Epilepsi rahatsızlığı

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
arkadaşlar Cuma sözüm var nasipse. Bugün babamla erkek arkadaşımın babası konuşurken, erkek arkadaşımın annesinin sara hastası olduğunu söylemiş. Abim de bu hastalığın genetik olduğunu, erkek arkadasımda da olabilirliğini söyledi. Ve bu işe benim rızam yok dedi. Benim bilgim yoktu erkek arkadaşıma annesinin rahatsızlığını sordum. Şeker hastalığına bağlı olup sonradan olduğunu yılda bir veya iki kez atak geçirdiğini söyledi. Abim aklıma şüphe düşürdü erkek arkadasım yoğun dikkat isteyen bir işe sahip. Benim de hiç şüpheleneceğim bir durum olmadı. Abim beni paylasamadıgından gönülsüZ gibi zaten. Hastalık hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum

yarin hic bir sebep yokken sizin sara hastasi olmayacaginizin ne bileyim kanser olmayacaginizin bir garantisi varmi???
kalitsal hastalik her insanda vardir nukseder yada nuksetmez artik her insanda kanser hucreleri var kotuye cevirir yada cevirmez bilinmez sonucta varsayimla insanmi terkedilir

Ben terk edicem diye bir şey yazmışmıyım? Sadece erkek arkadasım bana böyle bir şeyden bahsetmedi hatta annesinin rahatsızlığından Bile. Benden gizlediği bir şey olabilir mi diye sordum

ailesinde rahatsızlık olan kimse evlenmesin ozaman ne biçim aileler var ya turşusunu kursunlar kızlarının
Ben annesi rahatsız diye terk edicem dedim mi ? Sadece gizlediği bir şey olabilir mi diye bilgi almak istedim. Olur öyle söylerim kurarlar turşumu

stresle pek cok hastalik kendini gostermeye basliyor. bunlardan biri de epilepsi. yada gecin epilepsiyi, kalp hastaliklari ; genetik olusunun yani sira stresin ne kadar etkili oldugunu hepimiz biliyoruz. boyle bir garantiyi kimse kimseye veremez ki.

Ne alaka canım . Sonradan olan rahatsızlık genetik olcak diye bir kaide yok. Ayrıca olsa ne yazar. Nöbet gsçirdiğinde yapmanız gerekenleri bilin yeter yani. Sara olsa ne olacak. Abiniz bahane uydurmuş.

Abiniz evlenmesin. Çünkü evlenirken soruyorlar hastalıkta sağlıkta yanında olmaya evet mi diye. Abinizde olabilecek potansiyel göremedim.

Ben terk edicem diye bir şey yazmışmıyım? Sadece erkek arkadasım bana böyle bir şeyden bahsetmedi hatta annesinin rahatsızlığından Bile. Benden gizlediği bir şey olabilir mi diye sordum
abinizin tavrina sinir oldumda sanki ona yaziyormus gibi size yazmisim
sizden ne gizlemis olabilirki annesinin hastaligi kalitsalliktan gelmemis seker hastaligindan kaynakliymis bilemedim ne kadar genetik bir sorun olusturur

Abim beni paylasamadıgından gönülsüZ gibi zaten
Bu ne saçma bi sebeptir yahu.
İyi ömür boyu oturun evde o zaman.
Ayrıca epilepsi bulaşıcı veya genetik bir hastalık değil.
Abin önce iyi araştırıp öyle konuşsun cahilce konuşmak ne kolay.

annesinin rahatsızlığından bahsetmek zorunda değil.ve annesinin de buyuk bir rahatsızlığı da yok .İyi ki oğlum yok demek hastaysam prenses gelin hanımlar rahatsız olacaklar vay ki vay

Arkadaşım sen terk edeceğim vs dememişsin ama sordugun soru direk bunu düşündürüyor.
Açıklama yap o zaman da insanlar iğnelemesin.hakli olarak.
Sadece merak ettiğim için sordum çünkü rahatsızlığın adını ilk kez duydum. Benden gizlediği bir şey var mı diye. Yoksa ayrılmak niyetinde olsam cuma sözüm var demem zaten.

annesinin rahatsızlığından bahsetmek zorunda değil.ve annesinin de buyuk bir rahatsızlığı da yok .İyi ki oğlum yok demek hastaysam prenses gelin hanımlar rahatsız olacaklar vay ki vay
Rahatsız oldum demedim. Erkek arkadaşımı gerçekten çok seviyorum ve aklımda ufacık bir kuşku olsa en başta cuma sözüm var demem zaten. Sadece hastalık hakkında bilgim yok. Bendn gizliyor mu diye merak ettim. Ama iyi ki de oğlunuz yok. Gelecek gelinin vay haline

az buçuk okuması olan arama motoruna epilepsi yazar bilgi alır.amaç emin olamamak evlenmek için benim düşüncem bu

site de beni tanıyanlar ne kadar adaletli ve yardımsever olduğumu biliyor .VEEE de konu açıyorsanız her turlu yoruma da açık olmalısınız pohpohlamak zorunda değil üyeler herkesi

az buçuk okuması olan arama motoruna epilepsi yazar bilgi alır.amaç emin olamamak evlenmek için benim düşüncem bu
Şuan Bademcik enfeksiyonu oldum ve arama motoruna yazdığımda kalp krizine kadar ihtimal verdi.. aranan motorunda yazan her seye güvenemiyorum sadece bilgisi olan var mı diye öğrenmek istedim. Emin olmasam suan bitiririm. Ki en başta cuma sözüm var yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…