Ateşli havale zaten ama 24 saat dolmadan 2.olması epilepsiden supelendirir dedi.Cok cok gecmis olsun
Havale olabilir mi acaba
Amin hep derim bu dünyada iyiler,cocuklar ve hayvanlar hiç zarar görmese.Çok geçmiş olsun, Allah kimsenin evladına korktuğunu yaşatmasın.
Çok teşekkür ederimAllah şifa versin yardımcınız olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim. Sonuca ulaşmak biraz uzun sürecek ama mutlaka veririmAllah yardımcınız olsun, inşallah korktuğunuz haberi almazsınız. Çok geçmiş olsun, dualarım sizinle mutlaka sonucu haber verin
Doktor az önce söyledi seg ve çocuk nörolojiye gitmemizi. Daha yoğun bakımdayız en kısa zamanda gideriz insallahEeg cektirdiniz mi?
Onu bi an once yaptirin cunku epilepsi olup olmadigi muhtemelen cikar o arastrmada..Doktor az önce söyledi seg ve çocuk nörolojiye gitmemizi. Daha yoğun bakımdayız en kısa zamanda gideriz insallah
Geçen sene de geçirdi nöbeti tam 1 sene oldu. O zaman durmazsa çok riskli sakat kalabilir dediler. Uykuda çekilmesi lazimmis,uyanmamalıymış korktum cektirmedim.bu sefer mecbur çekilecek artikOnu bi an once yaptirin cunku epilepsi olup olmadigi muhtemelen cikar o arastrmada..
Ben baska bir supheden dolayi cektrmistim 5 yasindayken ogluma..rahat durmustu. 20-30 dk en fazla .. kucukse huzursuzlanabilir
Çok teşekkür ederim. Her şey insanlar için epilepsi de olabilir allah dermansız dert vermesin yeter ki.Kalbinizi ferah tutun. Ateşsiz haldeyken geçirmiş olsa daha emin konuşabilirdik ama ateşli haldeyken geçirmiş. Havale olması da yüksek ihtimal. Doktor sık rastlanmadığı için tedbir amaçlı yönlendirmiş gibi geldi bana, bu demek değildir ki epilepsi. İyi düşünün, iyi olsun.
Nesinden korkuyosun? Nasil durmazsa sakat kalir? Boyle sacma birsey duymadim ben. Kafasina kablolari bagliyolar cocuk pek birsey hissetmiyorki?! Benim oglum uyanikken cekildi ama sakin kalmasi gereken anlar oldu.. laftan anliyordu yani.Geçen sene de geçirdi nöbeti tam 1 sene oldu. O zaman durmazsa çok riskli sakat kalabilir dediler. Uykuda çekilmesi lazimmis,uyanmamalıymış korktum cektirmedim.bu sefer mecbur çekilecek artik
Çok teşekkür ederim. Her şey insanlar için epilepsi de olabilir allah dermansız dert vermesin yeter ki.
Çekecek olan tekniker de söyledi uyanmamalı,uyanırsa riskli diye. Öyle diyince vazgectikNesinden korkuyosun? Nasil durmazsa sakat kalir? Boyle sacma birsey duymadim ben. Kafasina kablolari bagliyolar cocuk pek birsey hissetmiyorki?! Benim oglum uyanikken cekildi ama sakin kalmasi gereken anlar oldu.. laftan anliyordu yani.
Ilk defa duyuyorum valla cok garip geldi.. ee bayiltsinlar madem cocugu uyanmamasi gerekiyosa..Çekecek olan tekniker de söyledi uyanmamalı,uyanırsa riskli diye. Öyle diyince vazgectik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?