Saç Uzatma Yöntemleri Entele sa bakm losyonu kullananlarn alan

allahimmm hemen aktara gitmem lazim =) ama malesefki her yerde bulunmuyor :S

aktarlardan yada net üzerinden alabilirsin cnm.Entele Saç Bakım Losyonu 30ML/Doğal Yoldan Saç Uzatmak İsteyenlere Yardımcı yaz bulursun.ben çok yararını gördüm. saçlarım dökülmüyor yoksa geçen sene sonbaharda dökülen saçlarımı hatırlıyorumdaaa:)

canim sen bilirsin ama bence dalin kullanma dalinin hic bir etkisi yok o bakim falan yapmiyor sadece sacin nasilsa oyle kaliyor bitkisel bi sampuan kullanmak en iyisi insallah en kisa surede uzar saclarimizzvereliniortakhihoyyyt

çamterabentini şampuanınızda kullanacaksanız 1 tl lik bir şampuan dahi olabilir çünkü hangi şampuanın içerisine katarsanız katın aynı etkiyi gösterir önce kimyasalları inceltir ve silikonu yok eder şampuan farkettiyseniz cıvıklaşır sadece bazı kalır oda köpürtür. yani dalin olmuş elidor olmuş hiç farketmez tatlım.a.s.
Fakat normal kullanıldığında evet bakım yapmayabilir. Bebekler için formülü çok hafif yapıda olugu için banada bizim saçları temizlemez gibime geliyor opuyorumnanaktan

valahi kızlar süpersiniz benimde saçlarım kısa ve uzatmak istiyordum.internetten yağlara otlara falan baktım.ben hep böyle okurum ama yok şunu şununla karıştır beklet bana göre değil .bu konuda üşengeçim galiba.losyon süper fikir.adamlar hazır karışımı yapmış hemen deniycem.

arkadaşlar bende birbuçuk haftadır entele losyonunu kullanıyorum mucizevi birşey gerçekten çok uzatıyor ama içinde çok az var üç kullanımlık oda sadece diplerine sürdüğünüzde, yani bir hafta kullanmak için üç kutu almanız lazım, içinde elma sirkeside var saçı çok güzel parlatıyor kesinlikle tavsiye ediyorum orda burda aramanızıda gerek yok lokman hekimimiz.comda var 5 tl de kargo ücreti var kapıda ödeme

Arkadaşlar bu losyonu düzenli kullananlar sonuçlarını yazabilir mi? Ne kadar kullanımdan sonra etkisini göstermeye başlıyor? ben haftada iki kere sürdüM.3 defa kullandım daha.Ne kadar zamanda etkisini görmeye başlarım bir fikri olan var mı?

bende duydum kullanmak istiyorum fakat kormuyorda değilim..röflem var ve çabuk uzasın istiyorum kendi saç rengime dönmek için..gerçekten sonuç güzel mi?

ben yeni ikinci uyguladım aynı zamanda çamterebentın+tatlı badem yağı da kullanıyorum ıkısını aynı anda degıl ayrı ayrı bır gun bırını bırgun bırını + dunde sutlu maya ısıne gırdım eh artk bırınden bırının faydasını goruruz dımı ıskence gıbı yakında annemın tepesi tar ota b.k para verıyosun dıye smdıden soylenıyo zaten ama yapıcak bısey yok sac problemı olan benım dımı netıcede

ben de dün losyonu görüp aldım. sinemaki günlerine ara verdiğim haftalarda kullanırım diye. dün bir deneyeyim dedim,sıktım saç diplerime,öyle uyuyakalmışım. sabah da saçlarımı yıkayacak vakit yoktu. o şekilde geziyorum hala. eğer bana bir şey olmazsa bilin ki kimseye birşey olmaz bu losyondan.

20 milyona aldım ve abartmiorum ama faydasını 2. kullandığımda anladımm zemuszemus

Yok canım daha neler.
ikinci kullanımda bi canlılık, parlaklaık, dolgunluk falan desen anlarım ama, "iki kere kafama losyon sürdüm saçımdaki uzamayı farkettim" inandırıcılıktan çok uzak.

bu resimler arasındda 15 günlük farkk var rengine bakmayın çok uğraşırım saçımla uzamışmı entele losyonuyla siz karar verin

kızlar ben de uzun zamandır bir bakım yağı kullandım çok da memnundum cidden ciddi anlamda uzama sağlamıştı.ama gelin görün ki tüm emeklerim heba oldubugün sadece uçlarının aynı hizadalığını alsın,pırasa görünümü gitsin ve üçgen bir şekil versin diye kuaföre gittim,sakın boyundan almayın diye de okadar uyardım,inanır mısınız uçları sanki saçlarımın ucuna takılmış ip gibi durdu.seyrek seyrek böyle çatal çatal,üçgenlik falan da yok. ne yapmalıyım kızlar:2: o kadar güçlü ve güzeldi ki saçlarım,reklamlardaki kızlar gibiydi

ikinci resmi düz koysaydın daha iyi değerlendirebilirdim ama görebildiğim kadarıyla uzama söz konusu

hangi saç bakım yağı acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…