Epilepsi mi?

Malesef yakınında olmazsanız anlayamıyorsunuz. Birden oluyor her şey. Allaha emanetler. Benim oğlumda nefes alış verişi değişti,elleri ayakları ve dişleri kitlendi,kafa aşağı düştü.ağlama veya çiğlik en ufak ses yoktu.allah kimseye yasatmasin

Çok teşekkür ederim size de allah bir daha yasatmasin. Bizim şehirde bir tek üniversite hastanesinde nörolog var malesef. Memnun kalmazsam yakın şehirlere de giderim mutlaka

Cok teşekkürler. Bunun peşini bırakmam daha

Inanın ben de burda eeg cektirenler bir şey olmadı diyince şaşırdım. Kendi kulaklarımla duydum, bi ilaç verilip çekiliyormuş Bu şehirde o ilaç olmadığı için anestezi ile çekilecekmiş. Anestezi ile uyanmamasi gerekir dedi. 1 yıl önce net hatirliyorum

Soyleki bebekler korkabilirler aglarsa vs beyni farkli hareket eder. Yoksa illa uyumasi sart degil. Bebek oldugu icin oyle demislerdr bence, mesela bize cekilse eeg uyumamiza gerek yok.

Baska bir arastrma olmasin? Eeg de boyle birsey cidden yok

Geçen sene havale geçirdiğinde çocuk nörolojinin istediği tetkikler. Neyse yakında öğrenirim zaten eğer baska bir uygula ise burdan yazayım ki başkaları da hata yapmasin

Soyleki bebekler korkabilirler aglarsa vs beyni farkli hareket eder. Yoksa illa uyumasi sart degil. Bebek oldugu icin oyle demislerdr bence, mesela bize cekilse eeg uyumamiza gerek yok.
Evet bize de öyle demişlerdi canım uykulu ve uyanık olarak 2 ayrı çekim şekli var benim kızım 2 yasinda bile değildi o yüzden demişlerdi uyutmayın hastane de uyutursunuz diye. Büyük çocuk olunca o kabloları vs tutturmak daha kolay Allah yardımcısı olsun konu sahibinin keşke milletin saçma doldurmasını gelmeyip ilk nöbet geçirdiğin de eeg cektirseydi.

Canım bu dediği mr olmasın.

Benim kizima da cektirmistik mr sabit ve kıpırdamadan durması gerekiyordu bir de gürültüden korkmasın diye uyutmuşlardı kızımı 45 dk sonra uyandı 30 dk gözetim altında tutulduk tabi uyandıktan sonra bir sorun olmasın diye önlem amaçlı. Bence konu sahibi yanlış hatırlıyor.

Evet muhtemelen mr dır. Uyutup çekiliyor ilaç veriliyor ama bizde (araştırma hastanesi personeli) ilaç yok anestezi veriyoruz, uyanmamasi lazım dedi. Bu arada dün yoğun bakımdan çıktık. Kan değerleri kötüymüş en az 2 gün daha serviste kalacağız.

Evet canım anestezi verdiler bize de. Tabi ki öncesi anestezi doktoru gördü bizi kan tahlilleri yapıldı onay aldık gün verildi gittik mr çekilmek için. Damar yolu açıldı kilosunu sordu anestezi doktoru, 11 kiloydu o zaman ona göre anestezi verdiler damardan kızıma daha şırıngada bitmeden kızım bayıldı 15 dk sürdü mr çekimi bir müddet sonra uyandı ilk başta sarhoş gibi oldu kızım tuhaf tuhaf sesler çıkarıyordu 30 dk geçmeden tamamen bilinci yerine geldi.

Doktorunuz birşey demiyorum mu size şu sebep olmuş olabilir vs diye. Biz de üniversite hastanesinde tedavi olduk bize hiç bilgi vermiyorlardı inan stresten 1 hafta da 4 kilo vermiştim inşaAllah basit bir nöbettir canım soğuk havale daha tehlikeli bizi o yüzden o kadar uzun tutmuşlardı bir de 6 defa geçirdiğimiz için tabi.

Biz sansliydik çünkü nöbet geçirdikten 10 dk sonra acildeydik ikincisini univ hastanesinde kan alirlarken geçirdi 4 tanesini de yoğun bakımda. Çok hızlı müdahale ettikleri için beyninde bir hasar oluşmadı çok çok şükür. O günler kabus gibiydi halen etkisindeyim kızım ufak bi kussa eşimi arıyorum korkuyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…