Epiduralsiz/ Ilacsiz Normal Dogum

evet arka arkaya doğurcaz inşallah hemde çatır çatırkaydirigubbakcemile3
ayy bn gttığım kontrollerı bıle yazmamak ıçın zor tutuom kendımı elımden gelse doktorun her lafını yazacam:1:
bi doğursakta yazsak kardeş kardeş akran olack bızım bebelerkaydirigubbakcemile5
bıde kahorıhama senın kıreçlenme durumun vardı benım gbı nasıl şimdi durumun iyidir ınşallah bişey dıomu doktorun?:bbo:

bebek cikarken acitmiyormu peki hic?

canım bende sabaha kadar bebek nasıl çıkacak korkusuyla bekledim.bebeğin hele omuzları allahım nasıl çıkacak diyordum o kadar korkuyordum. doğumhanede bebek geliyo dediklerinde bir baktım ki ebenin ellerinde balık gibi fırt diye çıkıverdi. hiç korkma canım en azında bu konuda çok kolay oluyor anlamıyosun bile.sabaha kadar boşuna korkmuşummm

evet hep öyle deniyorum canım,hep hareket hareket...
benim bi arkadaş yaptı öyle ilişkiye girdi gece yarısına doğum,okadar da rahat bir doğumu olduki anlatamam.artık yapımı yoksa ilişkinin mi etkisi oldu bilemicem.

ben de günde 2-3 ad.yiyorum hurma.sen de öyle dene bakalım bi.1 kez ye sadece günde o da 2 ad.olsun,belki dokunmaz.
bide sancılarımız başladığı zaman çok çok yiyelim bence,ben suresinin Türkçesini okudum
orda yazıyordu.galiba asıl o vakit çabuk açılma sağlanacak ve Allah tarafından güç gelecek bizlere.

Gene yiyeceğim zaten.benim ellerim ve ayaklarımda kızarıp şişiyor arada doktorum ödemin çok fazla olmasından dedi.

bu arada dikkat ettim de kahorihama sen ben ceyda arka arka doğum yapcaz inş.
galiba önce sen yapıcaksın.38 haftalıksın sanırım,biz de 37 deyiz :))
hangimiz yaparsak burda paylaşalım olurmu,unutmayalım bu günleri :))

Evet canım çok yakınız.Ben 38deyim artık.İnşallah kolay doğum olur.Ve doğurduğumda buraya yazarımkaydirigubbakcemile5

ayy bn gttığım kontrollerı bıle yazmamak ıçın zor tutuom kendımı elımden gelse doktorun her lafını yazacam:1:
bi doğursakta yazsak kardeş kardeş akran olack bızım bebelerkaydirigubbakcemile5
bıde kahorıhama senın kıreçlenme durumun vardı benım gbı nasıl şimdi durumun iyidir ınşallah bişey dıomu doktorun?

Canım benim kireçlenme devam ediyor.dün kontrolüm vardı.Doktorum sezeryan lafı etmedi.Rahme giden damarlarda bi tıkanıklık yokmuş.Hatta bebişim en son gittiğimde çok alamamıştı dün 2800 olmuş gayet iyi dedi doğuma 3000e yakın olur dedi.Canını boşuna sıkıyorsun dedi.Bazı bebekler çok iri oluyor aşağı ine miyor sezeryana alıyoruzz dedi.Sen kolay doğuruursun dedi.Bebek aşağı kolay iner dedi.Çok sevindim.Ama daha çatı muayenesi olmadım.Sanırım doğumda olabilir yada 13 gün sonra çağırdı o zamn olabilir.İnşallah yapım müsaittir.Çok dua ediyorum.

Peki canım senin doktorun ne diyor?

