kızlarrr çok saoluna.s.hala birşey almadım arayışlarım devam ederken yeni bir ürün daha çıktı:
braun silk-epil xpressive..kablosuz,suda kullanımı olan,yıkanabilen,şarj edilebilen süper bir ürün..seride 3 ürün var..piyasaya yeni girdiği için tuzlu biraz beklemek lazım.
kablosuz olması ve yıkanabilmesi beni cezbetti...kullananlar var mı kızlar?:1hug:
KAYNAK:dimipro
kızlarrr çok saoluna.s.hala birşey almadım arayışlarım devam ederken yeni bir ürün daha çıktı:
braun silk-epil xpressive..kablosuz,suda kullanımı olan,yıkanabilen,şarj edilebilen süper bir ürün..seride 3 ürün var..piyasaya yeni girdiği için tuzlu biraz beklemek lazım.
kablosuz olması ve yıkanabilmesi beni cezbetti...kullananlar var mı kızlar?:1hug:
KAYNAK:dimipro
Teşekkürler yorumun için canım benim a.s.
Evet yapıs yapıs derdi yok en azından bende karar verdim alıcam kısmetse :lepi:kaydirigubbakcemile5
Güle güle kullan şekerim a.s.
braun 6 başlıklı olan tek geçerim batık çıkarma başlığıda var hiç bir sorun yaşamıyosum takii sir ağdaya başlayana kadar ama bacaklarımı mahvetti sir ağda yeniden dönücem epilasyonuma kesinlikle braun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?