- 6 Şubat 2014
- 973
- 1.075
- 408
merhaba kızlar size bişey danışıp fikirlerinizi almak istiyorum konunun aslında benle alakası yok ama duyduğumda kulaklarıma inanamadım aklım almadı .Bir kaç ay öncesinde bir tanıdığımı kaybettik onun kızkardeşinin eşide yıllar önce hayatını kaybetti şimdi duyduğum şeyse ölen kadının kocası baldızına evlenme teklif etmiş ve oda ciddi ciddi kabul etmeyi düşünüyor bu nasıl olur ?
alan razı veren razı.
durduk yere nerden çıktıy ki bu ilişki acaba rahmetliler hayattayken varmıydi aralarında birşey.
kırk yıl düşünsem kocasızlıktan duvarlara tırmansam aklıma gelmez enisteyle evlenme fikri iğrenç.
bu evliliği sanırım birazda çocukları için ciddi ciddi düşünüyorlar adamın bir çocuğunun ciddi ciddi sorunları var ona en iyi bakabilecek teyzesi olduğunu düşündüğü için sanırım bu teklifde bulunuyor.
bu evliliği sanırım birazda çocukları için ciddi ciddi düşünüyorlar adamın bir çocuğunun ciddi ciddi sorunları var ona en iyi bakabilecek teyzesi olduğunu düşündüğü için sanırım bu teklifde bulunuyor.
merhaba kızlar size bişey danışıp fikirlerinizi almak istiyorum konunun aslında benle alakası yok ama duyduğumda kulaklarıma inanamadım aklım almadı .Bir kaç ay öncesinde bir tanıdığımı kaybettik onun kızkardeşinin eşide yıllar önce hayatını kaybetti şimdi duyduğum şeyse ölen kadının kocası baldızına evlenme teklif etmiş ve oda ciddi ciddi kabul etmeyi düşünüyor bu nasıl olur ?
he yavrum benim benim yaşım 28 ablamda yok sataşacak başka birini bul olurmusize mi dert oldu
umarım bahsi geçen baldız siz değilsinizdir
bu kadar lakayt bir yorumlahe yavrum benim benim yaşım 28 ablamda yok sataşacak başka birini bul olurmu
yaptığn yoruma aldığın cvp şurda sadece bu yorumu yapan sensin hemde aldığın cevapla yetinbu kadar lakayt bir yorumla
ben cevabımı aldım
Evet var benimde tanıdıklarım hepside çoçuklar yetim kalmasın kafasıyla evleniyor ben hayatta istemem böyle birşey hatta birisi evlenecekken ayyy hangi dinde var dedim eşim kolumu dürterek islam dininde dedi bende ağzımı açmıyorum birdaha
kendiside bunları düşünüyormuş aslında ama ciddi ciddi de istio işte anlamıyorum kiinsan nasıl o gözle bakabilir ki? hadi diyelim evlendin ablanın eşyaları ablanın yatağı ne biliyim garipama şundan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?