- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.380
- 798
Ben de spritüel konuları okuyup olumlama yapmak istediğim zaman açıyorum yt müzikten "para bizde" şarkısını. Hem oynuyorum, hem olumlama yapıyorum. Muazzam sözleri var şarkınınMavi sabah kitap okuyup akşam halay cekmeye gitmistim çok da güzel oluyor hepsi bir arada
Para bizde sohret bizde siz de ne varBen de spritüel konuları okuyup olumlama yapmak istediğim zaman açıyorum yt müzikten "para bizde" şarkısını. Hem oynuyorum, hem olumlama yapıyorum. Muazzam sözleri var şarkının
Güzeliz çok çok, çekemeyen çooook para bizdeee
Siz de ona bir kitap hediye edin ama kendiniz de okuyun muhakkakSelamlar,
Kitap okumayı çok seven, tiyatrolar diziler sinemalar hakkında konuşabilen birisiyle tanıştım. Hem akademik hem de normal edebi eserlerle ilgili kitap önerisinde bulunuyor sürekli. En son bana bi kitabını getirdi, okumam için, güzel bir jestti fakat ben hep alıcı konumuna düştüm. Sürekli kitap öneren veya istersen getireyim oku vs diyen o. Bu bana verdiği son kitabı okudum ve 2 güne kendisine geri vereceğim. Sizce beraberinden ben nasıl bir jest yapabilirim? Kitap hakkında konuşalım diyeceğim, bu eminimki hoşuna gider fakat başka? Fikirlerini paylaşırsanız mutlu olurum, teşekkürler şimdiden. Kitaplarla ilgili bilgi birikimi olanlar için şunu söyleyebilirim, Rus edebiyatını ve tarih hakkında okumayı seviyor.
dikkatini çekmek istiyorsanız ona benzemeyin,onun gibi olmaya çalışmayın,kendiniz olun,her insan farklıdır ve farklı özellikleriyle sevilir,o kitap seviyordur,siz film seviyorsunuzdur,o tiyatro seviyordur,siz gezmeyi vs.aynı şeyleri yaparsanız çeşit olmaz sıkılırsınız,adam kendisiyle geziyor,vakit geçiriyor gibi olur,aparatif birşeyler hazırlayıp film izlemeye davet edebilirsiniz,ikinizinde deneyimlemediği birşeyi ilk defa birlikte yapabilirsiniz...Selamlar,
Kitap okumayı çok seven, tiyatrolar diziler sinemalar hakkında konuşabilen birisiyle tanıştım. Hem akademik hem de normal edebi eserlerle ilgili kitap önerisinde bulunuyor sürekli. En son bana bi kitabını getirdi, okumam için, güzel bir jestti fakat ben hep alıcı konumuna düştüm. Sürekli kitap öneren veya istersen getireyim oku vs diyen o. Bu bana verdiği son kitabı okudum ve 2 güne kendisine geri vereceğim. Sizce beraberinden ben nasıl bir jest yapabilirim? Kitap hakkında konuşalım diyeceğim, bu eminimki hoşuna gider fakat başka? Fikirlerini paylaşırsanız mutlu olurum, teşekkürler şimdiden. Kitaplarla ilgili bilgi birikimi olanlar için şunu söyleyebilirim, Rus edebiyatını ve tarih hakkında okumayı seviyor.
Siz de okudugunuz kitaplardan tavsiye verin hatta yeni kitap alipbokuyun elinizde girurse bitirince bana ver diyebilir. Aslinda bahsettiğiniz tarz ben de seviyorum. Musait olunca bir bakip oneri olarak yazabilirum sizeSelamlar,
Şu da kitap önerirken karşı tarafı düşünerek öneride bulunmuş olabilir, zor bir kitap Verde bu da uygun olmaz .Getirdiği kitap öyle her yerinden entellik akacak bir eser değil zaten, beş yere gitseniz üç yerde çok satanlar rafında. Jest olarak hoş ama sizi bu verici hali belliki huzursuz ediyor. Kendinizi yetersiz görüyor gibi bir izlenim verdiniz. Uygun değilsiniz demek ki. Sürdürmenin manası yok malesef.
Gazhaneyi takip edebilirsin, yaz kış sürekli etkinlik oluyor, açık hava sinemaları henüz başlamadı diye biliyorumYengenç ya sen bilirsin
İstanbulda hiç önerebileceğin yazlık sinema var mı Anadolu yakasında ?
( konuyla pek ilgisi yok ama ) önerin varsa alırım bir dal
Çok özendim enerjinize. Maşallah diyim de kem gözlerden korununOlmaz olur mu yaaa, neler neler var.
Daha bu cumartesi için arkadaşlarıma tek tek yazdım Eki Görüntüle 3250807 Eki Görüntüle 3250808
İki oyunda kendince çoook keyifli, iki oyunun da biletleri normalde birkaç yüz liraya satılıyor, İBB bedavaya getirmiş.
Ne harika ve bedava etkinlikler var, insanlar bilmediği için gitmiyor.
Valla ışınlanma icat edilse kimse tutamaz beni:)
Takibe aldım şimdiGazhaneyi takip edebilirsin, yaz kış sürekli etkinlik oluyor, açık hava sinemaları henüz başlamadı diye biliyorum
Çok haklıısnŞu, Bu var şimdilik aklıma gelen
Onun bir vasıta ile gidebilecegim yakın ve CHP'li belediyeleri takip ediyorum(bu siyasi bir şey için değil, tiyatroya bütçe ayırdıkları için. Mesela Şener Şen'i Bağcılar Kağıthane getiremez ama şişli besiktas getirebilir) . Müze gazhane sayfasına da bakabilirsin, orada da çok güzel etkinlikler oluyor. Mesela her çarşamba ünlü sanatcilarin açıkhava,yastıklarda oturmalı konseri, haftasonu söyleşileri, film gosterimleri falan oluyor. Cumartesi zeki demirkubuz vardı mesela:)
İstanbul kitapcilarinda da stand-up gösterileri ve supriz sanatçıların konseri olabiliyor. Ama cidden supriz..mesela kim diye gidip Kaan tangoze dinleyecek kadar supriz
Falan filan :)
Konuyu sabote ettiysem üzgünüm :)
Ama yaz geldi, ülkede de ekonomik kriz var . Bol bol değerlendirin bence bunları, tasarruf ettiğiniz paralarla da daha kalitelilerine gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?