- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 864
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Pohpohlayın demedim ama bu konu neden sizi bu kadar sinirlendirdi anlamadım. Ayrılcam demedim kuskularım var demedim. Sadece bilmediğim bir hastalık ve bilgi almak istedim. Şayet erkek arkadasımda varsa ve gizliyorsa olduğu an nerde nasıl davranabilmek adına.az buçuk okuması olan arama motoruna epilepsi yazar bilgi alır.amaç emin olamamak evlenmek için benim düşüncem bu
Abimin sözleriyle hareket etmiyorum zaten sadece ortaya böyle bir konu attı burdan bilgi almak istedim.Bu ne saçma bi sebeptir yahu.
İyi ömür boyu oturun evde o zaman.
Ayrıca epilepsi bulaşıcı veya genetik bir hastalık değil.
Abin önce iyi araştırıp öyle konuşsun cahilce konuşmak ne kolay.
bu arada seker de kalitsal ve ciddi bir rahatsizlik. ama evlenecegimiziinsani check up yapip testten gecersen evlenecegiz demedik. bugun sapasaglamdir , yarin ya da ertesi gun rahatsizlanir. ne yaoacagimizi bilemeyiz. ailenizin etkisinde kalacaksaniz hastalik icin degil de kisiligi karakteriyle ilgili yorumlarina kulak asinabinizin tavrina sinir oldumda sanki ona yaziyormus gibi size yazmisim
sizden ne gizlemis olabilirki annesinin hastaligi kalitsalliktan gelmemis seker hastaligindan kaynakliymis bilemedim ne kadar genetik bir sorun olusturur
iste bende onu anlatmaya calistim ama arkadasin derdi kalitsal hastaliklar degil benden bunu neden sakladi diye dusunuyormusbu arada seker de kalitsal ve ciddi bir rahatsizlik. ama evlenecegimiziinsani check up yapip testten gecersen evlenecegiz demedik. bugun sapasaglamdir , yarin ya da ertesi gun rahatsizlanir. ne yaoacagimizi bilemeyiz. ailenizin etkisinde kalacaksaniz hastalik icin degil de kisiligi karakteriyle ilgili yorumlarina kulak asin
Bu nasil kotu düşünce hastaysa ayrilacakmisiniz bencede ayrılın yazık adama iyi gün kötü denen durumlar var evlilikte bulaşmayın annemde epilepsi babam gozu gibi bakararkadaşlar Cuma sözüm var nasipse. Bugün babamla erkek arkadaşımın babası konuşurken, erkek arkadaşımın annesinin sara hastası olduğunu söylemiş. Abim de bu hastalığın genetik olduğunu, erkek arkadasımda da olabilirliğini söyledi. Ve bu işe benim rızam yok dedi. Benim bilgim yoktu erkek arkadaşıma annesinin rahatsızlığını sordum. Şeker hastalığına bağlı olup sonradan olduğunu yılda bir veya iki kez atak geçirdiğini söyledi. Abim aklıma şüphe düşürdü erkek arkadasım yoğun dikkat isteyen bir işe sahip. Benim de hiç şüpheleneceğim bir durum olmadı. Abim beni paylasamadıgından gönülsüZ gibi zaten. Hastalık hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum
Hastalık tüm insanlar için canım...Sen eğer bunu bahane eder ayrılırsan, bundan yüzde yüz emin ol başka acılarla sınanırsın...Genetik bir hastalık ama, kayınvalidende doğuştan yada küçüklükten yok, sonradan olmuş...Sararanın çok çeşiti var...Mesela bir kafa tarmwası geçirsen, sendede başlayabilir.( Allah korusun)arkadaşlar Cuma sözüm var nasipse. Bugün babamla erkek arkadaşımın babası konuşurken, erkek arkadaşımın annesinin sara hastası olduğunu söylemiş. Abim de bu hastalığın genetik olduğunu, erkek arkadasımda da olabilirliğini söyledi. Ve bu işe benim rızam yok dedi. Benim bilgim yoktu erkek arkadaşıma annesinin rahatsızlığını sordum. Şeker hastalığına bağlı olup sonradan olduğunu yılda bir veya iki kez atak geçirdiğini söyledi. Abim aklıma şüphe düşürdü erkek arkadasım yoğun dikkat isteyen bir işe sahip. Benim de hiç şüpheleneceğim bir durum olmadı. Abim beni paylasamadıgından gönülsüZ gibi zaten. Hastalık hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?