- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Ben terk edicem diye bir şey yazmışmıyım? Sadece erkek arkadasım bana böyle bir şeyden bahsetmedi hatta annesinin rahatsızlığından Bile. Benden gizlediği bir şey olabilir mi diye sordumyarin hic bir sebep yokken sizin sara hastasi olmayacaginizin ne bileyim kanser olmayacaginizin bir garantisi varmi???
kalitsal hastalik her insanda vardir nukseder yada nuksetmez artik her insanda kanser hucreleri var kotuye cevirir yada cevirmez bilinmez sonucta varsayimla insanmi terkedilir
Ben annesi rahatsız diye terk edicem dedim mi ? Sadece gizlediği bir şey olabilir mi diye bilgi almak istedim. Olur öyle söylerim kurarlar turşumuailesinde rahatsızlık olan kimse evlenmesin ozaman ne biçim aileler var ya turşusunu kursunlar kızlarının
abinizin tavrina sinir oldumda sanki ona yaziyormus gibi size yazmisimBen terk edicem diye bir şey yazmışmıyım? Sadece erkek arkadasım bana böyle bir şeyden bahsetmedi hatta annesinin rahatsızlığından Bile. Benden gizlediği bir şey olabilir mi diye sordum
Bu ne saçma bi sebeptir yahu.Abim beni paylasamadıgından gönülsüZ gibi zaten
annesinin rahatsızlığından bahsetmek zorunda değil.ve annesinin de buyuk bir rahatsızlığı da yok .İyi ki oğlum yok demek hastaysam prenses gelin hanımlar rahatsız olacaklar vay ki vayBen terk edicem diye bir şey yazmışmıyım? Sadece erkek arkadasım bana böyle bir şeyden bahsetmedi hatta annesinin rahatsızlığından Bile. Benden gizlediği bir şey olabilir mi diye sordum
Sadece merak ettiğim için sordum çünkü rahatsızlığın adını ilk kez duydum. Benden gizlediği bir şey var mı diye. Yoksa ayrılmak niyetinde olsam cuma sözüm var demem zaten.Arkadaşım sen terk edeceğim vs dememişsin ama sordugun soru direk bunu düşündürüyor.
Açıklama yap o zaman da insanlar iğnelemesin.hakli olarak.
Rahatsız oldum demedim. Erkek arkadaşımı gerçekten çok seviyorum ve aklımda ufacık bir kuşku olsa en başta cuma sözüm var demem zaten. Sadece hastalık hakkında bilgim yok. Bendn gizliyor mu diye merak ettim. Ama iyi ki de oğlunuz yok. Gelecek gelinin vay halineannesinin rahatsızlığından bahsetmek zorunda değil.ve annesinin de buyuk bir rahatsızlığı da yok .İyi ki oğlum yok demek hastaysam prenses gelin hanımlar rahatsız olacaklar vay ki vay
site de beni tanıyanlar ne kadar adaletli ve yardımsever olduğumu biliyor .VEEE de konu açıyorsanız her turlu yoruma da açık olmalısınız pohpohlamak zorunda değil üyeler herkesiRahatsız oldum demedim. Erkek arkadaşımı gerçekten çok seviyorum ve aklımda ufacık bir kuşku olsa en başta cuma sözüm var demem zaten. Sadece hastalık hakkında bilgim yok. Bendn gizliyor mu diye merak ettim. Ama iyi ki de oğlunuz yok. Gelecek gelinin vay haline
Şuan Bademcik enfeksiyonu oldum ve arama motoruna yazdığımda kalp krizine kadar ihtimal verdi.. aranan motorunda yazan her seye güvenemiyorum sadece bilgisi olan var mı diye öğrenmek istedim. Emin olmasam suan bitiririm. Ki en başta cuma sözüm var yazıyoraz buçuk okuması olan arama motoruna epilepsi yazar bilgi alır.amaç emin olamamak evlenmek için benim düşüncem bu
Hayırlısı olsun o zaman.Sadece merak ettiğim için sordum çünkü rahatsızlığın adını ilk kez duydum. Benden gizlediği bir şey var mı diye. Yoksa ayrılmak niyetinde olsam cuma sözüm var demem zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?