Saç Uzatma Yöntemleri Entele sa bakm losyonu kullananlarn alan

arkadaşlar bişey sorucam ben yaa.. bu entele otunu sirkeli suda kaynatma formlu vardı ben uyguladım gerçkten işe yarıyo ama kokusu berbat. bu losyonun kokusu nasıl _? çok agrmı sirke gibi mi kokuo buda :d :18:

eyvahlar olsun, bi de bu çıktı başıma iki ay önce kaynak sevdamın yerini doğal bakım kürleri aldı :)) bugün aktar entele losyonu çabuk uzatıyor dedi, yeni takıntım bu sanırım :))

eyvahlar olsun, bi de bu çıktı başıma iki ay önce kaynak sevdamın yerini doğal bakım kürleri aldı :)) bugün aktar entele losyonu çabuk uzatıyor dedi, yeni takıntım bu sanırım :))

sorma arkadaşım...bu ara fena takıntı oldu saçlarım..ciddi ciddi depresyondayım da haberim mi yok acaba?
kafam resmen büyücü kazanına döndü. yok o yağ yok bu ot....
ama şaka bir yana çok faydasını görüyorum bakımlarım...
bu losyonu ben de denemek istiyorum...zaten bi bu kaldı...haftanın 5 günü kafam poşette sarılı geziyorum evde:)))
çocuğun, eşimin psikolojisi bozuldu...evde uzaylı gibiyim:)))
saç uzatıcam diye adamın gözü dışarı kayacak:)))

Enteleyi bilmiyorum ama sinameki kesinlikle durduruyor tavsiye ederim

İyisindir inşallah

Hiç güleceğim yoktu ya bende bütün gün öyle dolaşıyorum yakında babam isyana gelecek

Tekrar.............

Son düzenleme:

saç takıntısı fena valla, annem isyanlarda turbun kokusundan dolayı, kardeşim '' bu sefer ne sürdün kafana '' diye dalga geçiyor, nişanlım durumdan memnun ama, senin saçların ne güzel parlıyor diyor, e gaza geliyorum bende napıyım

rüyalarıma bile giriyor artık yaaa((

kızlar meraba ben de bu enteleyi saç dökülmelerim yüzünden kullanmaya başladm 2.kullanışım. Nette ilk kullanımda dökülmeyi keser yazıyodu pek inanmamıştm ve şuan saçlarımın dökülmesi arttı diyebilirim acaba bu normal mi ilk zamanlarda dökülme fazlalaşıp sonra mı azalıyor?

kızlar bende cok aradım bu enteleyı ve her yer zararlı satmıyoruz el altından satanlara sakın ınanmayın dedı . saclarım cok dokuluyor ve cok az kaldı fare kuyrugu gıbı napıcam ben ya nerden buldunuz bu enteleyı

arkadaslar merhaba. ben de aldım henuz kullanamadım. aldıgım aktar kullanırken sacını boyama falan dedı. sız naptınız boyalı saca kullanan yada kullanırken sacını boyatan oldumu aranızda

kızlar ben entele serumunu kullanalı 18 gün oldu ve abartmıyorum 1 cm uzadı saçım............

iki kere kullandım 20 dakika bekletn yazıyodu şişenin üzerinde az geldi bana yarım saate çıkardım

merhaba,
entele otu şeklindeki halini hiç kullanmadım ama losyonunu kullandım
saç diplerinizde yara falan varsa kesinlikle düşünmeyin
düzenli şekilde bitene kadar kullandım çok da umutluydum
banyodan 3saat önce saçıma uygulayıp banyo bonesiyle bekleyip banyoda yıkadım
ama öyle ayda bilmem kaç santim uzamalar olmadı
bakım olsun diyorsanız kullanın
benim saçımı uzatmadı, kullanma amacı uzama görmekse otu kullanılmalı bence
bir de onu deniycem

Yil olmussss 2014 hala faydasini goren duyan bilen yokmu?
Ben bugun siparisi werdim we bugun saclarimi boyattim suanki halimin resmini koymak istiyorum ama hata weriyor.
Haftada bir paylasim yapicam sizdende yorum bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…