Epidural Sezeryanla Doğum Yapan Varmı?

canım öncelikle sağlıklı bi şekilde bebeğini kucaklamanı dilerim:teselli:sezeryandan 12 saat sonra ayağa kaldırıyolar,ayılır ayılmaz değil.iki hemşire yardım ediyo ayağa kalkmana.ameliyattan sonra en korktuğum şeydi nasıl kalkacağım diye ama o kadarda zor değil, korkma dikişlerim açılcak diye hiç bişey olmuyo.tavsiyem ayağa her kalktığında iki elinle dikişlerini tutman..çok rahat edersin.yoksa çok zonkluyo ,ben bunu biraz geç anladım:çok üzgünüm:

hım sağol cvpın için ben hemen kaldırıyorlar sanıyodum birde sezeryan kemeri diye bişey varmış netten baktım o işe yararmı acaba agrısını alırmı birde bebeginizi kucagınnıza alabildinizmi hastanedeyken ben emzirmek bakımını yapmak istiyorum da?:1hug:

Epidural sezeryan düşünüyorum, özel hastanelerin fiyatlarını araştırıyorum, normal doğuma göre birazcık pahalı : )))

Sizler hangi hastanede ne kadar'a yaptınız doğumu ?yerimseniben

kocaeli izmitte veya yalovada iyi bi anestezi uzmanı tanıyan bilen duyan varmııı??bende epidural sezeryan istiyorum ama daha doktorumda belli degil hastanemdee.. :(

Benim de 2 gün sonra doğumum var ama çok korkuyorum.Doktorum epidurali tavsiye etti ama bir riski var mı bilemiyorum.Ayrıca ameliyat ortamına da dayanabilir miyim bilemiyorum:26:

kocaeli izmitte veya yalovada iyi bi anestezi uzmanı tanıyan bilen duyan varmııı??bende epidural sezeryan istiyorum ama daha doktorumda belli degil hastanemdee.. :(

ben kkonak hastanesınde dogum yaptım, anestezi ekıbınden cok memnun kaldım. ne belden ıgne yapılırken hıssettım, ne sonrasında herhangıbır agrım oldu. üstelık doktor cok konuskan, hoşsohbet, kızımı ne ara aldılar karnımdan anlamadım bıle, sesini duyunca sok oldum. hastaneden de memnun kaldım, gönul rahatlıgıyla gıdeblırsın. hayırlı dogumlar.

mrb kızlar bende 38+3 günlük hamileyken kontrole gittim çatı muayenesi vardı.dktor çatın dar bebek 3.750 dedi bve sezeryan dedi .10 gün önceki kontrolde bebek 3 kilo idi.bu gidişle bebek 4 ü rahat geçer dedi.hep normal istiyordum ama doktor normal çok çok zor normal doğum sansın %10 ,bebek travma geçirebilir,vsvs dedi bu arada kilolu bir hamileyim (baya kilolu:) ama göstermiyom boyum var) ne yapcam bilmıyom 39+4 e gün verdi

mrb öncelikle ben 38+3 günlük hamileyken kontrole gittim çatı muayenesi vardı.doktor çatın dar bebek 3.750 dedi ve sezeryan dedi .10 gün önceki kontrolde bebek 3 kilo idi.bu gidişle bebek 4 ü rahat geçer dedi.hep normal istiyordum ama doktor normal çok çok zor normal doğum sansın %10 ,bebek travma geçirebilir,vsvs dedi bu arada kilolu bir hamileyim (baya kilolu:) ama göstermiyom boyum var:)) ne yapcam bilmıyom 39+4 e gün verdi sizce ne yapmalıyım 4 kilo üstü olursa normal doğum cok mu zor olur

Baş ağrısı biraz olmuştu. Ama bel ,sırt ve boyun agrım aylarca geçmemişti :( spinal anestezi olmştum ben. AMa etkileri hemen hemen aynı zaten epiduralle

Genel anesteziyi tavsiye etmem. Epidural veya spnal de bebeğini görüyorsun. Çığlığını duyuyrsun :))) oyyyyyy kzummm ♥ aklıma geldi şu an :) çok güzel duygu bence

Arkadaslar bir sorum olacak. Ben ilk bebegimi genel anestezi ile dogurdum. Simdi epidural istiyorum ama ilkini genel anestezi alarak dogurdugun icin buda genel dediler. Dogrumu bu gerci dr a sirmadim ama

Arkadaslar bir sorum olacak. Ben ilk bebegimi genel anestezi ile dogurdum. Simdi epidural istiyorum ama ilkini genel anestezi alarak dogurdugun icin buda genel dediler. Dogrumu bu gerci dr a sirmadim ama
Alakasi yok. Fakat şöyle ki, kan tahlili yapiyorlar ameliyata girmeden önce . Kaninda bir sorun teşkil edcek bir şey yoksam tansiyon vs.. gibi problem yoksa epitural veya spinal yapiyorlar. Ama bir sıkıntı varsa genel aneztezi yaparlar.sağlık açısından sadece yani. Yoksa ilk genel oldu dige 2.si de genel anestezi olacak diye bi kaide yok

T
Alakasi yok. Fakat şöyle ki, kan tahlili yapiyorlar ameliyata girmeden önce . Kaninda bir sorun teşkil edcek bir şey yoksam tansiyon vs.. gibi problem yoksa epitural veya spinal yapiyorlar. Ama bir sıkıntı varsa genel aneztezi yaparlar.sağlık açısından sadece yani. Yoksa ilk genel oldu dige 2.si de genel anestezi olacak diye bi kaide yok

Teşekkür ederim

Back
X