Doğurursun canım merak etme

Benim kontrol haftaya idi dayanamadım beişin hareketler azalınca.Bakalım yarın çatı muayenesi olacak mı?Bebiş 1haftada ne kadar almış çoook merak ediyorum.Ayyy canım bide bizim plesentadlarda kireçlenme var.Ama bebişlerin yeri çok rahat anlaşılan gelmeye niyetleri yokkaydirigubbakcemile3
Canım buralardayım normal doğum şu anda merak konum olduğu için.Sağol canım iyim sen nasılsın.Bebişi gördüm geçen hafta 2800 olmuş 300 gr almış.Bu sefer doktorum daha çok inceledi tek beslenememe problemi kireçlenme olsun.Bebiiş sağlıklı.Bide doktorum bebeğin jilosunun çok olmaması iyi dedi kolay doğum olur dedi.Sancı çekip bebek aşağı inmesze sezeryana girmen aha mı iyi dedi.Dedim haklısın valla(içimden tabi)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Böyle canım ama hareketleri çok azaldı pazar geceden sabha uyutmadı beni hiç hareket etmiyordu nerdeyse çok korktum.Şimdi hareketlendi yarında doktora gideceğim aslıda doktorum 23üne çağırdı.Ama ben dayanamayacağım.Bebiş iyi göreyimde.Ayyyy çok uzun oldukaydirigubbakcemile3