- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.996
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yengenç ya sen bilirsinBilmem, ben de çevremdeki kimseye o gözle bakmıyorum ama herkesi oyuna davet edip duruyorum. Bu geçtigimiz hafta 2 ayrı oyun izledim, birine bir erkeği (yaşı 74) davet ettim,birinde bir kız beni davet etti. Bir sonraki haftaya da iki biletim var, birine gençten bir delikanli davet etti - izlesen seversin diye, birine de bana iyiliği dokunmuş bir çocuk vardı,ben onu davet ettim.
Yani böyle şeyler bana normal geliyor. İnsanlar yalnız oyun izlemek istemedikleri için hep birilerini davet eder. Ben sırf bu sezon 15 ayrı erkeği davet etmisimdir. İçlerinden sadece bir tanesine aşıktım, o da zaten sevgilimdi:)
Bence özel davet gibi değil de dünyanın en doğal seyiymis gibi ,bunu hep yapıyormussun gibi sor gitsin![]()
Kurak Günler'e davet etmeyin bence. Hoşlandığın kişiyle gay aşkını izlemek biraz garip olabilir. Ya da düşündüğümün aksine güzel de olabilir, sizin kararınız.tamamdırr:)
çok tatlı bi çift olduğunuza eminim:) Allah bozmasınBen Rus edebiyatına bayılırım, klasik müzik severim . Kocam bilgisayarda oynamaktan, star Wars vs bilimum bilim kurgu filmlerini sever . Ben bebeğe frank Sinatra dinletiyorum, o Taylor Swift midir nedir onu . Emily Bronte yi duymamış bile Ama aynı zevklerimiz olsaydı bana o kadar çekici gelmezdi , sıkıcı bir çift olurduk
Mutlaka iyi bir araştırma yapar öyle davet ederim:)Kurak Günler'e davet etmeyin bence. Hoşlandığın kişiyle gay aşkını izlemek biraz garip olabilir. Ya da düşündüğümün aksine güzel de olabilir, sizin kararınız.
her mesajında hayatına özenmem normal miiiiBilmem, ben de çevremdeki kimseye o gözle bakmıyorum ama herkesi oyuna davet edip duruyorum. Bu geçtigimiz hafta 2 ayrı oyun izledim, birine bir erkeği (yaşı 74) davet ettim,birinde bir kız beni davet etti. Bir sonraki haftaya da iki biletim var, birine gençten bir delikanli davet etti - izlesen seversin diye, birine de bana iyiliği dokunmuş bir çocuk vardı,ben onu davet ettim.
Yani böyle şeyler bana normal geliyor. İnsanlar yalnız oyun izlemek istemedikleri için hep birilerini davet eder. Ben sırf bu sezon 15 ayrı erkeği davet etmisimdir. İçlerinden sadece bir tanesine aşıktım, o da zaten sevgilimdi:)
Bence özel davet gibi değil de dünyanın en doğal seyiymis gibi ,bunu hep yapıyormussun gibi sor gitsin![]()
Konuşan bağımsız olarak kitap nasıldı acaba?Stefan Zweig-Bilinmeyen bir kadının mektubu
Yazın belediyelerin açıkhava sinemaları oluyor, üstelik ücretsiz , patlamış mısır ikramliYengenç ya sen bilirsin
İstanbulda hiç önerebileceğin yazlık sinema var mı Anadolu yakasında ?
( konuyla pek ilgisi yok ama ) önerin varsa alırım bir dal![]()
Böyle mi dedi?Benim böyle bir arkadaşım vardı, sevgilisi olmuş, sürekli kitaplardan ve edebiyattan, Rus edebiyatından, sinemadan, kült filmlerden, Fransız devriminden falan bahsetmişler. Ballandıra ballandıra anlatıyordu, bir gün arkadaşla buluştuk. (Erkek olan benim arkadaşımdı)
Başladı dert yanmaya.
Kitap çok ince 60 70 sayfalık. Çok güzel bi kitap açıkçası, kalbime dokundu. Yazarı da zaten psikolojiyi çok iyi ele alan harika bir kaleme sahip biri. Konusuna değinmem gerekirse bir hanımefendinin hayatının aşkına yazdığı bir mektubu konu ediniyor. Kadının adını sanını, kim olduğunu bilmiyoruz. Adamın ise adının R olduğunu veriyor yazar. Kadın henüz çocukken adama aşık oluyor ve bu aşk kadının genç kızlığı ve yetişkinliğine kadar devam ediyor. Kadının o tükenmez tutkulu ölümsüz aşkını ele almış yazar. Bi erkek olarak bı kadının duygularını öylesine güzel işlemişki, okunmaya değer bir kitap. Çok satılanlar arasında bayağı bilinen bir kitaptır fakat bu sizi kitaptan uzaklaştırmasın. Eminimki üstünüzde etki bırakacaktır.Konuşan bağımsız olarak kitap nasıldı acaba?
Yaa ahahhahahaa Umut Sarıkaya, beni can evimden vurdunBöyle mi dedi?
Karikatür yasak olduğu icin
Hayatımı guzellestirmek için çok çabalıyorum ya. Yoksa salsam benim hayatımın da bir esprisi yokben yerinde olsam beğendi
her mesajında hayatına özenmem normal miiii![]()
müzelere falan gidinDüzeltme için teşekkür ederim:) Dışarı aktivitesine o kadar cesaret edemiyorumki...
evet evet değil, bana verdiği kitap Zweig'ın. Kendisi genel olarak seviyor Rus edebiyatını demek istemiştim. Teşekkürler öneri içinZweig Rus edebiyatçı değil ki. Kitapları çok kısa, tek solukta okunabilecek eserler. Rus edebiyatı derseniz Dostoyevski üzerine tanımam, bence kendisi edebiyatçıların şahıdır, ennnn sevdiğim kitabı da Karamazov Kardeşler. Okuduğu bir kitap değilse hediye etmeyi düşünebilirsiniz.
Rus edebiyatını ben de çok severim, Dostoyevski'nin hayranıyım açıkçası:) Bence bu kişiyle çok güzel şeyler paylaşabilirsiniz, okuyan insan çok az kaldı.evet evet değil, bana verdiği kitap Zweig'ın. Kendisi genel olarak seviyor Rus edebiyatını demek istemiştim. Teşekkürler öneri için