Valla sürekli sarhoşsun diye birşey yok.düşün düşün karar veremiyorum.
yıllardır erasmus yapma isteğim var. bu zamana kadar hiç "orgasmus" tarzı yakıştırmaları kafama takmadım. hatta eski sevgilime erasmus isteğimden bahsettiğimde "gitme" demişti de, "sen böyle diyerek bana ne biçim bir imada bulunuyorsun, güvenmiyorsan şu dakika ayrıl" diye kavga çıkarmıştım. bunu hakaret saymıştım. o kadar kararlıydım, eleştirilere de kapalıydım yani.
bi süre önce yabancı bi kızla tanıştım, erasmus yapmış. tatlış da bi kız. bayağı sevdim, yakın arkadaş olduk başta. sonra çoook aşık olduğu sevgilisini erasmusta 3 erkekle aldattığını söyledi. hala birlikteler çocukla bu arada. "onu çok seviyorum, bi daha aldatmam ama yaptığımdan pişman değilim valla. erasmus böyle bi yer, sürekli sarhoşsun sürekli partiliyosun zaten" dedi.
bunu duyduğumdan beri kafam acayip karışık.
ay ne tatlı kızmış diye düşündüğüm, sürekli sevgilisine ne kadar aşık olduğunu bize anlatıp, sevgilisi kızlarla gündüz gezmesine çıkınca bile kıskanan bir kız bile bu rahatlıkta gezip "tatlım erasmus bu" diyorsa ben bu ortama girip girmemek konusunda kararsızım.
günlerdir internette yazılanları okuyorum.
farklı kültürlerden, ülkelerden insanlarla tanışmayı çok seviyorum. gezmeyi seviyorum. başka bir ülkede, kimseye hesap vermeden tek başıma 1 sene de olsa yaşamak istiyorum. hayatımı türkiye ile sınırlamak istemiyorum.
ama öyle dans etmeyi mans etmeyi çok fazla sevmem mesela. sürekli yatıp kalkılan ortamlarda bulunmak da adetim değil. eğer gerçekten ortam buysa, 7/24 parti yapıyorsan, youtubeda izlediğim "erasmus parti" leş ortamına girmezsen yalnız&mutsuz kalıyorsan eminim oraya gittiğimde ben mutsuz olurum.
bir yandan da bir daha bu kadar güzel bir fırsat elime geçecek mi diye düşünüyorum.
çok kararsızım hanımlar.
erasmusa gidenlerden fikir bekliyorum
Once erasmus ne demek onu soyle ona gore okucam kafam almadi orgasmus ta nedemekdüşün düşün karar veremiyorum.
yıllardır erasmus yapma isteğim var. bu zamana kadar hiç "orgasmus" tarzı yakıştırmaları kafama takmadım. hatta eski sevgilime erasmus isteğimden bahsettiğimde "gitme" demişti de, "sen böyle diyerek bana ne biçim bir imada bulunuyorsun, güvenmiyorsan şu dakika ayrıl" diye kavga çıkarmıştım. bunu hakaret saymıştım. o kadar kararlıydım, eleştirilere de kapalıydım yani.
yakın zamanda yabancı bi kızla tanıştım, erasmus yapmış. tatlış da bi kız. bayağı sevdim, yakın arkadaş olduk başta. sonra çoook aşık olduğu sevgilisini erasmusta 3 erkekle aldattığını söyledi. hala birlikteler çocukla bu arada. "onu çok seviyorum, bi daha aldatmam ama yaptığımdan pişman değilim valla. erasmus böyle bi yer, sürekli sarhoşsun sürekli partiliyosun zaten" dedi.
bunu duyduğumdan beri kafam acayip karışık.
ay ne tatlı kızmış diye düşündüğüm, sürekli sevgilisine ne kadar aşık olduğunu bize anlatıp, sevgilisi kızlarla gündüz gezmesine çıkınca bile kıskanan bir kız bile bu rahatlıkta gezip "tatlım erasmus bu" diyorsa ben bu ortama girip girmemek konusunda kararsızım.
günlerdir internette yazılanları okuyorum.
farklı kültürlerden, ülkelerden insanlarla tanışmayı çok seviyorum. gezmeyi seviyorum. başka bir ülkede, kimseye hesap vermeden tek başıma 1 sene de olsa yaşamak istiyorum. hayatımı türkiye ile sınırlamak istemiyorum.
ama öyle dans etmeyi mans etmeyi çok fazla sevmem mesela. sürekli yatıp kalkılan ortamlarda bulunmak da adetim değil. eğer gerçekten ortam buysa, 7/24 parti yapıyorsan, youtubeda izlediğim "erasmus parti" leş ortamına girmediğin zaman yalnız&mutsuz kalıyorsan eminim oraya gittiğimde ben mutsuz olurum.
bir yandan da bir daha bu kadar güzel bir fırsat elime geçecek mi diye düşünüyorum.
