Ensemde kene

SerserXIX

susarak özlüyorum.....
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
367
0
96
Diğer
kızlar dün köyde idik bugün eve geldim elimi enseme attım ve elime kene geldieyvahedigeldismileeyvahedigeldismilesizce ısırmış olsa öyle kolay elime gelirmiydi iz falan yok ensemde ama acayip tırsıyorum bizim buralarda pek zehirli olanına rastlanmadı ama çok korkuyorummeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileelime alıp öldürdümeyvahedigeldismile bizimkiler kafası gömlü olurdu sen ısırmadan almışsın diyolar aydınlatın lütfenneyvahedigeldismile

ısırsa eline gelmezdi, yapışık olurdu. ısırdığını hiç sanmıyorum canım. ama sen yine de bir doktora görün..
geçmiş olsun

Gecmis olsun öncelikle benimde gecen hafta kabusum olmustu kene maalesef,sizi isirmamis öyle olsaydi elinize gelmezdi.Bende gecen hafta dus alirken bacagimda gördümeyvahedigeldismile sampuanli ciktim banyodan cok korktum benim bacagima ne zaman girmis hic bilmiyorum isirdigi yerin etrafi kizarmisti bile hemen doktara gittik doktor cikardi sürekli kontrol et eger bir lira büyüklügünde kizarirsa doktora git dedi,kabus gibi bir hafta gecirdim cok sükür birsey olmadi bana.Sanirim sizi isirmamis birde duydugum kadariyla hemen cikarilinca birsey olmazmis tekrar gecmis olsun.

demii ısırsa yapışık olurdu bilmiyorumkismile hiç kızarıklık yok şükür ödüm koptu resmeneyvahedigeldismile

bisey olmaz cnm isirsaydi yapismis olurdu eline gelmezdi

bende sanmıyorum ısırdığını ama aklınızda bulunsun o keneyi sakın öldürmeyin bi şişeye hapsedin,zehirli olup olmadığını test ederler yada panzehir falan hazırlarlar aman sakın öldürüp atmayın kenara,ve kıyafetinizde derinizde kene görürseniz sakın dokunmayın ve korkutmayın,bildiğim kadarıyla korkunca öldürücü bir sıvı salgılıyor

canim bilmem yardimci olabilirmiyim..ben hemsire olarak calisiorum sana bildiklerimi söliyebilirim...eline basit geldise keneye bakman gerekio iyice sismismii...yoksa kücük kalmismi..cnü sismise demek kanini emip kendisi birakti...ama bence anlatigin gibi hem kizarlik yok hemde kolay geldi demeki tam..keneyi fark ettiniz sanlsisiniz yani...bence yine bi kac gün bak fucuduna kizarma felan varmi diye yoksaa korkmana gerek yok..umarim yadim edebildim

bı kuş gribi çıkardılar basımıza bütün hayvanları telef ettiler keneler çıktı meydana..
benim köpeğimin kulağında vardı ilk aldığımızda ısırmış olsa öyle kolay kolay eline gelmezdi..cimbizla zor çıkarmıştı veteriner..ama yinede dikkat etmekte fayda var..

gecmıs olsun...
ısırmamıs sızı anlattınız kadarı ıle şanslısınız
oldurmek yerıne zehırlı olup olmadıgına baktırsaydınız keşke..

geçmiş olsun da buraya konu açmak yerine neden hemen acile gitmediniz anlayamıyorum.

tşkler kızlar evet bende takip edicem inş bi sorun çıkmaz :Saruboceq:
sarissa ben normal böceklerde bile paniklerim kene elime geçince öldürdüm ve bi iz bulamayınca beklemeyi düşündüm inş bi sorun çıkmaz eyvahedigeldismile bilgi alışverişinin ne zararı varkifisfisfis:bbo:

arkadaşların dediği gibi ısırsa elinize gelmezdi
canınız yanar ve mutlaka ensede kaşıntı kızarıklık veya acı hissi olurdu
içiniz rahat değilse bi hastaneye gidin
inşallah bişey çıkmaz zannetmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…