Yok hayırYapı olarak anne babanın ensesi kalın mı acaba belki o yüzden olabilir kötü birşey yoktur belki de sonucunuz istediğiniz gibi gelir inşallah
İnsallah sizin kaç çıkmıştı fetal yaptırmısmıydınızBir şey çıkmaz Allah’ın izniyle bana da aynısını dediler ilk haftalarım zehir oldu, çok şükür oğlum gayet iyi. Doğumuma az kaldıkendinizi tüketmeyin dua edin
İçinizi ferah tutun rabbim bebeğinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallahYok hayır
Sağlıkla kucağınıza alın banada dua edin lütfenBir şey çıkmaz Allah’ın izniyle bana da aynısını dediler ilk haftalarım zehir oldu, çok şükür oğlum gayet iyi. Doğumuma az kaldıkendinizi tüketmeyin dua edin
şükür bende dün verdim hemen insallah sorun çıkmazBenim 3,6 çıkmıştı hemen o gün fetal dna verdik. 11 gün ağlamaktan canım çıktı
Ama çok şükür sağlıklı doğdu kızım
merhaba 2,25 2,2 mi oluyor tam bilmiyorum 11+ 3 haftalık benim de sizde sonuç belli mi ben de fetal yaptıracağım burun kemiği bendede belli kötüyüm bayaBebeğim 12.4 günlük ultrason kontrolü oldu bugün detaylı bir şekilde burun kemiği herseyi normal sadece ense kalınlığı 2.9 çıktı kafam çok karıştı nipt testi verdik
11+3 ken kaç mm idi ense kalınlığıBir şey çıkmaz Allah’ın izniyle bana da aynısını dediler ilk haftalarım zehir oldu, çok şükür oğlum gayet iyi. Doğumuma az kaldıkendinizi tüketmeyin dua edin
merhaba kaç haftalıktıBenim 3,6 çıkmıştı hemen o gün fetal dna verdik. 11 gün ağlamaktan canım çıktı
Ama çok şükür sağlıklı doğdu kızım
10. Haftada çıkmıştımerhaba kaç haftalıktı
Bebeğim 12.4 günlük ultrason kontrolü oldu bugün detaylı bir şekilde burun kemiği herseyi normal sadece ense kalınlığı 2.9 çıktı kafam çok karıştı nipt testi verdik
Allah bağışlasın. Banada sağlıklı kucağıma almayı nasip etsin10. Haftada çıkmıştı
peki neden oluyor böyle acaba doktorlar da korktuyor ilerleyen haftalarda durdu mu artmasi10. Haftada çıkmıştı
Ben şok olmuştum hiç beklemiyordum burun kemiği gayet var sadece ense kalınlığı yüksek ama duruş pozisyonu ile de alakalı olabiliyor demişti. Fotoğrafı gösterdiğinde biz bile anlamistık kalınlığı tıp bilgimiz olmadığı halde. Sonra o gün hemen perinatologa girdim erken bir detaylı baktı. Bana bu haftalar çok erken haftalar ilerleyen vakitlerde bu artarak devam de edebilir azalarak kayboladabilir dedi. Kendi doktorum çok umutsuzdu bana hamileliğini sonlandırmak zorunda kalabilirsin dedi. Maalesef bizim gibi duygusal bakmıyorlar acımazsızca konuşuyorlar. o gün panaroma firması ile anlaştım fetal dna için. 11 gün bekledim çok zordu ama sonuçlar düşük risk geldi çok şükür ondan sonra da her kontrole gittiğimde ense kalınlığı hep düştü. 20. Haftaydı sanıyorum mesela üst sınır 6 demişti bizim ondada 4 çıkmıştı. Tabi anneler rahatlayamıyor doğuma kadar hep kurdum kafamda hamileliğim zehir oldu.peki neden oluyor böyle acaba doktorlar da korktuyor ilerleyen haftalarda durdu mu artmasi
herkesin başından geçiyor o kadar çok duyuyorum ki sağlıklı doğanı ama rahatlayamıyorum çok korkuyorum hamileliğim zehir olduOrtalama genellikle 1.5–2.5 mm civarındadır, ama 3.0 mm’ye kadar olan değerler çoğu kaynakta üst sınırda ama hâlâ normal kabul edilebilir.
3.0 mm ve üzeri olduğunda risk değerlendirmesi için daha yakından takip yapılır.
Senin ölçümün 2.9 mm, yani üst sınıra yakın ama hâlâ sınırın içinde. Bu tek başına bir tanı koymaz,
Burun kemiği görülmüş olması
Kalp atışının normal olması
Organlarda belirgin bir anomali saptanmamış olması
Bunların hepsi riskin daha düşük olduğunu gösteren faktörlerdir.
Rabbim inşallah güzel haberler almanızı nasip eder. Çocuğunuz adına biraz sadaka verin ihtiyaç sahibine. İnşallah allahın yardımıyla bu işi atlatacaksın.herkesin başından geçiyor o kadar çok duyuyorum ki sağlıklı doğanı ama rahatlayamıyorum çok korkuyorum hamileliğim zehir oldu
inşAllah veriyorum Allah razı olsun sizdenRabbim inşallah güzel haberler almanızı nasip eder. Çocuğunuz adına biraz sadaka verin ihtiyaç sahibine. İnşallah allahın yardımıyla bu işi atlatacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?