İnşallah bebişleri sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız kızlaarr.Ama ben normal doğurmayı çok istiyorum.hihoyyythihoyyythihoyyyt

senın doktor ne gusel moral verıcı konuşmş benımkı yok kıreçlenme oldumu bebeğe gden kan oksıjn mıktarı azalır normal doğumda beyne oksıjen gtmez bebeği boşuna sıkıntya sokmaya gerek yok falan dedi bnde doktor değiştrdım işte devlet kadın doğuma gttm bu hafta dr sadece kıreçlenme olunca sezeryan olmak zorunda değil bunun yanında suyuda önmlı suanda bebeğin pozısyonu normal doğumu gösterıyor sezeryan yapmak için neler dıyolar falan dedi içiim rahatladı yani bu hafta içide özel bı hast randevu aldım bakalım dr değiştrmek zor iş..
senınde bı sorunolmadığına sevndım inşallah sorunsuz atlatırız canım senın bebek iimiş kılosu ne gusel kolay doğar benım ıkı hafta önden gdıyor 37 haftalık 3200 nasıl doğurcam bılınmezkaydirigubbakcemile3

ben de 39+1 deyim ne sancı var ne de açılma. normal doğum istiyorumm. allahım isteyen herkese sağlıklı normal doğum nasip etsin...

senın doktor ne gusel moral verıcı konuşmş benımkı yok kıreçlenme oldumu bebeğe gden kan oksıjn mıktarı azalır normal doğumda beyne oksıjen gtmez bebeği boşuna sıkıntya sokmaya gerek yok falan dedi bnde doktor değiştrdım işte devlet kadın doğuma gttm bu hafta dr sadece kıreçlenme olunca sezeryan olmak zorunda değil bunun yanında suyuda önmlı suanda bebeğin pozısyonu normal doğumu gösterıyor sezeryan yapmak için neler dıyolar falan dedi içiim rahatladı yani bu hafta içide özel bı hast randevu aldım bakalım dr değiştrmek zor iş..
senınde bı sorunolmadığına sevndım inşallah sorunsuz atlatırız canım senın bebek iimiş kılosu ne gusel kolay doğar benım ıkı hafta önden gdıyor 37 haftalık 3200 nasıl doğurcam bılınmezkaydirigubbakcemile3

Bebişin kilosuna maşallah canım.Gerçekten senin doktor sezeryan yapmak istiyor.Benimkii zaten normal doğumdan yana hep.İyice inceledimi bebeği besleyen damarları.Benim kilosunun az olma sebebi sadce kireçlenmdden besin geçmiyor dedi.Sende canım demekki pek sorun bebişin kilosu böyle olduğuna göre maşallah.Ha bide suyuna baktı gayet iyi dedi.Nstde bebeğin kalp atışlarına ve bende sancı çıkmayınca hepsi çok iyi dedi.Bende sevindim tabi.Ayrıca artık gelebilir dedihihoyyyt gelmezse 23ünde tekrar randevu var ama işallah o vakte kadar gelir ve kendi doktorumla doğum olurzemuszemus

bıde kahorıhama senın kıreçlenme durumun vardı benım gbı nasıl şimdi durumun iyidir ınşallah bişey dıomu doktorun?:bbo:

inş.canım benim ağzından bal damlıyor valla,
inş.dediğin gibi olcak doğumumuz Allah ın izniyle ben de hepimize duacıyım.
hayırlısıyla doğumları yapıp paylaştığımız günleri de görcez inş.

ben de 39+1 deyim ne sancı var ne de açılma. normal doğum istiyorumm. allahım isteyen herkese sağlıklı normal doğum nasip etsin...

sen hepimizden öncesin canım,Allah bi avazda normal yoldan kurtarsın inş.
doğumdan sonra bekliyoruz inş.güzel haberleri

Bebişin kilosuna maşallah canım.Gerçekten senin doktor sezeryan yapmak istiyor.Benimkii zaten normal doğumdan yana hep.İyice inceledimi bebeği besleyen damarları.Benim kilosunun az olma sebebi sadce kireçlenmdden besin geçmiyor dedi.Sende canım demekki pek sorun bebişin kilosu böyle olduğuna göre maşallah.Ha bide suyuna baktı gayet iyi dedi.Nstde bebeğin kalp atışlarına ve bende sancı çıkmayınca hepsi çok iyi dedi.Bende sevindim tabi.Ayrıca artık gelebilir dedihihoyyyt gelmezse 23ünde tekrar randevu var ama işallah o vakte kadar gelir ve kendi doktorumla doğum olurzemuszemus

