bende entelenin bir faydasını görmüyorum ya umudum sinameki de oda olmadı turp :)
eyvahlar olsun, bi de bu çıktı başımaiki ay önce kaynak sevdamın yerini doğal bakım kürleri aldı :)) bugün aktar entele losyonu çabuk uzatıyor dedi, yeni takıntım bu sanırım :))
kızlar ya benimde saçlarım çok dökülüyor.belimde olan saçlarımı kat kat omuzumdan birazcık daha aşağıda kestirdim.ama dökülme durmadı.birde kısaldığı için çok üzülüyorum.bu entele dökülmeyi de durduruyor mu?
ben de dün losyonu görüp aldım. sinemaki günlerine ara verdiğim haftalarda kullanırım diye. dün bir deneyeyim dedim,sıktım saç diplerime,öyle uyuyakalmışım. sabah da saçlarımı yıkayacak vakit yoktu. o şekilde geziyorum hala. eğer bana bir şey olmazsa bilin ki kimseye birşey olmaz bu losyondan.
sorma arkadaşım...bu ara fena takıntı oldu saçlarım..ciddi ciddi depresyondayım da haberim mi yok acaba?
kafam resmen büyücü kazanına döndü. yok o yağ yok bu ot....
ama şaka bir yana çok faydasını görüyorum bakımlarım...
bu losyonu ben de denemek istiyorum...zaten bi bu kaldı...haftanın 5 günü kafam poşette sarılı geziyorum evde:)))
çocuğun, eşimin psikolojisi bozuldu...evde uzaylı gibiyim:)))
saç uzatıcam diye adamın gözü dışarı kayacak:)))
sorma arkadaşım...bu ara fena takıntı oldu saçlarım..ciddi ciddi depresyondayım da haberim mi yok acaba?
kafam resmen büyücü kazanına döndü. yok o yağ yok bu ot....
ama şaka bir yana çok faydasını görüyorum bakımlarım...
bu losyonu ben de denemek istiyorum...zaten bi bu kaldı...haftanın 5 günü kafam poşette sarılı geziyorum evde:)))
çocuğun, eşimin psikolojisi bozuldu...evde uzaylı gibiyim:)))
saç uzatıcam diye adamın gözü dışarı kayacak:)))
saç takıntısı fena valla, annem isyanlarda turbun kokusundan dolayı, kardeşim '' bu sefer ne sürdün kafana '' diye dalga geçiyor, nişanlım durumdan memnun ama, senin saçların ne güzel parlıyor diyor, e gaza geliyorum bende napıyım
merhaba,
entele otu şeklindeki halini hiç kullanmadım ama losyonunu kullandım
saç diplerinizde yara falan varsa kesinlikle düşünmeyin
düzenli şekilde bitene kadar kullandım çok da umutluydum
banyodan 3saat önce saçıma uygulayıp banyo bonesiyle bekleyip banyoda yıkadım
ama öyle ayda bilmem kaç santim uzamalar olmadı
bakım olsun diyorsanız kullanın
benim saçımı uzatmadı, kullanma amacı uzama görmekse otu kullanılmalı bence
bir de onu deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?