Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

Slm caanlar nasılsınız bakem nasıl gıdıyor boncuk nezaman gÖrmeye gıdıcen meleĞını konuŞtunmu doktorunla rabbım bu yolda hepımızın yardımcısı olsun ınŞallah...

slm kızlar ben geldim hepinize teşkür ederim 3 mayısta keseyi görmeye gideceğim ama bundan sonra enver beye gitmem biraz zor olacak gibi maddi açıdan çok zor durumdayız muayene parasını nasıl ödeyeceğimi düşünüyorum baklım hayırlısı.

boncukcum canım az zaman kalmış keseyi görmene inş. 3mayısta keseyi sonrada o güzel sesi kalp atımlarını duyarsın bizlerede dua et olurmu

duaların sizinle canım bugün keseyi gördüm.ömrümden ömür gittibugün sabah kalktım tualete gittim lap diye bişe düştü ödüm koptu bebek diye pembe pembe lekelnmemde olmuş meğersen progestan ilacıymış enver beyi aradım şu an zaten memleketteyim en yakın hastaneye git görün dedi burda bir doktora gittik kese çok iyidurumda dedi 10 gün sonrada bebeği görebiliriz dedi. çok korktum ama progestanı bıraktımiğnelere devam ediyorum birdha aynı şeyi yaşamk istemiyorum....

cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim sağsalim kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallah sen neden memlekettesin sen nerde oturuyordun kendine çok dikkat et bol bol dinlen rabbime emanet olun...

canım geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen 10gün sonra pıt pıt seslerininde müjdesinide verirsin inş.

ıyıyım cnm sen nasılsın keyfın nasıl bıtanem?bu aralar nete gıremıyorum pek gÖrÜŞemıyoruz haklısın bıtanem...

teşekkür ederimkızlar ben ozicim ben ist oturuyorum aslında adanaya gelmek zorundaydım cenazemiz vardı sanırım bir süre burda kalacağım bakalım hayırlısı..... sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız anlatın biraz bakalım yaaa....

boncukcum başınız sağolsun canım
ben bildiğiniz gibiyim beklemedeyim yeni tedavi için yaz sonu olur herhalde dondurulmuşlarımda kalmadı sıfırdan tedaviye başlıcaz oyalanıp duruyorum işte moral enerji toplamaya çalışıyorum böle işte buarada dikkat et kendine ve bebişine olurmu gelişmelerdende haberdar et bizi

arzucum çok iyi olmak zorundayız meleklerimize kavuşmak için unutma bunu....
boncukcum çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et rabbim sağsalim kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallah...bende herşey aynı bi süre tedaviye ara verdim mecburen...

canım yaaa benim anlayamadığım bişe var burda böyle yazmışsın sıfırdan falan diye geçmiş iletileri de okudum senin ilk ikiz demiştin sonra teke düştü demiştin sonra bir açıklama yapmamışsın oda mı gitti yoksa yaa ben seni hamile biliyordum hamile değilim deme sakın çok üzülürüm yaa

boncukcum canım diyemedimki çok zor rüya gibiydi bitti giti ayın17sinde kürtaj oldum 7+5ken bugünlerde daha ii oldugum için yazıyorum omoralle nasıl yazabilirdimki 2melegiminde kalbi atmıyodu zordu ama atlatıyorum atlatmakta zorundayım onara kavuşmak için güçlü olmalıyım dimi
ozicim canım benim hayatta bu kadar güçlü olacagımı düşünmezdim tahmin bile edemezdim melegim yada meleklerim için çok güçlü olucam çünkü onlara kavuşucam inanıyorum

canım ya çok üzüldüm gerçekten çok güçlüymüşsün ALLAH bu sabrının mükafatını bir gün verir merak etme allah hepimize bol sabır güç kuvvet versin. ne diyeceğimi bilemedim şimdi allah yardımcın olsun canım benim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…