Enteresan kıyafetlerss İNDİRİMMSS 10.cu sayfaya gel

takas düşünseydin çok ii olcaktı ewlenceğim için dolapları boşaltıyrm hepsini götüremem çünkü çok uyguna veriyorum o yüzden

bende bu gece mutfak eşyası eklicektim konumu açıyım eksigin varsa tamamlarsın begenirsen .çok degil ama güzel parçalar koyucam kıyafette takas istemiyorum çünkü satışa koyduklarımdanda anlarsınki burdaki bu kadarsa evimdekiler ne kadardır ayrıca kız milleti evlenirken evden bi kamyon eşya taşıyo napcan

aynen canım işte bende kullanmadıklarımı taşımıyım boşuna diyorum.çanta aksesuar falan varsa düşünebilirim saat de olur.bindallı ve kombinezon arıyorum bi de bu ara..

aynen canım işte bende kullanmadıklarımı taşımıyım boşuna diyorum.çanta aksesuar falan varsa düşünebilirim saat de olur.bindallı ve kombinezon arıyorum bi de bu ara..

aksesuar bakmam lazım küpe yüzük gibimi yoksa kemer fular gibimi yoksa hepsimi? kombinezon varda eşim istemedi emir demiri keser bende eklemedim hiç eger alışverişimiz yüklü olursa hediye koyarım etiketli olanlardan bende çok aldıydım

kombinezon resmini çekip mailime atarsan elbise ve ikisini düşüyorum.

En bastaki buz mavisi elbiseyle alyinfaki diyah beyaz satildimi acaba

ilk baştaki mavili yeşilli elbise duruyor. altında 2 tane beyazlı elbise var sırtı süslü olan satıldı lacivert beyazlı duruyor
elbiseler üstler altlar ne alırsan 5 tll ,5tl altı kendi fiyatı kargosuyla bile yarı fiyatının çok çok altına almış olursun

canım beyaz elbise beyaz önü acılan bluz üstü bol duran altı oturan elbise ve leopar desenli tulum satıldımı? bide bi önceki sayfanda çiçekli beli lastik kemerli elbiseye talibim. hemde çook talibim :)

bu kot satılmaysa almak istiyorum.

canım beyaz elbise beyaz önü acılan bluz üstü bol duran altı oturan elbise ve leopar desenli tulum satıldımı? bide bi önceki sayfanda çiçekli beli lastik kemerli elbiseye talibim. hemde çook talibim :)

şimdii ilk 3ü satıldı bir önceki sayfada beli kemerli dediginiz elbise duruyor fakat colins elbisemi altı lacivert olan elbisemi tam anlamadım zaten ikiside duruyor
size şöyle bir iyi haberim olabilir beyaz önü açılan blüz dediginiz tarzlardan satışa koycam burdaki kalanlarıda yenilesem iyi olucak tabi soranlara yok demek hoşuma gitmemeye başladı:44

aslında o iki elbiseyide istiyorum canım hem lacivert hem çicekli. ozaman yeni ürünlerini de koyda ondan da beyendiğim olursa tek kargo yapalım nedersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…