Ensemde kene

çok şükür bişey olmadı kızlar ısırmamış :lepi::lepi:hepiniz çok teşekkür ederima.s.a.s.a.s.a.s.

Isırmış olsa eline gelmezdi.
Acı veya iz de yoksa ısırmak üzereyken allahın işi düştü demekki..
Verilmiş sadakan varmıs canım :))

arkadaslar bilginize bu durumlarda sakin kendiniz koparmaya cikarmaya calismayin hemen doktora görünün.gecmis olsun canim

bizim burda da var keneye benziyor ama tehlikeli değil
sakırtlak diyoruz :))
genelde fındık toplarken oluyor

Son düzenleme:
Ya kardeş bu kadar önemli bir konuda hiç olmazsa bir sağlık ocağına gidilir benim bildiğim, siz foruma yazıyorsunuz... Burdan nasıl nalaşılırki sizin durumunuzun ciddiyeti ??

sonuçta iz olmayınca sorayım dedim...herkes ısırsaydı kolayca eline gelmezdi ve dolaşmazdı diyince içim rahatladı çok şükür bişi de olmadı...herkese yorumları için teşekkür ederim...

isirsa zor cikarirdin hemen eline gelmezdi ama yne de boyle ciddi vakalarin goruldugu bir durum icin doktora gorun derim; sonra ortaya birsey ciksa Allah korusun pisman olma

eline aldıgında canlımıydı hala ???
sölenenler gibi ısırmış olsaydı iz olurdu ve kafası gömülü olurdu asla çıkaramazdın kopmadan..
yinede doktora görün bence cnm geçmiş olsun..

teşekkürler kızlar yorumlarınız için 6 ay geçti üzerinden ALLAH a şükür korkulan başa gelmedi...tabiki bende katılıyorum ısırma vakalarında dr a gidilmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…