evet dr dırek sezeryan ol dedi bana erken doğum falan olabılır dıe korkuttu baya.bnde bıdaha gtmedım zaten o hastanede yenıdoğan unıtesıde yoktu gece çocuk dru falan yoktu ama devlettekı dr baktı suyu gayet ıı dedi nst de gayet reaktif çok gusel çıkmış nst çok onmlı kızım bundan snra her hafta burdasn dedi:)))
haftada ne kadar alıyor bebişin canım yaa kılosu çok duşuk gelmedı senın bebişin bana 3400 doğar gbi gayet ii değilmibilmiyorumkismile
randevuyuda uzak gune vermiş sankı inşallah alırız hayrlı haberlerını ınsan sabrsızlanıyo yaa son gunler gecmıo gelsele r bıran önceboshayallersmile

inş.canım benim ağzından bal damlıyor valla,
inş.dediğin gibi olcak doğumumuz Allah ın izniyle ben de hepimize duacıyım.
hayırlısıyla doğumları yapıp paylaştığımız günleri de görcez inş.

ayy inşallah inşallah Allah ne isterse o olur aslındacokta takmamak gerek ama ınsan oğluyuz işte herşey sankı elımzdeymış gbı takıp duruyoz bn uyuyamıyorum bılee:)))

evet dr dırek sezeryan ol dedi bana erken doğum falan olabılır dıe korkuttu baya.bnde bıdaha gtmedım zaten o hastanede yenıdoğan unıtesıde yoktu gece çocuk dru falan yoktu ama devlettekı dr baktı suyu gayet ıı dedi nst de gayet reaktif çok gusel çıkmış nst çok onmlı kızım bundan snra her hafta burdasn dedi:)))
haftada ne kadar alıyor bebişin canım yaa kılosu çok duşuk gelmedı senın bebişin bana 3400 doğar gbi gayet ii değilmibilmiyorumkismile
randevuyuda uzak gune vermiş sankı inşallah alırız hayrlı haberlerını ınsan sabrsızlanıyo yaa son gunler gecmıo gelsele r bıran önceboshayallersmile

Canım benim bebiş anasınla oynuyosempatiksalakcinniBi gidiyorum iyi alıyor bi gidiyorum düşük.Bundan önce 10 günde 200 aldı en son gittiğimde 10 günde 300 aldı.Ben hiç alamamasından korktum bide erken doğarsa diye.ama şimdi iyi.Bide normal doğum düşünülürse kafası kolay çıkarsempatiksalakcinni Ayyy evett canım ya 13 gün sonraya verdi 23üne.Ama gülerek dedi tabi dedi artık bekliyoruz bundan sonra suyunuda inceledi yeterli dedi.Kanaman ,bebek hareketlerinde azalma ve de suyun gelirse hemen gel dedi.Şu anda sorun yok dedi.Bebeğin kalp atışlarınıda iyi buldu.Ama canım varya haftaya çarşamba tam 9 ayım bitiyor ve ben artık doğsun istiyorum.Geelsin bebişler:emir_bebek: yaaaahihoyyythihoyyythihoyyyt

Alalım kucaklarımıza artıkhihoyyythihoyyythihoyyyt

ayy inşallah inşallah Allah ne isterse o olur aslındacokta takmamak gerek ama ınsan oğluyuz işte herşey sankı elımzdeymış gbı takıp duruyoz bn uyuyamıyorum bılee:)))

kıyamam sana,ben de bilakis acayip uyuyorum bu günlerde,depoluyorum sanki şekerimsırnaşık şey
hamile olalı beri bukadar uyumadım sanırım :))
son günler ya ondan sanırım.

kıyamam sana,ben de bilakis acayip uyuyorum bu günlerde,depoluyorum sanki şekerimsırnaşık şey
hamile olalı beri bukadar uyumadım sanırım :))
son günler ya ondan sanırım.

