargılamak bize düşmez; insanların iç dünyasında neler yaşadığını bilemiyoruz.
Belli ki sizin hoşunuza gitmeyen bir davranış; sizi direkt etkilemiyorsa, ayıp gördüğünüzü örtmeniz gerekir sadece. Aaa bunu nasıl yapar, şok oldum gibi bir tutumun altında, "ben daha erdemli bir insanım, böyle yanlışa asla düşmem" kibiri yatar.

bende duyduğumdan beri senin gibi düşünüyorum ne olursa ölene olur

sırf çocuklara teyzesi daha iyi bakar gözüyle de evlenilmez ki o adamla başını yastığa koyduğunda nasıl rahat uyuyacaksın hele ki çocuk büyüdüğünde bunu çocuğa nasıl açıklayacaksın ne diyeceksin çocuğum sen ortada kalma diye mi evlendim diyecek...saçma allah şaşırtmasın kimseyi

ben sadece sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim kibirli olduğumu nerden çıkardınız kötü birşey de yazmıyorum çünkü o ablayı çok severim ama böle bişey bana tuhaf geliyor

ben onaylıyorum.inşaallah çocuklara iyi bakarlar.kardeş olaylarına katılmıyorum ancak gerçek anlamda bir muhabbet sevgi oluşur mu onu düşünmek lazım

Çok eski dönemlerde bende duymuştum böyle bir durum. Hatta şuan hala evliler epeyde yaşlılar siz düşünün ne kadar geçmiş zaman olduğunu.

Teyze iken üvey anne olacak.
Enişte iken üvey baba olacak,teyzenin çocuğu olduğunu varsayarak..
Başka evlenebileceği bir hanım bulamazken neden teyze?

nasıl olacak mide bulandırıcı berbat bir ilişki olur yuh

Valla benim köpeğim var, yavruları biraz Büyüdü artık tanımaz çiftleşmeye Çalışır.. Köpeklere şaşırıyorlar, onlarada akrabalık bağı yok derim.. Bunu okuyunca aklıma geldi.. Bağlantıyı siz kurun.. Arada fark varsa onu da bulun..

ben sadece sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim kibirli olduğumu nerden çıkardınız kötü birşey de yazmıyorum çünkü o ablayı çok severim ama böle bişey bana tuhaf geliyor
Sizin kibirli olduğunuz gibi bir çıkarımım yok. Hepimizde var bu kibir. O yüzden genel bir dikkat edelim diye, hatırlatma mahiyetinde idi yorumum, kendime de...aaa bunu nasıl yapar, ben asla yapmazdım gibi düşünler hepimizde oluyor.
Ablayla konuştunuz mu peki? Emin misin, yapabilir misin tarzında? O ne derdi bende merak ettim.
Ama ortak çevrenizden bu konuyu açmak isteyenler olursa, fırsat vermeyin bence. Herkes kendi işine, kendi yalnışına baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…