Epilasyon aleti tavsiyesi..kızlar fikirlerinizi bekliyorum:))

4-5 yıl önce braunun o zamankı en son modelını almıstım.. hala kullanıyorum cok memnunum.. bence braunun piyasadakı en son teknolojisini al gec canım.. takılme bile..

bende phlips kullanıyorum taa orta okuldayken almıstım şu anda inv. bitti 23 yasındayım enrden baksan 10 yıldır kullnaıorum tık demedi daha phlipsi tek gecerim braunun cımbız saysı az ve yavas can acıtıo bitmio bi türlü onunla sevmiom braunu kuzenimin varda ayy alana kadar canı cıkıo

kesinlikle braun derim.eski model ama çok kullanışlı.hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kadar.nişanlıyım evlenirken anneme bırakıcam bi tane daha braun alıcam çeyizime kaydirigubbakcemile2

ben bu modelden yenı aldım cok memnun kaldım verdıgım paraya degmişzemuszemus

Kızlar ben merak ediyorum belki burası yeri değil ama sormadan edemicem ..
Epilasyon aleti azaltıyomu:uhm:

evet bende 1 ay once aldim,harika bisey,bide yaninda islak bezleri var alacagim bolgeyi guzele siliyosun ve 30 saniye bekleyimkillari alirken inan hic acimiyo,,tavsiye ederim ben ok memnunumyerimseniben

Kızlar ben merak ediyorum belki burası yeri değil ama sormadan edemicem ..
Epilasyon aleti azaltıyomu:uhm:

evet ben azalma goruyorum,fakat azalmasada artik sorun degil kisa surede ve acisiz hallediyosun zaten,,en guzeli tertemiz yapiyosun isini,yapis yapis olma derdi yokkafamçokkarıştı

benimki bu,

evet ben azalma goruyorum,fakat azalmasada artik sorun degil kisa surede ve acisiz hallediyosun zaten,,en guzeli tertemiz yapiyosun isini,yapis yapis olma derdi yokkafamçokkarıştı

benimki bu,

Teşekkürler yorumun için canım benim a.s.
Evet yapıs yapıs derdi yok en azından bende karar verdim alıcam kısmetse :lepi:kaydirigubbakcemile5
Güle güle kullan şekerim a.s.

Teşekkürler yorumun için canım benim a.s.
Evet yapıs yapıs derdi yok en azından bende karar verdim alıcam kısmetse :lepi:kaydirigubbakcemile5
Güle güle kullan şekerim a.s.

sagol bitanem,siddetle tavsiye ederim,yerimsenibenoptumŞeniz

ben de philips satin ice kullanıyorum, buzlu uyuşturucu aparatları, jilet başlığı, peeling başlığı falan var gerçi ben aparatlarını kaybettim ama :kedi: uzun süredir kullanıyorum, çook memnunum.

Philips ve braun kapışıyormuş bunu da öğrenmiş olduk :lepi:

benimde yıllar önce aldığım bir braun vardı hala onu kullanıorum hemde bu kadar zamandır hiç sorun çıkarmadı bana ama yukardaki de çok fonksiyonlu bişeye benzior çeyizimede böle bişey almayı düşünüorum :1rolleyes:

onun modeli ne tam olarak yazabilir misin mafoldumben

Bu yeni çıkan şarjlı Braunlar elektrikli çalışıyor mu? Bir zaman sonra şarjı bozulur diye düşünüyorum ama kablosuz da insan rahat eder. Kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…