ense kalınlığı 5-6 mm arası ölçülen ve sağlıklı bebek dünyaya getirenler bana birumut

senden msj bekliyordum canım inanki çok çok kötüyüm beklenen başıma geldi 2 doktorumda aynısını söyleyince başımızdan vurulmuşa döndük hatta 2.doktorum dahada kötü konuştu ben bunu hiç tutmam bence dedi bitkisel hayatta gibi yaşıycak ve kimbilir kaç sene ömürleri de az oluyor dedi beyinciğinin ya tamamı yok çocuğumun yada bir kısmı yok demekmiş ne şans bizimki diyorum 1000 1 görülüyormuş sebebide yok deliricem

cok uzuldum. ne diyecegimi bilemiyorum gercekten. iyi haber bekliyordum. cok uzgunum.
allah yardimcin olsun...

allah yardimcin olsun canim..boshayallersmile bende iyi haberini bekliyodum:çok üzgünüm:
ama sakin isyan etme rabbim sevdigi kulunu denermis vardir herseyde bi hayir:teselli:

valla ne denir ki işte kader.bizim de öyle çok nadir görülen bi durumdu ve sebebi bulunamadı.nasıl bi karar verirsin bilemiyorum ama eğer sonlandırma taraftarıysan bir an önce bitsin.uzadıkça daha da acı çekiyo insan.ben bebeğimin gideceğini bile bile 1 hafta boyunca çok zor geçirdim.hiç karnımı elliyemedim.doğumdan sonra da baya bi süre karnıma dokunamadım.
allah yardımcınız olsun.doktorlar ne derse desin kararı sen vericeksin ama şu durumda çok da fazla seçeneğin yok gibi.dediğim gibi sonlandırılacaksa bir an önce yap.uzadıkça daha zor olur.fiziksel acı bişey diil ama psikolojik olarak yıkıyo.yine de şükrediyorum.allah kucağımıza aldıktan sonra acısını göstermesin diyorum.bu da bizim sınavımızmış demekki.burda daha kötü hikayeleri okuyunca halime şükrediyorum.

neryun sağol canım glnk interneti araştırıyorum sürekli 25 binde birmiş bu ne şanssızlık geneld yüzde 90 sonlandırılmış sanırım bizim sonumuzda o

arkadaşlar bebeğime pazartesi günü hoşçakal diycez mecburen bunun başka yolu doktorumuz bu sendromun ne kadar kötü olduğunu anlattı bu çocuğu bu şekilde yaşatmaya hakkınız yok dedi benim bir de kızım var onada böyle şeyler yaşatmak istemiyorum bebeğime de acı çektirmek istemiyorum

Hayırlısı olsun canım.Ne güzel bi kızın varmış.Allah ona uzun sağlıklı ömür versin.Bende o da yok.Süreçle ilgili sakın korkma.Sormak istediğin bişey olursa çekinme.Şimdiden Allah sabır versin.

canım ne denir ki allah sabırlar versin meleğin çok küçükken cennete girecek
çok üzüldüm söyleyecek bir şey bulamıyorum bu acıyı hangi söz hafifletir bilemiyorum allah yardımcın olsun ve kimseye bu acıyı yaşatmasın

glnk sağol canım ilgin için allah herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah

gulsen arda yakında yaklaşık 1 hafta sonra maalesef bebeğimi kaybettim başlığına yazıcam inanamıyorum ve sizinle ekim annelerinde buluşamıycam ayyyy herşey çok koyuyor bana çok kötüyüm

ilk zamanlar çok kötü gerçekten.ama hayatın akışına kapılıp gidince bi bakmışsın alışmışsın.hiç unutlmuyo ben hala ağlarım bebeğim için zaman zaman.ama hayat devam ediyo sevdiklerimiz,arkadaşlarımız,işimiz....kaldığın yerden başlayınca bu tempoda bi şekilde acın hafifliyo.ben 2 ay sakinleştirici kullandım doktorum vermişti.sen de sor hatta gerekirse psikolojik yardım almaktan çekinme.allah dağına göre kar verirmiş herkesin.inşallah biz de sağlıklı bebeklerimize kavuşucaz.

bende düşünüyorum canım aynen hatta anestezi doktoruna dedim dün bana epidural kateter takıcak bayana bana serumun içine sakinleştirici koyun biraz lütfen dedim yoksa dayanamıycam

gulsen arada beni dün pembe danaya yönlendirdiğin için teşekkürler canım telefonla konuştuk çok yardımcı oldu çok tatlı bir bayan allah ona da herkese bundan sonra acı göstermesin

kafayı yicem bende3.5 çıktı ense kalınlığı nolur dua edin kan testim salı günü belli olacak mahvoldum bebeğime bişey olmasın

glnk bende merak ediyorun arkadaşım sonlardıma işlemi nasıl ben özelden bilmiyorum genel olarak anlatırmısın lütfen.bende sorun yaşıyorum ve kararsızım

glnk bende merak ediyorun arkadaşım sonlardıma işlemi nasıl ben özelden bilmiyorum genel olarak anlatırmısın lütfen.bende sorun yaşıyorum ve kararsızım

geçmiş olsun canım umarım düzelir sorun neyse.benim çok kolay geçti açıkçası.hastaneye yattığım gün vajinadan fitil vermeye başladılar.aynı zamanda ağızdan da bir de sürekli sakinleştirici hap verdiler.epidural iğnesini hemen takmışlardı hastaneye yatınca.doktorum 24-36 saat arası demişti ve 36.saate doğru geldi.sancılar başlayınca epidural yaptılar.doktorum saolsun acı çekmemem için elinden geleni yaptı.son akşam sancı sıklaşınca keseyi patlattı sancı daha da artınca epidurali verdi ve 5-10 dk sonra kendiliğinden çıktı.bu işlemleri hep odamda yaptı daha konforlu ve moral olsun diye.sonra hemen sakinleştirici verdi ve ameliyathaneye indirdiler kürtaj için.mutlaka içerde parça kalırmış çünkü onları temizledi.ertesi gün de çıktm hastaneden zaten.
ben acı çekmedim çok rahat oldu ki benim ağrı eşiğim çok düşüktür ve normal doğumdar inanılmaz korkardım.burda gerçekten doktor çok önemli.ben özel hastanede oldum.sanırım o da önemli.yani devlet hastanesinde kim kime dum duma.oğlak75 çok acı çekmiş.ona da anlatmıştım yaşadıklarımı.onunkini okuyunca şok oldum.
umarım senin sorunun geçicidir de bu tür bişeye gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…