Saç Uzatma Yöntemleri Entele sa bakm losyonu kullananlarn alan

sinamekili kürü uyguluyorum 1,5 ay falan oldu enteleyi duymuştum ama zehirli ot diye cesaret edmedim bgnde aktar da losyou sordum bitmiş yrn getiririz dedi bakalım ona da başlayalım neler olcek acep :)

valla ilk denememi dün yaptım saçlarımın uçlarındanda aldırmıştım dün zaten ardından sürdüm bgn yapmadım yrn tekrar yapıcam ama şişe çok küçük hemen biticek gibi :S üstelik 25 e aldım ben.her aktarda da bulunmuyor. baya pahalıya patlıycak gibi görüdnü gözüme

sen gerçekten pahalı almışsın. ben 15 e aldım ve sürekli kullanırsam aktar fiyatta indirim de yapar diye düşünüyorum. ama hala kullanmaya başlamadım.

ben de entele kulanmaya başladım bakım yağı şeklinde.
haftada bir tüm saçıma sürüyorum resmen yağa batıp çıkıyorum
bu 3. kullanışım . öyle aham şaham bir fark göremedim.
2 ay falan olsun bakalım daha iyi anlaşılır

canım sen ne kullandın acaba markası neydı ? cunku o yag gbı fılan bsey degıl su gıbı sıvı ve zaten cok az 30 ml fılan öle tum saca surmek ımkansız hemen bıter kı zaten saca surmenın anlamı yok cunku dıplerıne surmelısınkı uzamasını saglasın.

kızlar bu arada söylemyı unuttum daha önce forumda paylaşmıştım saçlarımı karamel yapcam dıye yaktım ve kestırınce kınalı yapıncak gıbı yanık kısa kısa oldu dıye. bende yıne k k. de gördum entele sac bakım losyonunu ondan aldım 2 kez kullandım ama saclarım ınanılmaz uzadı yanı bu cok bellı oldu bence cok etkılı kı onlar temız saca uygulayın yazmıslar kutu uzerıne ben hep kırlı saca uyguladım üşendim. öyle bıle etkı ettı. bunu cıkaran kısıye sonsuz sevgıler ben memnunum bırazcıkta fıyatı ucuzlarsa cook sevınecegım gercekten...

bendeki yağ şeklinde , zeytinyağı gibi ve fısfıslı.

tüm saçıma uyguluyorum çünkü çok yıpranmış ve kırılmış haldeler.
amacım hem uzaması hem de biraz da olsa toparlanması

ne yaptıysam 1 cmden fazla uzama yok bide bunu deneyeyim dedim kullanmaya başladım bugün bakalım inş fayda eder şu uzamak bilmeyen saçlarıma..

ben ne entele nin yagini ne de losyonunu bulabiliyorum.. sanssizlik bende galiba :))

Benim saçım nerdeyse 1 yıldır aynı boyda. Hiçbir şekilde uzamıyor. Organix'in mocha espresso şampuanını kullanmaya başladım 1 aydır arkadaş önerisiyle. Onların acayip uzatmış saçını ama benim uzamaya inat eden saçlarıma pek etki ediyormuş gibi gözükmüyor. Şimdi sipariş ediyorum, bu losyonu. Eğer benim saçlarım uzarsa, bu losyonun etki etmeyeceği saç yoktur. Biraz deneyip buraya yazacağım.

Son düzenleme:

ben çok memnun kaldım 1 kutu kullandım 15 tl ye almıstım 5 cm uzadı

ben çok memnun kaldım 1 kutu kullandım 15 tl ye almıstım 5 cm uzadı

Canım ben de 2 paket aldım. İlki bitti ama 2 günde 1 kullandım. 1 haftada hemen bitti ve pek de uzamadı yani saçım. Bi fark olmadı. Sen 1 kutuyu ne kadar sürede kullandın? Ne kadar süre içinde 5 cm uzadı?

Ben 1 paketi bitirdim ve 2. sinin de dibinde 1 kullanımlık kaldı. Etki etmiyor değil, 2 cm falan uzama oldu 2 3 hafta içinde fakat 2 şişe bana kargo dahil kırk küsür liraya mal oldu ve 1 şişe 3 kullanımda bitiyor oda azar azar sıkarsanız. Ben en az 10 cm falan uzatmak istediğimi düşünürsek baya tuzlu olucak bana. Bu kadar para vereceğime hc ürünü alırım diye düşündüm çünkü en azından o 1.5 ay kullanılıyor. Yan olarak da sinameki kürünü yaparım, hem daha ucuz hem de daha etkili diye düşündüm.

netten almanıza gerek yok ben denizlide bile bir aktarda buldum siz de önce biraz araştırın bence.. düzenli kullanmadığım için bi sonuç yazamıyorum buraya

arkadaşlar beende yeni sipariş verdim bu losyonu heralde yarın elime ulaşır saçlarım şuanda erkek gibi kullananlar varsa ne akdar sürede ne kadar bi uzama oldu paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…