entellektüel birinden hoşlanmak

Zweig iyi hoş da kitapları marketlerde bile satılıyor. Ben de kalbur üstü bir zevkten bahsediliyor sanmıştım. O kadar abartılacak bir durum yok sanki. Sürekli kitap muhabbeti yapmak da sıkabilir. Tiyatro, konser vs bir etkinlik planı güzel olabilir bence de.

Ay kesin okumam lazım

Bi de çok kısa oldukları için plajda, havuz başında 1 saatte okunacak türden kitaplar. Kalburüstü derseniz Sarte kitapları derim, beyin yakacak türden

Çok teşekkür ederim
Anadolu yakasında o kadar fazla olmuyor ama bakarım bunlara eğer denk gelirsem kaçırmak

Çok teşekkür ederim
Anadolu yakasında o kadar fazla olmuyor ama bakarım bunlara eğer denk gelirsem kaçırmak
Olmaz olur mu yaaa, neler neler var.
Daha bu cumartesi için arkadaşlarıma tek tek yazdım
İki oyunda kendince çoook keyifli, iki oyunun da biletleri normalde birkaç yüz liraya satılıyor, İBB bedavaya getirmiş.
Ne harika ve bedava etkinlikler var, insanlar bilmediği için gitmiyor.
Valla ışınlanma icat edilse kimse tutamaz beni:)

Aaa çok iyi ya ilk kez görüyorum
Konserlerini falan gördüm de bunları görmemiştim
Sadece o attığın sayfadan mı takip edebilirim

Aaa çok iyi ya ilk kez görüyorum
Konserlerini falan gördüm de bunları görmemiştim
Sadece o attığın sayfadan mı takip edebilirim
Şu, Bu var şimdilik aklıma gelen
Onun bir vasıta ile gidebilecegim yakın ve CHP'li belediyeleri takip ediyorum (bu siyasi bir şey için değil, tiyatroya bütçe ayırdıkları için. Mesela Şener Şen'i Bağcılar Kağıthane getiremez ama şişli besiktas getirebilir) . Müze gazhane sayfasına da bakabilirsin, orada da çok güzel etkinlikler oluyor. Mesela her çarşamba ünlü sanatcilarin açıkhava,yastıklarda oturmalı konseri, haftasonu söyleşileri, film gosterimleri falan oluyor. Cumartesi zeki demirkubuz vardı mesela:)
İstanbul kitapcilarinda da stand-up gösterileri ve supriz sanatçıların konseri olabiliyor. Ama cidden supriz..mesela kim diye gidip Kaan tangoze dinleyecek kadar supriz
Falan filan :)
Konuyu sabote ettiysem üzgünüm :)
Ama yaz geldi, ülkede de ekonomik kriz var . Bol bol değerlendirin bence bunları, tasarruf ettiğiniz paralarla da daha kalitelilerine gidersiniz

Ben bazen eşime e-book umu uzatır mısın diyorum, o da bana atıp al biraz kültürlen diyor şakasına, bu post da onu çağrıştırdı bende çevresini entelektüel yapma çabası içindeki insanlarla çok geriliyorum. Bir arkadaşımız okuldayken, sevgilisi olduğu zaman kendi okuyup siyasi ve tarihi bilgisinin temellerini attığı kitapları verirdi ama ödev gibi böyle oturur sonrasında resmen sınav yapardı
Ben bu tarz durumlarda karşıdaki kendi zevkine göre bir şey verdiyse, ben de kendi zevkime göre veririm. Sürekli onun hobisi üstünden dönecek değil yani bence karşılıklı bir paylaşım olması lazım.

Ben sevmem yahu Rus Edebiyatını, oldum olası zevk almamışımdır bana hep çok statik kendini tekrar eder şekilde gelmiştir Ben Amerika ve Güney Amerika severim mesela, ikisinden de acaip cevherler, çok değişik eserler çıkıyor... Bilim kurguyu ben de severim SW de başlı başına bir evren bence sen de izle panpa

Sen de yazılımcıydın di mi , biliyorum ben sizi :) çekemem bu yaştan sonra SW falan o da eksik kalsın

En heyecanlı yerinde bitirmişsiniz hikayeyi. Evlendiler mi, yapıldı mı o aşiret düğünü ?

.
En heyecanlı yerinde bitirmişsiniz hikayeyi. Evlendiler mi, yapıldı mı o aşiret düğünü ?
Yok yahu, kızın ailesi 1 kiloya yakın altın istemiş.
Bu konuyu ben arkadaşımla yaklaşık iki yıl önce konuşmuştum ve milyonlar ediyordu altınlar. Sanırım ayrıldılar sonra.
Kız diretmiş altın konusunda.
Ben ilk başta espri yapıyor sanıyordum arkadaşım ama ciddi ciddi bitmiş sonra.
Yani içimizdeki entel, şemmame'yi duyana kadar.
Sonra gelsin erik dalı, damat halayı...

Arkadaşınıza geçmiş olsun mu desem, verilmiş sadakası varmış, hayırlı olsun mu desem; karar veremedim.

1 kilo altını: elma armut ister gibi; öylece istemişler yani.Vay be.

İlk mesaj entelektüel falan son mesaj altın şemmame noluyor agzudjkdkdkdkd

Arkadaşınıza geçmiş olsun mu desem, verilmiş sadakası varmış, hayırlı olsun mu desem; karar veremedim.

1 kilo altını: elma armut ister gibi; öylece istemişler yani.Vay be.
Aşiret kızı sevmeseymiş. Sen hiç, takılan altınlar yüzünden omurgası eğrilen, boynu kırılan aşiret kızı düğünü görmedin mi
İki çeyrek altınla gelin oldum, aşiret olamayışımıza yanarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…