arkadaşlar beende yeni sipariş verdim bu losyonu heralde yarın elime ulaşır saçlarım şuanda erkek gibi kullananlar varsa ne akdar sürede ne kadar bi uzama oldu paylaşırsanız sevinirim
Uzama oldu mu şimdiye kadar?
merhabalaaaarrr...yaklaşık 1 aydır entele losyonu kullanıyorum...2 günde 1 yapıyorum sadece saç diplerime sürüp yarım saat bekliyorum ve yıkıyorum..şöyle düşünün mayıs ayında saçımı boyattım dipleri 2 ay önce yeni yeni çıktı..hiç uzamıyor saçlarım...inanılmaz bir dökülme yaşıyorum..derken entele losyonu evet saçlarımı uzattı..yaklaşık 2 parmak kadar uzadı ayrıca ben schwarzkopf'un şu pembe sprey şeklinde olan durulanmayan saç kremini kullanıyorum..saç dökülmem neredeyse kalmadı diyebilirim çünkü resmen 1 kafaya gidecek kadar saç döküyordum...ama siz pahalıya alıyorsunuz yahu entele losyonunu ben bornovada aktarımdan 15tlye alıyorum..hatta yani normal satış fiyatı böyle ben tanıdık indiriminden faydalanıp daha da uyguna alıyorum...iyice araştırın arkadaşlar..bu losyon ilk çıktığında 25ti..20 oldu..şimdi 15..ama işe yarıyor arkadaşlar tavsiye ederim...saçlarım parlıoooo:))
kıızlar ben bi şişe sıktım kullandım ne kadar kullanmaya devam edicem losyonu..
her gün sıktım 4 günde bitti şişe..
ne zaman bunu sıkmayı bırakmalıyım ve ne sıklıkta sıkmalıyım..
yeni bi tane alıp devam mı edeyim kullanmaya
kullanan arkadaşlar cevap veririse çok sevinirm bayram bayram
tatlım bende aldım 12 tl ye entele yağını aktardan bana bir gün yap bir gün yapma 1 buçuk hafta dayanır dedi. ve kullanan müşterilerim arasında 6 cm e kadar uzayan var kesn uzatr ddi kapıldım bende bi heycana aldım. zehirli diyolar falan die sordum bitkisi zehirli o yüzden damıtılıp yağ haline getirmiş ddi. ama bende dikkatli kullanıyorum gözüme falan kaçırmamaya dikkat ediyorum. yanlız kullanıp ii sonuç alan var mı yazabilir mi lüfenn ??? bide biliyosunuzdur ama genede söliyim kafa derisinde yarası olanlar bunu kullanmasın zararlı olabilir. . ufak bi uyarı benden :))
kızlar ben izmirde entele otu losyonunu hiç bir aktarda bulamıyorum lütfen yardımmm
bornovada varsa nerde tam olarak
evet öylemiş yarası olan kullanmamalıymış öyle duymüştüm.. ben bi şişe daha alıp devam edicem bizim burada da 15 tlye satılıyor:44: bazı yerlerde 20tlye satılıyormuş..
bende yeni alacağım şişeyi bi gün sıkıp bir gün sııkmayacağım ama ne zaman etki gösterecek kaç şişe kullanacağım bu şekilde hiç anlamadım doğrusu
bende bakalım bn 3 dfa kullandım sanıyorum 4 de olabilir:) uzamış gibi hissdeiyorum ama uzamamıştır psikolojik olsa gerek. aldığım adam bana 1 şişe kullanıp 6 cm e kadar uzayan müşterilerim var ddi ama bana 3 cm olsa bile yeter yani :)) ama bn bu bitsin yılan yağı almayı düşünüyporum o daha esn uzatıyo parasıda bununla aynı 12. hem enteleyi burda bulamdım bu aldığımı başka bi yerden almıştımm bakalım cnm etkisini görürsem kesnlikle bilgilendiririm seni. sende beni haberdar et durumlardan =)
acaba sonradan mı etki gösteriyor..
tamam canım yılan yağı hakkında mutlaka haber bekliyorum senden iyi ve ya kötü..
ben şuan sinameki kürü uyguluyorum haftada 1, enteleyi de 2 günde 1 sıkıyorum..
