Saç Uzatma Yöntemleri Entele sa bakm losyonu kullananlarn alan

slm kizlar ben de zamaninda enteleyi kullanmistim ama sanirim bu cok daha iyi ? ne kadardir kullandiginizi ve ne kadar uzattigini da yazabilirmisiniz sanirim bu?

''yesa'' bende aynısından bugün aldım ama daha yeni kullandım sonuçları yazarım kullanımıda kolay oluyo fıs fıs sonra masaj yapıyosun köklere yarım saat bekliyosun yıkıyosun

Son düzenleme:
''yesa'' bende aynısından bugün aldım ama daha yeni kullandım sonuçları yazarım kullanımıda kolay oluyo fıs fıs sonra masaj yapıyosun köklere yarım saat bekliyosun yıkıyosun

canim cevap icin cok tesekkurler daha fazla bekletilebilir mi acaba genelde aksam yapip sabah yikayanlar oluyodu neyse ben takipteyim canim resim falan da eklersen bu aralar kullandigim seyler var zaten ama eger bu da ise yararsa kullanabilirim a.s.

yarım saat bekletildikden sonra yıkanabilir diyo yarım saat yeterli oluyo heralde opuyorumnanaktan uzadığı zaman eklerim farkı ne kadar sürede uzadığını falan :)

Bende otunu kullandım ama çok kısa bir süre yani..
Uzamıştır illaki ama dikkat etmedim
Bunuda hemen almalıyım ne güzel düşünmüşler yaa
eeee tabii çok satıncaazemuszemus

kizlar ben burdaki aktarda bulamadim (su an ankarada degilim)aktar ilk defa benden duyddugunu soyledi internetten alabilecegimiz bi yer var mi acaba gg de de yok simdiden cok tesekkulerrrrr

Ben 3 defa kullandım gerçekten uzatıyor ama çok az en fazla 3 kerelik kullanabiliyorsunuz bilginize

Bende saçlarımı omuz hizasında kestirdim aşırı kırık vardı..
Şimdi okuduğum memlekete gidicem..
Ve saçlarımıı 1 2 ayda daha fazla uzatmak istiyorum..
Bu losyonu kullansam bide vakit bulursam turplu su yaparım..
Faydası olur mu acaba??
Normalde saçlarım ayda 1,5 cm uzuyor..

bu losyondan bende aldım ama arkadaşlar hergün kullandıklarını yazmışlar ama ben haftada bir diye biliyodum ne yapmalıyım acaba birde yarım saat bekletmek etkili olur mu yoksa gece yapıp sabah mı yıkasam kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz....

niye kimse bisi yazmamis ne kadar uzatiyor aksam yapip yatalim mi yoksa yarim saat yeterli mi

tatlım yeni bi ürün olduğu için hepimiz birbirimize sorup öğrenmeye çalışıyoruz... bu arada ben de aldım Büyük bir tesadüf oldu benim için.. çooooookkkkkk sevindim. aynı şişe, aynı resim , aynı ad, aynı fiyata zonguldak çaycumadan. seka caddesine yeni açılan aktardan.entelenin otunu al, kaynat, beklet gibi işleri göze alamıyordum görür görmez üstümde az para olmasına rağmen aldım. ilk kullanımım şimdi saçımda.. neler olduğunu mutlaka yazıcam ama bu iki seferde bitecek gibi

evet canim çok az varmis içinde ama ben daha burda bi yerde bulup alip da kullanamadim :)))))) ama saçlarim yeterince uzun su anda yagla bakim yapiyorum ama eger saçlari çogaltiyorsa hemen gidip almak istiyorum :))))) birde yagsiz bir bakimim daha olsun istiyorum bazen bulasiyor çunku :s

entele otu losyonunu 3 aydır kullanıyorum omzumda olan saçlarım belime uzadı hatta dalgalı hali belimde. İlk aldığımda inanmamıştım ama gerçekten işe yaradı. entelenin otunu kullanayım dedim ama zararlı zehirliymiş aman dikkat edin bit otuda diyorlar antala otuna. ama losyonda zararlı maddelerinden arındırmışlar.kırıklarım gitti ve saçlarım parladı hem öyle fahiş bi fiyatta değil 18.5 Tl.lokmanhekimimiz sitesinde var.düzenli kullanım şart ama kızlar

3 ayda bu kadar uzaması mucize gibiohaoldumsmile
ben de otunu kullanıyorum ama bu kadar mucizevi uzamadı doğrusu

Son düzenleme:
aman canım dikkat et entele otu normalde körlüğe fln sebep olabiliyor. nette okumuştum. bu losyonda zehirsiz yazıyor. ayrıca içinde başka ürünlerde var elma sirkesi gibi belki bunlarda etkili olmuştur. ben birde dökülmelerine karşı blg saç bakım yağı kullanıyorum Bu ikisi birliktede etkili olmuş olabilir. saç larım hem uzadı hem kırıkları gitti hemde canlandı. dalgalı saçlılar bilir ne kadar uzatsanda çok çabuk kırılırdı şimdi kırıklara veda ettiğim gibi dökülmüyor.opuyorumnanaktan

kızlar ya benimde saçlarım çok dökülüyor.belimde olan saçlarımı kat kat omuzumdan birazcık daha aşağıda kestirdim.ama dökülme durmadı.birde kısaldığı için çok üzülüyorum.bu entele dökülmeyi de durduruyor mu?

merhabalaaaarrr...yaklaşık 1 aydır entele losyonu kullanıyorum...2 günde 1 yapıyorum sadece saç diplerime sürüp yarım saat bekliyorum ve yıkıyorum..şöyle düşünün mayıs ayında saçımı boyattım dipleri 2 ay önce yeni yeni çıktı..hiç uzamıyor saçlarım...inanılmaz bir dökülme yaşıyorum..derken entele losyonu evet saçlarımı uzattı..yaklaşık 2 parmak kadar uzadı ayrıca ben schwarzkopf'un şu pembe sprey şeklinde olan durulanmayan saç kremini kullanıyorum..saç dökülmem neredeyse kalmadı diyebilirim çünkü resmen 1 kafaya gidecek kadar saç döküyordum...ama siz pahalıya alıyorsunuz yahu entele losyonunu ben bornovada aktarımdan 15tlye alıyorum..hatta yani normal satış fiyatı böyle ben tanıdık indiriminden faydalanıp daha da uyguna alıyorum...iyice araştırın arkadaşlar..bu losyon ilk çıktığında 25ti..20 oldu..şimdi 15..ama işe yarıyor arkadaşlar tavsiye ederim...saçlarım parlıoooo:))

allahimmm hemen aktara gitmem lazim =) ama malesefki her yerde bulunmuyor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…