tamamdır ayırdım.başka birşeyler varsa begendiginiz tek kargo ödemiş olur avantajlı olursunuzdaha bir sürü güzel parça duruyor..
elinde kombinezon var mı siyah askılı diz üstü falan.
takas düşünseydin çok ii olcaktı ewlenceğim için dolapları boşaltıyrm hepsini götüremem çünkü çok uyguna veriyorum o yüzden
bende bu gece mutfak eşyası eklicektim konumu açıyım eksigin varsa tamamlarsın begenirsen .çok degil ama güzel parçalar koyucamkıyafette takas istemiyorum çünkü satışa koyduklarımdanda anlarsınki burdaki bu kadarsa evimdekiler ne kadardır ayrıca kız milleti evlenirken evden bi kamyon eşya taşıyo napcan
aynen canım işte bende kullanmadıklarımı taşımıyım boşuna diyorum.çanta aksesuar falan varsa düşünebilirim saat de olur.bindallı ve kombinezon arıyorum bi de bu ara..
aksesuar bakmam lazım küpe yüzük gibimi yoksa kemer fular gibimi yoksa hepsimi?kombinezon varda eşim istemedi emir demiri keser bende eklemedim hiç eger alışverişimiz yüklü olursa hediye koyarım etiketli olanlardan bende çok aldıydım
En bastaki buz mavisi elbiseyle alyinfaki diyah beyaz satildimi acaba
gri transparan deri görünümlü taşlı üst bede yazmıyor 38 kalıba az büyük üstü dolgun olanlarda çok daha hoş olur-7tl
kadife yılan derisi görünümlü yandan fermuarlı tulum 38 bedenden az büyük-11tl
bakır rengi kol kısmı bol modelli gömlek 2 beden-4tl
india işi transparan cebli şalvar pantolon standtr beden 38 kalıba az büyük-9tl
kot görünümlü yanfan fermuarlı şalvar etek görünümlü kendinden kemerli elbise 42 beden-6tl
beyaz puantiyeli ön arkada kurdale detaylı triko kazak stndrt 2 yazıyr 38 bedene rahat oluyo-5tl
siyah önü püsküllü askılı tercihen kesilipde kullanılabilir çıkmyor çünkü pileli etekli yndn fermuarlı elbise 36beden yazıyr 38e raht olur-7tl
üstü bol duran altı oturan cebli elbise-7tl
beyaz adil ışık m beden elbise yandan fermuarlı altı 3 kat astarlı üstü astarsız elbise önündeki süsü düştügü için-5tl
eskitmeli kot etek 40 beden-6 tl
beyaz önünde dantelden kurdale süslü tişört 40 bedene kdr olur-2,5tl
koyu gri 40 bedene kdr olur tişört-2tl
gri cebli şalvar pantolon 40 beden-6 tl
beyaz önü açılan askılı blüz -2 tl
kemik rengi m beden tişört-2,5 tl
siyah önü minik pulla yazılmış tişört sbeden fakat daha büyük-3,5 tl
koyu tonda leopar desenli fırfrılı kollu beli büzgülü üst s beden 38e rahat olur-5tl
kuru kafa tişört 38e az büyük-1tl
beyaz simli yıldızlı tişört38e az büyük-1tl
leopar desenli boyundan baglamlı şalvar görünümlü tulum stndrt beden 38e olur-13 tl
ilk baştaki standart beden s ,m beden diyebilriz 4 tl, ikinciside colins marka s kalıp tek colinsi 9 tlye satıyordum indirdim 5 tl odu.
yani ikisi 9 tl
üçüncüsü satıldı
begendiginiz varsa başka ayarlarız fiyatları
bende bu gece mutfak eşyası eklicektim konumu açıyım eksigin varsa tamamlarsın begenirsen .çok degil ama güzel parçalar koyucamkıyafette takas istemiyorum çünkü satışa koyduklarımdanda anlarsınki burdaki bu kadarsa evimdekiler ne kadardır ayrıca kız milleti evlenirken evden bi kamyon eşya taşıyo napcan
canım beyaz elbise beyaz önü acılan bluz üstü bol duran altı oturan elbise ve leopar desenli tulum satıldımı? bide bi önceki sayfanda çiçekli beli lastik kemerli elbiseye talibim. hemde çook talibim :)
bu kot satılmaysa almak istiyorum.
ben bu ikisini alabilirmiyim ya nolurrrrrr
tabi verelimelbiseyi soranlar olduda kesin alıcı çıkmadı hala istiyorsan tek kargo ödersin
canım kot satıldı mı satılmadı mı?kaç beden bi de kot 29 bedene olur mu
satılmadıgı için verelim dedim. kot zaten 29 beden olur yani özelden boy kilo verirsen içinin rahat etmesi açısından dahada yardımcı olmuş olurum.
şimdii ilk 3ü satıldı bir önceki sayfada beli kemerli dediginiz elbise duruyor fakat colins elbisemi altı lacivert olan elbisemi tam anlamadım zaten ikiside duruyor
size şöyle bir iyi haberim olabilir beyaz önü açılan blüz dediginiz tarzlardan satışa koycam burdaki kalanlarıda yenilesem iyi olucak tabi soranlara yok demek hoşuma gitmemeye başladı:44
kot ne kadar canım ve ne kadar kullanldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?