Çekecek olan tekniker de söyledi uyanmamalı,uyanırsa riskli diye. Öyle diyince vazgectik
Uyanırsa tekrar çekmek zorunda kalırlar diye demiştir. Allah şifa versin. Epilepsi ilaçla tedavi edilebilir. Hacettepe iyi bir hastane bu alanda. Korkmayın hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.Çekecek olan tekniker de söyledi uyanmamalı,uyanırsa riskli diye. Öyle diyince vazgectik
valla bana da çok saçma geldi bir tehlikesi olsa zaten herkese bayıltıp yaparlar ki uyanmasın kimse diye.teknikeri yanlış anlamış olmayasınız? keşke bu kadar ertelemek yerine başka yerlerle görüşseydiniz.Ilk defa duyuyorum valla cok garip geldi.. ee bayiltsinlar madem cocugu uyanmamasi gerekiyosa..
Birde ben cektrmesem neyse ama aynisini yaptrdm yani
Canım Rabbim şifa versin.Şuan çok moralim bozuk. 2.5 yasindaki oğlum sabah ateşli nöbet geçirdi. Hastaneye yoğun bakıma aldılar 2.nöbetini gecirdi az önce. Doktor 24 saat içinde 2.nöbetini geçirdigi için çocuk nörolojiye gidip test yaptırın,epilepsi olma ihtimali çok yüksek dedi.15 dakika altı nöbet süresi beyne zarar vermez dedi. Allah dermansız dert vermesin tabi ama konu evlat olunca kalpten gelen acı gözlerden akıyor. Benzer durumu yaşayanlar mi? Bir de dua edin
Ben de çok şaşırdım bize hiç öyle birşey söylenmedi benim kızım aynı gün defalarca nöbet geçirdi soğuk havale yani biz de eeg çektirdik.Ilk defa duyuyorum valla cok garip geldi.. ee bayiltsinlar madem cocugu uyanmamasi gerekiyosa..
Birde ben cektrmesem neyse ama aynisini yaptrdm yani
Çok teşekkür ederim allah kimseyi evladıyla sınamasın. Size de çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.Canım Rabbim şifa versin.
Benim kızım şu an 3.5 yaşında. 19 aylıkken soğuk havale geçirdi yani atessiz havale ateşli havaleden daha tehlikeli :/
Hiç birşeyi yoktu sabah 8.30 civarı birden yere yığıldı gözlerinin bebeği gitti bembeyaz oldu gözleri ağzı kitlendi apartopar acile gittik öldü diye orada ilk müdahale yapıldı sonra eğitim araştırmaya sevk edildik o gün 5 defa daha nöbet geçirdi Rabbim kimseye yaşatmasın kızım nöbet geçirdikce ben de bayılmışım 2 gün yoğun bakımda yattı 5 gün normal serviste. Her türlü tomografi mr eeg çekildi bir sürü kan idrar tahlili yapıldı hepsi tertemiz çıktı. 1 sene luminaletten isimli epilepsi ilacı kullandık tekrar tahlilleri yaptırdık temiz çıkınca doktor kontrolünde ilacı bıraktık. Mayıs ayında 1 yıl olacak ilacı keseli çok şükür o gün dışında hiç nöbet geçirmedi.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki neler hissettiğini bol bol dua et ve doktorun dediğini dinleyip nöroloji doktoruna gidin inşaAllah kolay atlatırsınız.
Biz de nöbet ırsi canım çünkü Babam küçükken geçirmiş ben de küçükken bebekken yani geçirmişim sonra da kızım geçirdi.
Ben de anlamadim bu işte bir terslik var. Ben araştırmada gittim 2 ay sonraya randevu verdi,tekniklere özel çektirelim dedim hatta 300 lira istedi tamam dedim. Uyanırsa tehlikeli dedi. Hatta bir de ozel hastaneye gittim anestezist ile konuştum. Onun yanından çıkarken bir kadın geldi sakin yaptırma ben yaptirdim sonra engelli kaldı çocuğum dedi. Hatta yere düşüp bayılacaktım o kadar fena oldum. Eşime dedim ben yaptırmam bunu, bir daha olursa yaptırırım demistimBen de çok şaşırdım bize hiç öyle birşey söylenmedi benim kızım aynı gün defalarca nöbet geçirdi soğuk havale yani biz de eeg çektirdik.
Bizim çektirdiğim yerde ki tekniker bebeğin uyuması lazım uyanırsan test bozuk çıkar tekrar cektirmemiz lazım demişti ben de sabah erken kaldırıp öğlen uykusunu uyutmamıştım hastane de uyuttum kızımı öyle çekilmişti.
Inşallah çok teşekkür ederimBence epilepsi değildir epilepsi soğuk havaleden gelir.
Inşallah epilepsi değildir.
Şoka girdim resmen yok artık yani ya eeg çektirdik 2 defa kızım sakat filan kalmadı keşke internetten bir araştırma yapsaydın 1 sene geç kalmazdın canım olan olmuş artık korkma 3 günlük bebeklere bile eeg çekiliyor birşey olmuyor. Daha fazla geç kalmayın.Ben de anlamadim bu işte bir terslik var. Ben araştırmada gittim 2 ay sonraya randevu verdi,tekniklere özel çektirelim dedim hatta 300 lira istedi tamam dedim. Uyanırsa tehlikeli dedi. Hatta bir de ozel hastaneye gittim anestezist ile konuştum. Onun yanından çıkarken bir kadın geldi sakin yaptırma ben yaptirdim sonra engelli kaldı çocuğum dedi. Hatta yere düşüp bayılacaktım o kadar fena oldum. Eşime dedim ben yaptırmam bunu, bir daha olursa yaptırırım demistim
Gecen ay 1.5 yasimda ki kizima epilepsi suphesiyle eeg cekildiÇekecek olan tekniker de söyledi uyanmamalı,uyanırsa riskli diye. Öyle diyince vazgectik
Öncelikle geçmiş olsun.Çekecek olan tekniker de söyledi uyanmamalı,uyanırsa riskli diye. Öyle diyince vazgectik
Allah şifa versin.Şuan çok moralim bozuk. 2.5 yasindaki oğlum sabah ateşli nöbet geçirdi. Hastaneye yoğun bakıma aldılar 2.nöbetini gecirdi az önce. Doktor 24 saat içinde 2.nöbetini geçirdigi için çocuk nörolojiye gidip test yaptırın,epilepsi olma ihtimali çok yüksek dedi.15 dakika altı nöbet süresi beyne zarar vermez dedi. Allah dermansız dert vermesin tabi ama konu evlat olunca kalpten gelen acı gözlerden akıyor. Benzer durumu yaşayanlar mi? Bir de dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?