- Konu Sahibi Sevgihersey
-
Ota jinamed fulya hastanesinde elde ettim 2 ay sonra olacak transferim. Bir arkadaşımda benim gbiydi bahçeci altunizadede kaliteli embriyolar elde etti ve sonucu pozitif orayıda önerebilirim size
Merhaba 2 denemem oldu hem tansel kaplancan hemde erbil yağmurda ikiside harika doktorlar ama acıbadem rezil rezalet. İlk denememde embriyolarım 11 Adet hemde 2. Gün öldüler 2. Denememde 17 adet embriyomun hiç
Biri 5. Güne gelemedi . Başka yerde denedim şuan 5. Gün A + kalite 9 embriyom var . Başka bişey dememe gerek yok heralde.
Üzüldüm gerçekten benim ilkinde 11 ikincisinde 17 yumurtam heba oldu. Başarı elde edende çok ama şans mı artık bilemiyorum . Neden genetiğe gönderiyor sunuz zaten çok az embriyonuz varBendede bu ay 5 yumurta toplandi acibademden sevimsiz bir kadin aradi toplanan 5 yumurtadan 3u islem görülebilecek gibi değilmiş 2 si işleme alinmis bir tanesi döllenmiş, o birtanede 5. Gune giderse genetige gidecek, samanlıkta igne aramak gibi bisey..
Üzüldüm gerçekten benim ilkinde 11 ikincisinde 17 yumurtam heba oldu. Başarı elde edende çok ama şans mı artık bilemiyorum . Neden genetiğe gönderiyor sunuz zaten çok az embriyonuz var
Daha önceki transferler başarısız oldu, saglikli embriyoyu bulup ona göre transfer yapalim diyor doktor, benimde o konuda kafam karışık cok maliyetli ve uzun surec saglikli embriyoyu bulmak, bilmiyorum suan 1 adet embriyo var yarin ararlar ne derler bilniyorum
çok fazla başarDaha önceki transferler başarısız oldu, saglikli embriyoyu bulup ona göre transfer yapalim diyor doktor, benimde o konuda kafam karışık cok maliyetli ve uzun surec saglikli embriyoyu bulmak, bilmiyorum suan 1 adet embriyo var yarin ararlar ne derler bilniyorum ..
Erbil bey genelde üst üste negatif alanlara era testi yaptırıyor ama size söylemedi mi? Kendinizi strese sokmayın bu tedavide en önemlisi inanın stres. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırızDaha önceki transferler başarısız oldu, saglikli embriyoyu bulup ona göre transfer yapalim diyor doktor, benimde o konuda kafam karışık cok maliyetli ve uzun surec saglikli embriyoyu bulmak, bilmiyorum suan 1 adet embriyo var yarin ararlar ne derler bilniyorum ..
Erbil bey genelde üst üste negatif alanlara era testi yaptırıyor ama size söylemedi mi? Kendinizi strese sokmayın bu tedavide en önemlisi inanın stres. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Nerde denediniz sizin adınıza çok sevindimMerhaba 2 denemem oldu hem tansel kaplancan hemde erbil yağmurda ikiside harika doktorlar ama acıbadem rezil rezalet. İlk denememde embriyolarım 11 Adet hemde 2. Gün öldüler 2. Denememde 17 adet embriyomun hiç
Biri 5. Güne gelemedi . Başka yerde denedim şuan 5. Gün A + kalite 9 embriyom var . Başka bişey dememe gerek yok heralde.
Merhaba bende era yaptırdım erbil beyde sonucumu bekliyorum 23 gün oldu hala çıkmadıErbil bey genelde üst üste negatif alanlara era testi yaptırıyor ama size söylemedi mi? Kendinizi strese sokmayın bu tedavide en önemlisi inanın stres. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Orani embyologlarin basina florance night. De uzman bir doktor gecti diye biliyorum. Embriyolig sorumlusu biyolog vs degil dogrudan bu isle yıllarca ugrasan doktor cenk bey sanirim. Geçişi hemen farkettirmis. Benim bir arkadaşım da cenk beyin koordinatörlüğünde tup bebek denemesi yaptırmıştı. Sperm seçimi embriyo izlemeyi o yapmıştı. Simdi bir çocuğu oldu.Nerde denediniz sizin adınıza çok sevindim
Benim transferim başarısız olursa şayet cenk bey nerde ben oradayım okadar başarılıydı bizim bu denememizdeOrani embyologlarin basina florance night. De uzman bir doktor gecti diye biliyorum. Embriyolig sorumlusu biyolog vs degil dogrudan bu isle yıllarca ugrasan doktor cenk bey sanirim. Geçişi hemen farkettirmis. Benim bir arkadaşım da cenk beyin koordinatörlüğünde tup bebek denemesi yaptırmıştı. Sperm seçimi embriyo izlemeyi o yapmıştı. Simdi bir çocuğu oldu.
Yeni tedaviniz hayırlı olsun. Nerede kaliteli embriyo elde edebildiniz? Transfer planınız ne zaman?
Ota jinamed fulyaNerde denediniz sizin adınıza çok sevindim
merhAba acılı bir işlemmiydiMerhaba bende era yaptırdım erbil beyde sonucumu bekliyorum 23 gün oldu hala çıkmadı
Teşekkür ederim ota jinamed fulya hastanesi embriyolog cenk bey zaten onun için gitmiştik biz. İlk kez 5. Gün embriyomuz olduNerde denediniz sizin adınıza çok sevindim
Doktorunuz kim peki acaba?Benim transferim başarısız olursa şayet cenk bey nerde ben oradayım okadar başarılıydı bizim bu denememizde
Aslında bi kaç dakika sizi ama ben çok ağladım pisikoloji olarak boşaldım.Ota jinamed fulya
merhAba acılı bir işlemmiydi
Daha önce nerde denedinjx?Teşekkür ederim ota jinamed fulya hastanesi embriyolog cenk bey zaten onun için gitmiştik biz. İlk kez 5. Gün embriyomuz oldu
Doktor kimdiDoktorunuz kim peki acaba?
Yanlış kişiyi alintiladin canım sanırımDoktor kimdi
Doktorunuz kimdi? Ota jinemed de mi çalışıyorTeşekkür ederim ota jinamed fulya hastanesi embriyolog cenk bey zaten onun için gitmiştik biz. İlk kez 5. Gün embriyomuz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?