Erbil Yağmur Acıbadem Fulya

Bende acibadem hakkinda artik aynı şeyleri düşünüyorum. Erbil beyde tedavi görüyorum ama acibadem yüzünden gitmiycem artik.

Bendede bu ay 5 yumurta toplandi acibademden sevimsiz bir kadin aradi toplanan 5 yumurtadan 3u islem görülebilecek gibi değilmiş 2 si işleme alinmis bir tanesi döllenmiş, o birtanede 5. Gune giderse genetige gidecek, samanlıkta igne aramak gibi bisey..

Üzüldüm gerçekten benim ilkinde 11 ikincisinde 17 yumurtam heba oldu. Başarı elde edende çok ama şans mı artık bilemiyorum . Neden genetiğe gönderiyor sunuz zaten çok az embriyonuz var

Üzüldüm gerçekten benim ilkinde 11 ikincisinde 17 yumurtam heba oldu. Başarı elde edende çok ama şans mı artık bilemiyorum . Neden genetiğe gönderiyor sunuz zaten çok az embriyonuz var

Daha önceki transferler başarısız oldu, saglikli embriyoyu bulup ona göre transfer yapalim diyor doktor, benimde o konuda kafam karışık cok maliyetli ve uzun surec saglikli embriyoyu bulmak, bilmiyorum suan 1 adet embriyo var yarin ararlar ne derler bilniyorum ..

Erbil bey genelde üst üste negatif alanlara era testi yaptırıyor ama size söylemedi mi? Kendinizi strese sokmayın bu tedavide en önemlisi inanın stres. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Nerde denediniz sizin adınıza çok sevindim

Erbil bey genelde üst üste negatif alanlara era testi yaptırıyor ama size söylemedi mi? Kendinizi strese sokmayın bu tedavide en önemlisi inanın stres. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Merhaba bende era yaptırdım erbil beyde sonucumu bekliyorum 23 gün oldu hala çıkmadı

Nerde denediniz sizin adınıza çok sevindim
Orani embyologlarin basina florance night. De uzman bir doktor gecti diye biliyorum. Embriyolig sorumlusu biyolog vs degil dogrudan bu isle yıllarca ugrasan doktor cenk bey sanirim. Geçişi hemen farkettirmis. Benim bir arkadaşım da cenk beyin koordinatörlüğünde tup bebek denemesi yaptırmıştı. Sperm seçimi embriyo izlemeyi o yapmıştı. Simdi bir çocuğu oldu.

Benim transferim başarısız olursa şayet cenk bey nerde ben oradayım okadar başarılıydı bizim bu denememizde
Yeni tedaviniz hayırlı olsun. Nerede kaliteli embriyo elde edebildiniz? Transfer planınız ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…