Epilepsi mi?

Smeeygle2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
915
2.887
33
43
Şuan çok moralim bozuk. 2.5 yasindaki oğlum sabah ateşli nöbet geçirdi. Hastaneye yoğun bakıma aldılar 2.nöbetini gecirdi az önce. Doktor 24 saat içinde 2.nöbetini geçirdigi için çocuk nörolojiye gidip test yaptırın,epilepsi olma ihtimali çok yüksek dedi.15 dakika altı nöbet süresi beyne zarar vermez dedi. Allah dermansız dert vermesin tabi ama konu evlat olunca kalpten gelen acı gözlerden akıyor. Benzer durumu yaşayanlar mi? Bir de dua edin

Allah yardımcınız olsun, inşallah korktuğunuz haberi almazsınız. Çok geçmiş olsun, dualarım sizinle mutlaka sonucu haber verin

Doktor az önce söyledi seg ve çocuk nörolojiye gitmemizi. Daha yoğun bakımdayız en kısa zamanda gideriz insallah
Onu bi an once yaptirin cunku epilepsi olup olmadigi muhtemelen cikar o arastrmada..

Ben baska bir supheden dolayi cektrmistim 5 yasindayken ogluma..rahat durmustu. 20-30 dk en fazla .. kucukse huzursuzlanabilir

Onu bi an once yaptirin cunku epilepsi olup olmadigi muhtemelen cikar o arastrmada..

Ben baska bir supheden dolayi cektrmistim 5 yasindayken ogluma..rahat durmustu. 20-30 dk en fazla .. kucukse huzursuzlanabilir
Geçen sene de geçirdi nöbeti tam 1 sene oldu. O zaman durmazsa çok riskli sakat kalabilir dediler. Uykuda çekilmesi lazimmis,uyanmamalıymış korktum cektirmedim.bu sefer mecbur çekilecek artik

Kalbinizi ferah tutun. Ateşsiz haldeyken geçirmiş olsa daha emin konuşabilirdik ama ateşli haldeyken geçirmiş. Havale olması da yüksek ihtimal. Doktor sık rastlanmadığı için tedbir amaçlı yönlendirmiş gibi geldi bana, bu demek değildir ki epilepsi. İyi düşünün, iyi olsun.

Çok teşekkür ederim. Her şey insanlar için epilepsi de olabilir allah dermansız dert vermesin yeter ki.

Geçen sene de geçirdi nöbeti tam 1 sene oldu. O zaman durmazsa çok riskli sakat kalabilir dediler. Uykuda çekilmesi lazimmis,uyanmamalıymış korktum cektirmedim.bu sefer mecbur çekilecek artik
Nesinden korkuyosun? Nasil durmazsa sakat kalir? Boyle sacma birsey duymadim ben. Kafasina kablolari bagliyolar cocuk pek birsey hissetmiyorki?! Benim oglum uyanikken cekildi ama sakin kalmasi gereken anlar oldu.. laftan anliyordu yani.

Çok teşekkür ederim. Her şey insanlar için epilepsi de olabilir allah dermansız dert vermesin yeter ki.

Ben yazacaktım siz yazmışsınız. Daha nasıl hastalıklar var, Allah daha kötüleriyle sınamasın bizleri. Öyle olsa bile epilepsi artık düzenli ilaç tedavileri ile kontrol altına alınan bir hastalık. Kaldı ki ameliyat ile de tamamen geçirilebiliyormuş. Gönlünüzü ferah tutun, Allah yavrularımızı elden ayaktan düşürmesin en önemlisi bu.

Nesinden korkuyosun? Nasil durmazsa sakat kalir? Boyle sacma birsey duymadim ben. Kafasina kablolari bagliyolar cocuk pek birsey hissetmiyorki?! Benim oglum uyanikken cekildi ama sakin kalmasi gereken anlar oldu.. laftan anliyordu yani.
Çekecek olan tekniker de söyledi uyanmamalı,uyanırsa riskli diye. Öyle diyince vazgectik

İnşallah değildir kalbinizi ferah tutun. Rabbim yardımcınız olsun ama duyduğum birşeyi söylemek isterim epilepsi nöbetlerinde geçen sene hangi zaman olduysa aynı tarihte olur diye duymuştum senede bir kez tam aynı zamanda.
Öyle bile olsa bir çok kişi bu hastalıkla yaşıyor üzmeyin kendinizi benim kayınvalidem 55 yaşında epilepsi hastası ilaçlarım düzgün kullanıyor hiç nöbet geçirmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…