Doğuma Hazırlık Epidural Normal Doğum Yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
EPİDURAL NORMAL DOĞUMA NE ZAMAN KARAR VERİYORUZ
HANİ ÖNCEDEN SÖYLEMEK GEREKİYORMUŞ YA

Benim agri esigim cok zayif ekim ayinda hsg cektirdim cok agrim oldu cok agladim normal dogum bana gore degil diye düşünüyorum bi arkadasim 2 evladinida sezaryanla dogurdu ve cok memnun ama herkes normal dogumu daha iyi oldugunu soyluyo daha hamile kalmadan bu korku sardi iicimi dusundukce gogsum daraliyo sizce hangisi daha rahat?

NORMAL DOĞUMLA DAHA ÇABUK TOPARLANIRSIN

Arkadaslar, Istanbul Avrupa yakasinda Epidural normal yaptiracak doktor ve hastane tavsiyeniz var mi? Epidural normal yaptiracak doktor zor bulursun diyor herkes?

Arkadaslar, Istanbul Avrupa yakasinda Epidural normal yaptiracak doktor ve hastane tavsiyeniz var mi? Epidural normal yaptiracak doktor zor bulursun diyor herkes?
Yok canım kim diyor onu Allah aşkına herkesepidural yapıyor artık belirtmek zorunda kalıyorsunuz hatta epidural istemiyorum diye :) avcilar hospital ve medipol mega yapıyör kesin olarak

Yok canım kim diyor onu Allah aşkına herkesepidural yapıyor artık belirtmek zorunda kalıyorsunuz hatta epidural istemiyorum diye :) avcilar hospital ve medipol mega yapıyör kesin olarak
Ben medipol megaya gidiyorum doktorum istemiyor epidural normali. Ya epiduralsiz normal ya da sezaryan diyor. Ben de kararsız kaldım illa epidural normal desem bu sefer zorluk çıksa kadın ben sana demiştim dicek. Şaştım kaldım bu saatten sonra doktor mu değiştirsem diye düşünmeye başladım

A a hangi doktor canım ? Zaten mesai saati dışında olursa kendi doktorun olup olmadığı kesin değil orda dimi

Merhabalar. Ben 20 gün önce avcılar hospitalde epiduralli normal doğum yaptım. ve hayatımda yaşadığım en güzel doğum şekliydi. Doktorum mükemmel bir kadın. Bu doğum şeklini kendisi tavsiye etti. Benim aklımda bile yoktu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhabalar bende 2 yil önce epidural normal doğum yaptim.hastahaneye vardigimda 5 cm acilma vardi hemen iğneyi yaptılar.sonra hep hissizdim bacaklarimi hissetmiyordum.aci hic hissetmedim ve doğum ani geldiginde doktorum ikinmami söylediğinde gulumseyip hic birşey hissetmediğimi söyledim oda dezavantajinin bu olduğunu o anda söyledi bana.doğal olarak karnima bastirdilar. dikislerim gizli dikisti. Sonrasinda sadece 1 gece hafif bir agri hissettim.hizlica iyilestim.ama sirtimda hep iğnenin acisi vardi her elimi attigimda yerini buluyordum.bunun için bol su içmek gerekiyormus bende suyu pek sevmem o zamanda bilmiyordum belki icseydim daha cabuk atabilirdim.simdi 2.ye hamileyim daha erken tabi ama acaba tamamen normalmi yapsam diyorum.yine ikinamamaktan korkuyorum ve çok değil ama:)))) birazda olsa hissetmek istiyorum o duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…