- Konu Sahibi hidennisko
-
kızlar bende doğumdan aşırı korkan biriyim..doğumu bırak bana doktor demeyin o derece korkarım.....bizim burda bir ark oldu epidural sezeryanı...nasıldı falan dedim...keşke sormasaydım ödümü koparttı..yok iğne kocamanmış falan filan.....anlayacağınız benim korkum geçmiş değil.....
Ya kizlar simdi ben sirt üstü yatamiyorum nefesim daraliyor carpintim basliyor yan yatabiliyorum epidural sezaryen olanlar sirt ustu nerdeyse 1 saate yakin yatacagimi ve kalkamayacagimi bilmek beni simdiden geriyor kasiyor strese girdim uyku arasinda bile sirt ustu yatinca uyaniyorum acaba sezaryen sirasinda doktorum uyuturum dedi ama sanki uyku sirasinda bile daralacamda kalkamicam gibi hissediyorum cokmu abartili düsünüyorum deneyimi olanlar ne hissettiniz???
Arkadaslar,ben ilk dogumumu bundan 6 sene once genel anestezi ile olmustum,bugun doktorum dogumu epidural anestezi ile yapacagini soyledi,benim panik bozuklugum var ve cok korkuyorum..genel anestezide neler olup bittigini gormuyorsun ama bunda bilinclisin..kollarin bagli..ne biliyim korkuyorum iste hem oncesinde yapilan igneden hemde ya uyusmazsam onlar neredenbilecekki? Gibi dusunceler kafamda ve panik haldeyim(
arkadaslar merhaba ben aranıza yenikatilanlardanim ikinci oğluma 26 haftalik hamileyim ilk dogumumu net 100 kilo olarak ne bır ağrı kesici nede baska her hangi bir ilaç almadan hani çatır çatır derler ya aynen öyle yaptım, sezeryandan korkmuyor değilim ama yazdığınız yorumlari okuyunca rahatladım gerçekten, yanlız birşey var kafama takılan ben kişilik olarak kendine pek dikkat etmeyen biriyim yani kışın atlet patik falan asla giymem pek sıcağa gelemem ve kışın bile dolaptan şu içerim, sezeryandan sonra özellikle kis aylarında kişinin kendisini sicak tutmasi ve koruması gerekiyormuş ben böyle duydum bu doğrumu cidden??
selam kızlar . yaklaşık 4 haftadır hamileyim ama şimdiden doğum yapma stresi sardı beni . normal doğum yapamam diye düşünüyorum. sezaryen konusunda da epidural mı genel anestesi mi karar veremiyorum . tecrübesi olanlar paylaşabilir mi ?
Merhaba yazali bayaa olmus gerci ama epidural sezaryen olarak mi yaptin dogumunu benimde haftaya cuma dogumum var sezaryen olacak korkuyorumda ..ben de normal doğumdan çokk korkanlardanım Allah izin verirse 1 ay sonra epidural sezeryan olucam.. yazılarınız çok rahatlattı benide teşekürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?