çok kararsızım hanımlar.
erasmusa gidenlerden fikir bekliyorum
Haha kişi kendinden bilir işi vol 26178372872sevgilisi kızlarla gündüz gezmesine çıkınca bile kıskanan bir kız bile
Ne diyorsunuz anlamadım?U Umutluyumhalaa bak bu kadar kıskananlar neden böyle
Ne alaka? Zorla mı içirecekler zorla mı seviştirecekler? Erasmus bir oluşum değil bir değişim programı. Başka bir ülkeye öğrenci olarak gitmenize olanak sağlayan bir program. Gittikten sonra ne yapacağınız size kalmış. Kimi okula ve dil kursuna devam eder eğitimine odaklanır, kimi bir daha ne zaman geleceğim deyip Avrupa'yı gezer, kimi de fırsat bu fırsat deyip parti parti gezer. Nasıl rahat edecekseniz o grubun içine girersiniz zaten. Bu programın orgasmus adı altında itibarsızlaştırılmasına da gıcık oluyorum. Aman bizim gençlerimiz hiçbir yere gitmesin.
hayır yav sizin alıntı yaptığınızı alıntılamaya çalıştım ben o kısmı bölmüşsünüz ya ama sadece sizin yazınız kalmış tam tersi yorumunuzu destekliyorum ama alıntı azizliğine uğradımNe diyorsunuz anlamadım?
Konuda bahsi geçen kişi siz misiniz bu kadar rahatsız oldunuz?
İnanın en son kıskanacağım insanlardan biri o kişi kendinizi benimle karıştırmayın :)
Tamam kusura bakmayın ben benim o kızı kıskandığımı söylediniz zannettim keşke alıntıyı yapamadım deseydiniz ben de algılayamadım başta tekrar kusura bakmayın :)hayır yav sizin alıntı yaptığınızı alıntılamaya çalıştım ben o kısmı bölmüşsünüz ya ama sadece sizin yazınız kalmış
alıntıyı yapamadığımı siz cevap yazınca farkettimTamam kusura bakmayın ben benim o kızı kıskandığımı söylediniz zannettim keşke alıntıyı yapamadım deseydiniz ben de algılayamadım başta tekrar kusura bakmayın :)
Tabi ki var, bizzat ben kendim.Bizim ülkemizde o kadar yoğun bir cinsel baskı var ki, cinsel deneyim yaşamamış ya da çok kısıtlı yaşamış kızlar "Amaaan nasılsa kimsenin benden haberi olmayacak" düşüncesiyle biraz da alkol alarak (isteğini alkollü olmasına yükleyerek vicdan azabını azaltabilmek için) partilerde flörtleştiği erkeklerle hemen cinsel birliktelik yaşıyor. Galiba Finlandiya'da bir forum sitesinde Türk kızlarıyla cinsel birliktelik yaşamanın kolay olduğundan bahsetmişti erkekler, ama bunun Erasmus programıyla alakası yok. Türkiye'de cinsel baskı altında olup yaşamak istediklerini orada kısa sürede yaşamak isteyen kızlarla alakası var diye düşünüyorum. Erasmus'a gidip de sürekli partilerde kafa olarak seks yapmayan kızlar da var, kişinin kafa yapısına ve iradesine bağlı bir durum. Genellenecek bir şey de değil.
Tabi ki var, bizzat ben kendim.Ve orda tanıdığım hiçbir Türk kızının da böyle bir durumu olmadı. Olan vardır elbet, ben duymadım. Çok abartılıyor. Artık kafalarda nasıl fanteziler varsa, oraya giden kesin bunları bunları yapmıştır diye hayallere dalıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?