Ben mersindeyim canim. Adanada ebru tarım'a gittim.gerçekten mükemmel bir doktor.istanbuldayım . cnm . sende burdaysan gıttıgın dr ym adını alabılırmıyım
Selam. Tekrar doktora gittiniz mi? Sonuç ne ?yazınız bana umut oldu . benım bebegımındr ıkılı testte. ensesı 3.9 mm cıktı, kalbındedr kaçak goruldu ve kan testındede rısk 1:5 çıkto yaşım 32 cvs işlemı yaptırmısmıydınız . ben yarın yaptıracagım ama inanın öok zor süreç
selam . evet cvs için gıttık ense kalınlıgı ve kalp sorunu hala vardı. cvs yu yaptırdık . sonucları beklıyoruz hayırlısıylaSelam. Tekrar doktora gittiniz mi? Sonuç ne ?
selam . evet cvs için gıttık ense kalınlıgı ve kalp sorunu hala vardı. cvs yu yaptırdık . sonucları beklıyoruz hayırlısıyla
Benimki de 3.7 çıkmıştı. Şimdi bebeğim 7 aylık. Gayet sağlıklı. Korkma bisey çıkmaz. Benim gibi hamileliğini zehretme.Merhaba çok uzun zaman geçmiş ama formda sonucunuza dair bir bilgi bulamadım. Benim bebeğimin de ense kalınlığı yüksek cıktı. Siz neler yaptınız.
Merhaba çok uzun zaman geçmiş ama formda sonucunuza dair bir bilgi bulamadım. Benim bebeğimin de ense kalınlığı yüksek cıktı. Siz neler yaptınız.
Başka bir doktora daha göster emin ol istersen. Ben yarın amniyosentez icin gün aldim ama kararsizim. Inşallah birşey çıkmaz hepimiz sağlıkla alıriz kucağımiza. Aslında herkes sonuclarini yazabilse belki bizler icinde bir umut olur. Kacinci gebeligin yas riskin var mi
Dediğiniz 20. Haftada ki Doppler mi?Benim 3.1 geldi. 40 yasindayim. Riskim 1/50 den fazla .ozelde 1/6 cikti. 5.5 sağlıklı doğuranlari 2.8 'le sorunlu olanlari okudum. Yüzde doksan sağlıklı olacağını düşün.kan gelsin şimdiden üzme kendini.ben detayliya bekliyorum. Irtibatta kalalım.
İstanbulda yim perşembe sonuç çıkacakEvet 19 ile 24 arası yapılan ultrason. Yüzde yüz tanı koyamaz ama bazı kesin belirtiler var onların sonucuna göre yorumlanabilir. Kan sonucun hem yaş hem ense kalınlığı yüksek olduğu için kombine riskin yüksek gelecektir. Emin olmak için bu haftalarda cvs yaptirabilirsin. Ya da 17. Hafta amniyosentez. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbul tip üniversite hastaneleri ucretsiz yapiyor.
İrtibatta kalalim. Perşembe günü test çıkınca haber veririm. Doktorum gelirsin konuşuruz dedi. Başka doktora olctursemmi karar veremedim . Yada hic kafami karıştırmayım diyorum.her Halukarda test sonucunu bekleyeceğiz. Tsk ederimEvet 19 ile 24 arası yapılan ultrason. Yüzde yüz tanı koyamaz ama bazı kesin belirtiler var onların sonucuna göre yorumlanabilir. Kan sonucun hem yaş hem ense kalınlığı yüksek olduğu için kombine riskin yüksek gelecektir. Emin olmak için bu haftalarda cvs yaptirabilirsin. Ya da 17. Hafta amniyosentez. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbul tip üniversite hastaneleri ucretsiz yapiyor.
Evet 19 ile 24 arası yapılan ultrason. Yüzde yüz tanı koyamaz ama bazı kesin belirtiler var onların sonucuna göre yorumlanabilir. Kan sonucun hem yaş hem ense kalınlığı yüksek olduğu için kombine riskin yüksek gelecektir. Emin olmak için bu haftalarda cvs yaptirabilirsin. Ya da 17. Hafta amniyosentez. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbul tip üniversite hastaneleri ucretsiz yapiyor.
aldık yüksel risk çıktı 1/86 ileri tetkik istedi. malesef siz ne yaptınızKan sonuçlarınızı aldınız mı. Doktor ne dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?