geveze bacim satilmadiysa all...mrc benim forumdaki ilk arkadasimurunleride bana kucuk geliyo ama yesssyenii:) o nubuklarada bayilmistim pempesi daha guzeldi ama o satildi bunu bilmiyorum valla:)bu arada fancy de begendigin cantayida mrc kapti soyliyimm
mrcajans arkadaşımız çok naif ve anlayışlı bir bayan.Ben de ilk alışverişimi ondan yaptım.Ona çok teşekkür ediyorum her şey için.sevgilerimle...
fancydeki çanta ilk görüşte çok hoşuma gitti sonra gözüm alıştı vazgeçtim.ayrıca söylediklerin içinde teşekkür ederimm
hatırlıyomusun ben ptt hesap açmıcam burlarda pek takılmıcam zannımca diyordun
akmasa damlıyo ya şükürözledim seni çook uzagız görüşemiyoz he
yoksuunki ortalardaaa...iyi annesin bebeginle ilgileniyosun butun gun benim gibi forumla pit pazariyle degil
sayfam gerilere gitmiş gene ilgilenemeyince misafirlerim vardı
Eki Görüntüle 867236 Eki Görüntüle 867285 Eki Görüntüle 867280 Eki Görüntüle 867273 Eki Görüntüle 867265 Eki Görüntüle 867297
Eki Görüntüle 867207 Eki Görüntüle 867208 Eki Görüntüle 867209 Eki Görüntüle 867206 Eki Görüntüle 867190 Eki Görüntüle 867193 Eki Görüntüle 867201 Eki Görüntüle 867200 Eki Görüntüle 867202
ne alırsan 5 tl, bazıları 5 tl altı 3,4,6. sayfadada kıyafet ar onlardanda satılanlar var yakın zamanda ilgilencem inşallah begenene yardımcı olurum fiyatlarda.bana alışveriş yaptıgım arkadaşlara dahada yardımcı olurum duyurulurr
Canim benim hepsini bir toparlayip tekrar eklesen benimde sormsk istedjklerim var ama hangisi satildi hangisi satilmadi karistirdim ))
tamam canımcımda hepsi nasıl toparlanıyor onu bilmiyorumda yapcaz bişeyler yakın zamanda inşallah
canım 1. sayfadan yeşil elbiseyi almak istiyorum birde diğer sayfalarda satılmayanlar hangileri koyabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?