EPİDURAL NORMAL DOĞUMA NE ZAMAN KARAR VERİYORUZ
HANİ ÖNCEDEN SÖYLEMEK GEREKİYORMUŞ YA
BENİM VAJİNAM BAYA DAR AMAçatı kontrolun normal ise olabılıyor ve acılman 4 cm'yi bulunca iğne yapılıyor..doktora son haftalarda söyleyebilirsin..
BENİM VAJİNAM BAYA DAR AMA
İnşallah bi sorun olmaz yaavalla o konuya dr sanırım catı kontrolunde karar veriyor.. çatı denen sey tam olarak ordakı kemıklerın mesafesımı bılemıyorum ama vajınayla alakalı oldugunu sanmam
NORMAL DOĞUMLA DAHA ÇABUK TOPARLANIRSINBenim agri esigim cok zayif ekim ayinda hsg cektirdim cok agrim oldu cok agladim normal dogum bana gore degil diye düşünüyorum bi arkadasim 2 evladinida sezaryanla dogurdu ve cok memnun ama herkes normal dogumu daha iyi oldugunu soyluyo daha hamile kalmadan bu korku sardi iicimi dusundukce gogsum daraliyo sizce hangisi daha rahat?
Vajinayi dikiyolar ya o bni cok korkutuyo sezaryen en azindan gobek kesiliyo ama annemde normal dogumun daha iyi oldugunu soyluoNORMAL DOĞUMLA DAHA ÇABUK TOPARLANIRSIN
sezeryanı ömür boyu çekerssinVajinayi dikiyolar ya o bni cok korkutuyo sezaryen en azindan gobek kesiliyo ama annemde normal dogumun daha iyi oldugunu soyluo
Haklisin galiba herkes normalin daha iyi olduğunu söylüyor bide sezaryen da göbek kalıyo diye biliyorum zaten sismanim iki katina çıkarım :)sezeryanı ömür boyu çekerssin
normal doğumun etkisi o kadar uzun değil
ALLAH EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAHHaklisin galiba herkes normalin daha iyi olduğunu söylüyor bide sezaryen da göbek kalıyo diye biliyorum zaten sismanim iki katina çıkarım :)
Amin cnm insallahALLAH EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH
Yok canım kim diyor onu Allah aşkına herkesepidural yapıyor artık belirtmek zorunda kalıyorsunuz hatta epidural istemiyorum diye :) avcilar hospital ve medipol mega yapıyör kesin olarakArkadaslar, Istanbul Avrupa yakasinda Epidural normal yaptiracak doktor ve hastane tavsiyeniz var mi? Epidural normal yaptiracak doktor zor bulursun diyor herkes?
Ben medipol megaya gidiyorum doktorum istemiyor epidural normali. Ya epiduralsiz normal ya da sezaryan diyor. Ben de kararsız kaldım illa epidural normal desem bu sefer zorluk çıksa kadın ben sana demiştim dicek. Şaştım kaldım bu saatten sonra doktor mu değiştirsem diye düşünmeye başladımYok canım kim diyor onu Allah aşkına herkesepidural yapıyor artık belirtmek zorunda kalıyorsunuz hatta epidural istemiyorum diye :) avcilar hospital ve medipol mega yapıyör kesin olarak
A a hangi doktor canım ? Zaten mesai saati dışında olursa kendi doktorun olup olmadığı kesin değil orda dimiBen medipol megaya gidiyorum doktorum istemiyor epidural normali. Ya epiduralsiz normal ya da sezaryan diyor. Ben de kararsız kaldım illa epidural normal desem bu sefer zorluk çıksa kadın ben sana demiştim dicek. Şaştım kaldım bu saatten sonra doktor mu değiştirsem diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?