ense kalınlığı 5-6 mm arası ölçülen ve sağlıklı bebek dünyaya getirenler bana birumut

Merhaba ilginiz için cok tesekkur ederim, bebeğim saglıkla dogdu şükürler olsun hiçbir sorunu yok, Allah herkes e saglıklı evlatlar nasip etsin
Çok sevindim.ne güzel bi haber.benim de 3.7 çıktı. Çok kötüyüm.neler yaptırdınız bu süreçte.nasil sağlıklı olduğuna inandınız.

Merhaba ilginiz için cok tesekkur ederim, bebeğim saglıkla dogdu şükürler olsun hiçbir sorunu yok, Allah herkes e saglıklı evlatlar nasip etsin
yazınız bana umut oldu . benım bebegımındr ıkılı testte. ensesı 3.9 mm cıktı, kalbındedr kaçak goruldu ve kan testındede rısk 1:5 çıkto yaşım 32 cvs işlemı yaptırmısmıydınız . ben yarın yaptıracagım ama inanın öok zor süreç

Çok sevindim.ne güzel bi haber.benim de 3.7 çıktı. Çok kötüyüm.neler yaptırdınız bu süreçte.nasil sağlıklı olduğuna inandınız.
merhaba bende hemen hemen sizle aynı durumu yasıyorum . ensesı 3,9 ve kalbınde kacak goruldu . kan testı rıskıde 1/5 çıktı. çok zor gunler gecırıyorum yarın cvs yaptırcam acaba bebegınızın durumu suan nasıl. nasıl atlattınız bu surecı

Başka doktorlara da ölçüm yaptırdım. Diğerlerinde daha düşük çıktı. Ense kalınlığı çok hassas bir ölçüm canim.gerçekten bu işi iyi bilen sabırlı bir doktor ölçmeli. Şimdi 20.haftadayiz. Her şey yolunda görünüyor. İmkanınız varsa başka bir doktora da ölçüm yaptırın. Dualarım sizinle.

kalpte sıkıntı gorulmemıstı dımı. memorıalda yaptırdım ama yarın cvs için liv hospıtala gıdecegım ordakı doktor yenıden olcum yapacak sanırım. siz ilk testınızı kac haftalıkken yaptırdınız ve sonrakını kac gın sonra yaptırdınız. umarım bende sizinle aynı kaderı yasarım rabbim bebegınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.

İlkini 11+2 de yaptım. Sonrakini çok iyi bir Profesöre yaptırdım 12.haftada. iki defa ikili test yaptırdım. İlkinde riskli çıktı. 12. Haftada 1/3060 çıktı. Bu arada burun kemiğini gördü mü doktor?Bu önemli canim. Umarım bebeğinin hiçbir şeyi yoktur.

valla benım riskim 1:5 çıktı. burın 1,52 mm bi olcum var ama bılmıyorum . bişi demedı . 12 +2 ıdı testı yaptırdıgımda . zaten satıma gore 1 hafta ondeyız . bakalım inşallah bende yarın iyi bır dr a gıdecehım sen çok buyuk umut oldun bana .

Canim burun kemiğinin görünmesi çok önemli. Down sendromlu bebeklerde daha geç oluşur.bu haftalarda görünmez. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canim.istediğin zaman bana yazabilirsin. Seni benden iyi kimse anlayamaz

Bu arada hangi şehirdesınıfta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…