- Konu Sahibi AdayAnneyim
-
benim doğum yapalıda 10 gün oldu dün kontrole gittim 15 gün daha bakıma devam et dedi hemşire bende tuvaletten sonra ılık suyla yıkıyorum batikonlayıp saç kurutma makinesi ile kurutuyorum ama otururken çok zorlanıyorum normal doğumun sezeryandan ne farkı kaldı 8 dikişim var((
Kizlar,
diki$ yerlerim gün geçtikce azaliyor gibi yalniz bu sefer farkli bir sorunum olmaya ba$ladi...
Nezaman ayaga kalksam veya ayakta fazla kalsam alt tarafim di$ari firlayacak gibi oluyor elimle tutunca o agri geçiyor birakinca tekrar oluyor. Bu duygu... nasil anlatsam....
tam olarak diki$lerin oradan degil de idrar yaptigim yerden geliyor gibi...
Dogumum zor oldu sayilir lklnmayi yanli$ yapmi$im bir de karnima bastirilarak lklndlm, bir de alttan diki$ atildiginda lklndlm bebek çikmadi. Sonunda vaküm kullandilar öyle dogum gerçekle$ti.
Varmi benzer $eyler ya$ayan?
Merhaba bayanlar,
ben 24 ocak dogum yapmi$tim ve size $ubatin ba$larinda açmi$im bu ba$ligi ve aradan 1 hafta daha geçmi$ ve $uan diki$lerimi tamamen hissetmiyor gibi bir$eyim. Sanirim diki$ agrilari geçti. Herhangi bir$ey yaptimmi? Hayir...
Du$ aldigimda ilik su tuttum ama son yazan arkada$in doktoru oraya tutma demi$. Bende dakikalarca tutmuyordum ama her du$ sonrasi bir rahatlama oluyordu sanki yum$uyor gibi felandi...
Benzer agrilar ya$ayan herkesin agrisi biran önce geçer in$allah ne kötü bir$eymi$ yav
GizemAkyuz
bilgiler için te$ekkürler efenim
Kanamanin 50 gün sürdügünden bahsetmi$sin ben hastanede yani dogum sonrasi ilk haftam acayip kanamam oldu adetimden bile fazla kanamam vardi hatta donmu$ kanlar felan dü$üyodu normal dediler. Sonraki 2ci hafta evimizde kanamam devam etti ama bu sefer parça parça degil de normal kanama oluyordu yine fazlaydi. Sadece son 3gündür felan kanamam da azaldi hatta $öle ki bazen 1gün olmuyor gibi sonra bi bakiyorsun bi$iler hissediyorum bi bakiyorum kanama olmu$.
Yani tam geçmedi. 3.haftamdayim sen 50 gunden felan bahsettigine göre dedikleri dogru ozaman 6 hafta kadar sürüyormu$. Ufff ne güzel 9 ay kanama yoktu yav
Ili$ki de aciyi nerde hisettin? Diki$lerin oldugu yer mi? Içerden bi yerler mi?
ben 6 yıl oluyor dodum yapalı hatta 4 dikişim vardı ama çok dikkat etmedim ozamanlar kızımıla ilgilenmek zorundaydımm
bugün hala dikiş bölgemde bi sertlik var acaba herkesde oluyordmu sanki içinde sert bişi var hatta spor yaparken zorladımmı bilmiyorum ne yaptıysa hafif şiş oldu ve agrı yapıyor 6 yıl düşünebiliyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?