cnm korkacak bişey yok aslında
bak sana saat saat yazayım da daha iyi gör:
ben ilçedeyim bi saat yol gitmem lazım yol da bozuk ve virajlı
gece 22 gibi nişan geldi dr aradım sancın var mı dedi ay öyle korktum ki sancı mancı kalmadı dedim sancın olursa suyun gelirse hemen gel dedi yoksa sabah 9da hast.de ol dedi bu arada ben bi gün sonra muayeneye gidecektim doğuma da 2 hafta vardı
hemen banyo yaptım yattık
ara ara kasıklarımda baskı oluyor huzursuzum uyuyamadım gezindim kalktım 10 dkda bir tuvalete gittim sürekli tuvaletim geliyoır:) ara ara kanamam da var ama azcık
sonra gittim doğumun evrelerini okudum daha var dedim hem ben filmlerdeki gibi bağırcam sancım çok olcak sanıyorum:)
sabah 7.30 annem kahvaltı için çayı koyarken ben de bi kenarda oturuyorum birden bi ıslaklık hissettim suyum gelmiş hemen acele okulu açsın die mdr yardımcısını aradık:) sevk almaya gittik eşimle ordan da ilçe hast.ne sevki yaptırdık benim kasıklarımdaki baskı gitgide arttı
eve geldik annemi aldık
8gibi yola çıktık
yolda çıtım çıkmadı annem tansiyon hstası eşim arabayı kullanıyor bağırcak kadar bişi yok daha
saat tam 9 hast. önündeyiz merdivenleri çıkmama güvenlikçi kız yardım etti dr un odasına gittim hemşiresi hemen olaya el koydu beni nst ye gönderdi allahtan tekerlekli sandalye verdi:) yürüyemiyordum artık o baskı gitgide ağırlaşmıştı bi de yoldan beri ıkınma hissim geliyordu zor tutuyordum kendimi
hemen dr geldi onu görünce rahatladım bana sadece doğum olcak dedi çıktı ama hst.yi birbirine katmış bebeğin başına dokunmuş çünkü acele beni doğumhaneye aldılar
saat kaç bilmiyorum:)
9.55 yumurcak doğdu:)))
olay bu yani şekerim. yok bişi ben dr ve ebelerle muhabbet ede ede doğurdum büyütmeyin gözünüzde...
hayırlı doğumlar