Yaa canım ben hiç uyuyamıyorum.Daha 9 ay boyunca geçenlerde bir gün deliksiz uyudum Allahım dedim şahanehihoyyythihoyyythihoyyyt Şimdi bide idrar yolları enfeksiyonum var geçmedi gitti.Uyu uyuyabilirsen.Geceleri nerdeyse 10 kez kalkıyorum.Ahh keşke bende uyusam.ama bebiş olusa da hiiççççççççç zorluk çekmemsempatiksalakcinni

Yaa canım ben hiç uyuyamıyorum.Daha 9 ay boyunca geçenlerde bir gün deliksiz uyudum Allahım dedim şahanehihoyyythihoyyythihoyyyt Şimdi bide idrar yolları enfeksiyonum var geçmedi gitti.Uyu uyuyabilirsen.Geceleri nerdeyse 10 kez kalkıyorum.Ahh keşke bende uyusam.ama bebiş olusa da hiiççççççççç zorluk çekmemsempatiksalakcinni

sende mi kıyamam ne zor dimi
ben de çok uyuyamadım hamileliğim boyunca ama bu günlerde iyi Allah a şükür
wc problemi dışında tabii,ben de 2-3 kez kalkıyorum gecede ama senin kadar olmuyo tabii
sonrasında da hemen dalıyorum yine çok şükür.
sana da geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine,sonlardayız artık
evet sen idmanlısın uykusuzluk konusunda kolay olcak sana desene :))

uykusuzluk bnde yok ama gece 4-5 defa kalkıyrum ama gunduzlerı bazen bı yatıyorum3-4 saat uyuyorum benım uyuyamama sebebım sabrsızlıkkaydirigubbakcemile3
38.haftamdayım yaaa ne guzell bıtıo gunler yavaş yavaş bu haftada bıtınce gelsin yaaa....
buarada 10 gunde200-300 gram alması ıyı bnce hıçç takma bı ıkınmada pırtlar senın yumurcak merak etme sen??:1:
demekkı aramzda bı tek uykucu sunuak var uyu tatlım uyu çok ararz uyuduğumz gunleriiiiiiboshayallersmile

uykusuzluk bnde yok ama gece 4-5 defa kalkıyrum ama gunduzlerı bazen bı yatıyorum3-4 saat uyuyorum benım uyuyamama sebebım sabrsızlıkkaydirigubbakcemile3
38.haftamdayım yaaa ne guzell bıtıo gunler yavaş yavaş bu haftada bıtınce gelsin yaaa....
buarada 10 gunde200-300 gram alması ıyı bnce hıçç takma bı ıkınmada pırtlar senın yumurcak merak etme sen??:1:
demekkı aramzda bı tek uykucu sunuak var uyu tatlım uyu çok ararz uyuduğumz gunleriiiiiiboshayallersmile

Ayy canım bende sabırsızlıktan çatlıcam yaaa gelsin bebişlerr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bende egzesizler yapıyorum kolay gelsin diyekaydirigubbakcemile3 inşallah işe yarar.hihoyyyt
İnşallah canım bi ıknmada pırtlatıveririzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım benim bugün 38 e girdik çok şükür ne güzel dimi
değişim günlerimiz bile senle aynı :))
uyuyorum valla ceydacım,herkes senin gibi diyo çok ararsın bu günleri uyu diyolar :)
ama ben normalde hamileliğimin başından beri hep az uyudum ve öğle uykularım hiç yok
şimdilerde erken uyku basıyo sadece 11-12 arası sızıyorum hemen:)
sabah da çok geç uyanmıyorum ama yine de

ay evet değişim gunleride aynı cumartesıleri doluyo benım haftalarım senınde pazar sanırım bırer gun arayla yola cıkmış bızım bebişlerkaydirigubbakcemile3
bakalım kım daha cabuk varacak fınalee..

Ya kızlar ben hala çatı muayenesi olmadım.Randevumda 23üne.Ya çatım darsada normal doğuramazsameyvahedigeldismile

ay evet değişim gunleride aynı cumartesıleri doluyo benım haftalarım senınde pazar sanırım bırer gun arayla yola cıkmış bızım bebişlerkaydirigubbakcemile3
bakalım kım daha cabuk varacak fınalee..

evet tatlım 1 gün arayla valla :)
hadi bakalım az kaldı finale

Back
X