ense kalınlığı 5-6 mm arası ölçülen ve sağlıklı bebek dünyaya getirenler bana birumut

Selam. Tekrar doktora gittiniz mi? Sonuç ne ?

prof. dr atıl yukseli tavsiye ederim, tum perinatologların hocası, hocaların hocasıdır.

selam . evet cvs için gıttık ense kalınlıgı ve kalp sorunu hala vardı. cvs yu yaptırdık . sonucları beklıyoruz hayırlısıyla

Merhaba çok uzun zaman geçmiş ama formda sonucunuza dair bir bilgi bulamadım. Benim bebeğimin de ense kalınlığı yüksek cıktı. Siz neler yaptınız.

Merhaba çok uzun zaman geçmiş ama formda sonucunuza dair bir bilgi bulamadım. Benim bebeğimin de ense kalınlığı yüksek cıktı. Siz neler yaptınız.
Benimki de 3.7 çıkmıştı. Şimdi bebeğim 7 aylık. Gayet sağlıklı. Korkma bisey çıkmaz. Benim gibi hamileliğini zehretme.

merhaba arkadaşlar, benimde bebeğimde ense kalınlığı 5,4 çıktı. başka bir sorun yok dedi. test sonucuna göre doktorunla görüşürsün dedi. sadece ense kalınlığı var. perşembe günü ikili test sonucu cıkacak, çok endişelendim. yazan arkadaşların son durumları nedir acaba?

Başka bir doktora daha göster emin ol istersen. Ben yarın amniyosentez icin gün aldim ama kararsizim. Inşallah birşey çıkmaz hepimiz sağlıkla alıriz kucağımiza. Aslında herkes sonuclarini yazabilse belki bizler icinde bir umut olur. Kacinci gebeligin yas riskin var mi

38 yaşımdayım,2. gebelik, geçem hafta kadın doğum uzmanı 3,4 ölçtü bugün radyolog 5,4 ölçtü . kan verdim bekliyorum.

çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın, bütün bebekler sağlıklı olsun. beynine ellerine burun kemiğine uzunca baktı birşsey yok dedi. sadece ense kalınlığı, bu şekilde olanlar neler yaptılar acaba, sizin kaç çıkmıştı ense kalınlığı

Benim 3.1 geldi. 40 yasindayim. Riskim 1/50 den fazla .ozelde 1/6 cikti. 5.5 sağlıklı doğuranlari 2.8 'le sorunlu olanlari okudum. Yüzde doksan sağlıklı olacağını düşün.kan gelsin şimdiden üzme kendini.ben detayliya bekliyorum. Irtibatta kalalım.

Detayli
Dediğiniz 20. Haftada ki Doppler mi?

Evet 19 ile 24 arası yapılan ultrason. Yüzde yüz tanı koyamaz ama bazı kesin belirtiler var onların sonucuna göre yorumlanabilir. Kan sonucun hem yaş hem ense kalınlığı yüksek olduğu için kombine riskin yüksek gelecektir. Emin olmak için bu haftalarda cvs yaptirabilirsin. Ya da 17. Hafta amniyosentez. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbul tip üniversite hastaneleri ucretsiz yapiyor.

İstanbulda yim perşembe sonuç çıkacak
Ona göre dusunecegiz.

İrtibatta kalalim. Perşembe günü test çıkınca haber veririm. Doktorum gelirsin konuşuruz dedi. Başka doktora olctursemmi karar veremedim . Yada hic kafami karıştırmayım diyorum.her Halukarda test sonucunu bekleyeceğiz. Tsk ederim

amniyosenteze gidecekmisiniz ?

Hayır gitmedim. Inşallah sorun yoktur diye dua ediyorum. Belki kandan nifty veya benzer test yaptırırım. Henüz karar veremedim. Kararsızlıkta zor. Doktor aldırmayacaksan yaptırma diye neden öneri de bulundu anlam veremedim. Hayırlısı inşallah. Rabbim sağlıkla sıhhatli nasip eder inşallah.

İnşallah sağlıkla kucağımiza alırız. Haberleselim arkadaşım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…