- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Ben Amerika'da yaptırdım belki bu da etli etmiş olabilirvalla cnm ben yengemin dogumunda bulundum. ona da once suni sancı verip sonra epidural uyguladılar epiduralin etkisi sadece 15 dk sürdü sonra fazlaca sancı çekmeye devam etti
bencebu durum ya bünyeden bünyeye degişiyor ya da anestezinin dozu veya uygulayan doktorla alakalı
yengeme anestezi zerrece fayda vermedi
bursada hangi hastanede doğum yaptinizzben de ilk doğumumda epidural normal doğum yaptım, çok rahat bi doğumdu. sancıları hissettim tabi biraz, açıklık artınca belden iğne yapıldı, son doz verilmedi ıkınmaları hissetmem için, doktorum da dedi çok güzel bir doğum oldu diye. ilk doğumum bursadaydı şimdi yine hamileyim ve ankaradayım. umarım bi aksilik çıkmaz da yine epidural normal yaparım.
Merhaba;Kızımı epidural le normal doğurdum.yasadiklarimi anlatyim.kırkıncı haftanın sonunda bi sabah sancim yavaştan geldi.evi biraz temizledim öğlen gibi şancı artmaya başlayınca hastaneye gittim.bu arda hastane evime bir saatten fazla suruyor.şancı hemen şiddetli şekilde gelmiyor yani yetisemem diye korkmayın.hastaneye gidince belimden hemen ilk doz anesteziyi yaptılar rahatladim.sanciyi hissetmeye başlayınca haber ver yine yapalım dediler.benim açılma çok yavaş ilerlediği için akşam onda doğurdum.dört doz iğne yaptılar o vakte kadar iki saat aralıklarla sanciyi hissetdikçe yaptılar yani.sizin açilmanız çabuk olursa okadar yapmazlar.bol bol da koridorda yuruttuler.doğumda hiç şancı hissetmedim sadece kızım kilolu olduğu için zor doğurdum vakumla aldılar en son.tabi mutlaka dikişiniz oluyor.plansız yirtilmasın diye önce biraz kesiyorlar.doğumdan sonra 15 gün pek rahat oturamıyorsunuz malum dikişler acıyo.birde hemoroid oldum üç ay sürdü.ıkınırken o kısımda zorlamadan dolayı çatlıyor.normal doğuran arkadaslrimda hemoroid den uzun süre çektiler.birde iki yıl bel agrisi oldu her sabah bel ağrısıyla uyandim yeni yeni geçiyordu ki hamileyim. genel olarak memninmuydum evet.şuan iki aylık hamileyim yine aynı yöntemi düşünüyorum.yazdıklarım her bünyede farklı olabilir tabi.inşallah iyi doktor ve anestezi uzmanlarıyla karşılaşırsınız.
evet dikiş oluyor.kiminde üç oluyodur kiminde beş ama mutlaka oluyor.doğum anında kendisi düzensiz yırtılmasın diye doğum başlarken biraz doktor kendisi kesiyor.dikişlerim tamamen iyileşti evet.tam olarak 25-30 gün sonra dikiş yokmuş gibi oluyor.zaten o bölge çok kolay kaynaşan bir bölge iyileşmeside kolay oluyor.üç yıl önce sezeryan olup hala dikişleri sızlayan oluyor ama alt bölgede öyle bir sıkıntı olmuyor.Merhaba;
Her epudural normalde kesinlikle yırtılma oluyor mu acaba? ve sonrasında dikiş yeri tamamen iyileşiyor mu?
çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Ben hamile değilim ama düşünüyorum. oyuzden şimdiden sizlerin hikayelerini okuyorum. İnşallah bin de sizin gibi rahat geçiririmevet dikiş oluyor.kiminde üç oluyodur kiminde beş ama mutlaka oluyor.doğum anında kendisi düzensiz yırtılmasın diye doğum başlarken biraz doktor kendisi kesiyor.dikişlerim tamamen iyileşti evet.tam olarak 25-30 gün sonra dikiş yokmuş gibi oluyor.zaten o bölge çok kolay kaynaşan bir bölge iyileşmeside kolay oluyor.üç yıl önce sezeryan olup hala dikişleri sızlayan oluyor ama alt bölgede öyle bir sıkıntı olmuyor.
ÇOK GÜZEL Bİ SORU. BEN DE MERAK ETTİMMerhaba;
Ben henüz hamile değilim ama elbetteki düşünceler içerisindeyim. Ben de sizler gibi epudural yani prenses doğum düşünüyorum. Benim aklıma takılan konu dikişler. Her epudural normalde kesinlikle yırtılma oluyor mu? ve sonrasında dikiş yeri tamamen iyileşiyor mu?
Merhaba;
Her epudural normalde kesinlikle yırtılma oluyor mu acaba? ve sonrasında dikiş yeri tamamen iyileşiyor mu?
Meltem hanımda doğum yaptınız mı acaba ben şuan 13 haftalık hamileyim meltem hanıma gidiyorum orada doğum yapan kimseyle karşılaşmadım merak ediyorum nasıl olduğunu, cevaplarsanız sevinirim....arkafaslar ankara sincan koru hadtanesinde epidural normal dogum yapan varmi meltem hanimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?