eğer saçında dolgunluk sorunu varsa faydasını baya gördüğüm bi formul var onu kesinlikle kullan ben çok faydasını gördüm
yılan yağına daha başlamadım ama kullanır kullanmaz bilgilendiricm canım seni. neymiş o formul anlat bakayımmbiraz var çünküü :)) sianmekiyi yaptım bnde bi süre uzatıtı ama çok kötü bemiks kokuyodu . ben şikayetci olmasamda çevremdekilr yüzünden bıraktım =))
tatlım benim saçım çok azdı ablamında öyle biz genetik heralde diye düşünüyorduk çünkü annemin ve babamında saçları seyrekti..
kuaföre gittiğimde sorardım sürekli ne yapıcam ne yapıcam böyle diye onlarda genetik diye başlarından savarlardı, dermatologa da sormuştum oda genetik dedi..
yanlız şöyle bi durum var benim saçlarım ince telliydi ve her banyoda saçımı önce kalıp sabunla yıkardım..
önce kalıp sabunu saçıma sürmeyi bıraktım ve bir gün ablamın arkadaşının saçlarını gördük aman Allahım resmen şahlanmışlardı.. o kızında saçları benim gibiydi seyrek ve ince telliydi nasıl oldu falan diye sorduk.. benzer bi formul kk da da var ama ben yine yazayım buradaki arkadaşlarda kullansınlar..
bi şişe şampuanın(normal kullandığın sampuan) içinde 2 kutu doğum kontrol hapını toz haline getiriyorsun, sonra 3 ampül bemiks ve 3 ampül bepanten bu kullandığın sampuanın içine ekliyorsun.. iyice karıştırıyorsun ve her saçını yıkadığında önce bu karışımla daha sonra normal karışımsız bir şampuanla saçlarını yıkıyorsun..
ben inanmamıştım saçlarımın gürleşeceğine ama çok güzel oldular.. bence kesinlikle dene bu arada hiç bi sorun olmadı önce düşündüm acaba haplardan bişey olur mu diye olmadı, diğer arkadaşlarda bi etki görülmemiş :)
saçlarımda gürleşme problemini hallettim şimdi uzatmak için bişeyler yapıyorum sinameki kürüne devam senden aldığım bilgiler doğrultusunda yılan yağını da kullanacğım :) bide turplar çıksın turp bakımınıda yapıcam :122:
vay canınaaaya benm sadece önlermde saç çıksın bana yeter ( 2 kutu doğum kontrol hapi fala değil mi ya .s bide yıkanırken saçında kalmazmı onlar toz toz.?? bidee bemiks çok kokuyo tatlım ya onu bi daha kullnmaya cesaret edemem ama bepanten atyodum zaten 1 tane 2 ye çıkartayım onu bide doğum kontrol alayım bari yaa inş çıkarır benm dee çünkü önlerim çook az ay çok soru sordum ama bu sonn :) bu doğum kontrol hapının adı ne cnm ya ? :))
canım o haplar zaten ezilince saçta kalmayacak kadar toz haline geliyor yıkayınca da gidiyor.. formulde 2 kutu doğum kontrol hapı denmişti fazla değil galiba..
hapın markası önemli değil biz en ucuzundan 2 kutu almştık, kendi aldığım markayı hatırlamıyorum böyle yeşilli beyazlı bi kutusu vardı o aklımda sadece
bemiksin değişik bi kokusu var ama mesela önce bu formulle saç yıkayıp ardından normal şampuanla saçı yıkadığımız için bide uzun süre saçta kalmadığı için bende hiç koku olmadı.. bide yoğun olarak şampuan oluyor bemiks ve bepanten 3 ampül yoğunluk şampuanın olduğu için şampuanın kokusu ağır basıyor galiba..
ben sadece sinamekide formulundeki bemiksin kokusunu hissettim.. şampuandaki formulde bemiksin kokusu çok çok az geliyordu:108:
hımm ya birisi sacımı çok döktü diyodu bnde tırstım ya dökülecek kadar saçım yok zatenn .s :)
korkuyorumondan ya kararsızım kullanıp kullanmamak konusunda .s
şidi sarımsak yağı kullnıyorum saç çıkması için..
entelem bitti ama bn bi faydasını grdüğümü sanmıyorum .s milletin nasıl uzuyo 6 cm şaşıyorum .s
biraz bekleyp yılan yağı alıcm tek umudum o uzaması konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?